djurka 493 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Мне так как сейчас, больше нравится. Так как хотел изначально, то там, как по мне, симметрия на вторую сторону просится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 симметрия на вторую сторону як на мене не більше ніж зараза взагалі хз як би воно в результаті виглядало...мені нра PS типу того: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 хм, ну идея интересная, конеш. Но то что получилось мне нравится. Твой вариант надо смотреть в живую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Shtryl,приїзжай сатри))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Как водичка? Купательная? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 R.I.D.I.K,где? всі відморозились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 а я думал ты к воде поехал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 всі відморозились Та так вышло. Но кто не поехал - ничегошеньки не потерял. Вода прохладная, но можно было бы купаться если б не одно "но" - на улице прохладно и сильный ветер. Так что всё купание ограничилось мытьём рук. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Та нормальная погода была после обеда. Я б поехал если бы не работа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Та нормальная погода была после обеда Возле воды было далеко не жарко, и ветер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Возле воды было далеко не жарко, и ветер. я бы не сказал. были посреди Днепра, вроде норм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 вроде норм) Ну не знаю.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Вот и я говорю, что погода норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 всем добрый вечер) вернулась с дачи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 добрый вечер, мальчишки и девчонки, а также их родители )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 сьездили на выходных на рыбалку, клева нет вообще Рыба нагло прыгает, хвостом машет а поплавок как вкопанный стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 (змінено) PavelV, Павло не страдай фигней, черти шо выглядит, мода эта уже прошла кстати. Shtryl, Кудряш Кастомс никто не отменял, все что планировал на воскресенье я выполнил) Змінено 21 червня 2015 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 сьездили на выходных на рыбалку, клева нет вообщеРыба нагло прыгает, хвостом машет а поплавок как вкопанный стоит. Я так само в четвер їздив. Тіки закинув одразу злапав одну а потім нічого. А вода кипіла... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 павло не страдай фигней, черти шо выглядит +100 мода эта уже прошла кстати Кто понимал - те и ранее не страдали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Всм привет,занимаюсь стройкой так как отправили в отпуск за свой счёт(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 И отпуск за свой счет. И стройка за свой счет. Накладно наверно получается ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 djurka, какой ты догадливый. Но человек идёт к поставленной цели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 мода эта уже прошла кстати мені якось похіб на моду, якщо хто памятає Копійку подібним чином ще років два тмоу думав розмалювати Всім привіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 мені якось похіб на моду, якщо хто памятає Копійку подібним чином ще років два тмоу думав розмалювати и помниться что мы все тебя дружно отговорили, бо не смотрится) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 22 червня 2015 Привет. Помню, было дело. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах