Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 ты по одному человеку судишь всегда? К сожалению не по одному... вот такой вот А, это до Жукина, Лебедівки (наши курятники там). Нет - я на противоположный берег приглашаю. так завтра во скільки времені приблизно? А ти точно будеш? Хто ще буде? ти дорогу знаєш? 98%. Просто не я був за кермом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Я бы мотнул) но блин на завтра уже планы.. Николай-01, В след. раз предупреждай заблаговременей) Я в Лютеж частенько катаю) Creativ4eg, Коля про другой берег говорит. От пл.Шевченка до Лютежа 30км что не расстояние) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 К сожалению не по одному... ну так не обязательно заявлять это на весь форум. я когда могу, тогда и еду. тут не получается. да и судя по активности в той же Троещинской ветке по ходу только Паша и поедет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 А ти точно будеш? 98% Хто ще буде? може сестра, ще спитаю Аффта, мо він з жінкою захоче, мо Вєнтєль з жінкою, ще одного клубня спросю... Лютеж теж варіант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Creativ4eg, Коля про другой берег говорит. От пл.Шевченка до Лютежа 30км что не расстояние) та я уже понял. я просто обычно катаю за бетонку. туда меньше людей едет, ибо далеко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 В след. раз предупреждай заблаговременей) Да самого только осенило... я когда могу, Де не к тебе лично претензии жеж! Точнее не только к тебе. PavelV, то собирай толпу, походу рєшим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 не к тебе не только к тебе к тебе не только не тебе к только не к только тебе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 PavelV, на тебе Настя вплинула? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 то собирай толпу, походу рєшим нада тіки придумать де мясо/пиво/соки затарить... мона в Києві десь, скіки там нас буде на +2 взять Николай-01, нє, згадався один з очільників ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 У нас класний шашлик почали продавать, але мабуть завтра закрито буде... Зустрічаємся на повороті на Козаровичі! Посилання Кажіть час. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Кажіть час ближче до вечора скажу ближче до вечора і хто буде скажу ближче до вечора PS я знаю що "вже вечір":multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 [ я знаю що "вже вечір" Я маю на увазі час зборів на повороті взавтра.... Тільки точно: да-да, нє-нє... Мангал (точніше рамки),шампури я беру. Дрова я теж візьму, ладно. Переговорил с женой - мы едем купаться полюбому. Будет ли шашлык - зависит не от нас. Жду пока... Короче до полуночи жду конкретных решений. После полуночи никто ничего не должен никому.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 йо шо вы нарешали? был я в Казаровичах тем летом, прикольно там, заежал с самих Казаровичей, песочек там есть, так шо можно посидеть и пожарить даже чет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 шо вы нарешали Молчат. Походу ничего... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Николай-01, так в Козаровичи или куда? мож с утреца я найду вертушку, то не с пустіми руками приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Emissions, если никто ничего не решает, то едь ко мне, а там может на море поедем, а может так шашли пожарим... Только с утра, чтоб больше времени на жизнь. Как-то так. Посилання Не могу изобразить адрес. Доедешь, наберёшь - встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Только с утра, чтоб больше времени на жизнь блин я думал поспать норм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 блин я думал поспать норм Потом когда-то поспишь. То шо? Паша, шо ты там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Паша, шо ты там? Вангую у него не получается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Вангую у него не получается Ну хоть Веталь стопудов приедет. (пока Настя не отговорила, шо обману) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Ну хоть Веталь стопудов приедет. ну посмотрим а я поеду с девочкой на лодке кататься))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Паша - остання пропозиція! Бо інакше: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 всем привет а я лося из лего собрал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Привіт! Симпатичний)) Шо він може? Жигулі не пробував? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 nemez, ого, это нынче такое лего теперь? круто) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах