VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 (змінено) ну на мою люди приходят на пэжо, субару, шкодах и т.д. смотрят смеются и не покупают. Такие машины как у меня и дороже продаются у них что развлечение пообщаться с бедными посмотреть как живут чтоб понять что сам не плохо стоишь я не понимаю. Мне домой приганаяют и с дому забирают так может мне свою к тебе пригнать? может у тебя рука легкая, удача поцеловала. Я ёжика поймал,хотя он ручной,и уже года 4 как у нас живёт с семьёй. ёжик Посилання Змінено 8 липня 2015 користувачем VAZ210? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 так может мне свою к тебе пригнать? может у тебя рука легкая, удача поцеловала Не.. спасибо... я такими дорогими авто не торгую Всем спокойной ночи.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZ210? 5 Скарга Опубліковано: 8 липня 2015 а сколько же твои авто стоят? 2000 грн по курсу 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walker 21 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Боримся с жарой подручными средствами, донор кассетная автомагнитола и кучка мусора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Walker, а чо, креативно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Walker, хм...а підвищення напруги на чому? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Walker, У меня вот такое чудо, Вентилятор "Сатурн-2" ВНС-16 УХЛ 4.2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Только что неудачно проехался. На яме подвинулся акумулятор, писонуло по нему пропеллером...Протерло нижнюю усиливающую окантовку и на стыке стенки с дном появилась маленькая (5 мм) волосяная трещинка. Сочится чуть-чуть. Думаю что делать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Сочувствую. Нужно свой закрепить )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 У меня вот такое чудо, Вентилятор "Сатурн-2" ВНС-16 УХЛ 4.2 ооо ,У нас такой где-то есть еще, наверное, добротно маслал. Прям родом из детства))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Zir, то надо было думать раньше - не скупиться и купить планку крепления АКБ. Она стоит понты Посилання или Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Думаю что делать запаять. тільки от доведеться його потім по новому заливати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Нужно свой закрепить )))) О еще один клиент на новую лопасть и АКБ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 О еще один клиент на новую лопасть и АКБАга, и самое интересное что эта самая планка лежит в гараже на столе )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 что эта самая планка лежит в гараже на столе Лучше прикрути.... а то АКБ сейчас не малых бабок стоит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Запаял паяльником кое-как. Вроде перестало сочится. Сверху заштукатурил автошпаклевкой. Осталось чухнуть--покрасить Ну а что...из того что было под рукой. Хотя бы временно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Ага, и самое интересное что эта самая планка лежит в гараже на столе а в мене ще ближче - під капотом там де номер кузова вибитий... як міняв взимку акуми місцями так і лежить там Zir, я б рекомендував після пайки за можливості перевірити рівень і плотність електроліту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 и купить планку крепления АКБ. Она есть. кто б ее раньше прикрутил Проперрлер вобще не пострадал, выдержал ... PavelV, Там просочилось вобще понты. Може кубiк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Там просочилось вобще понты. Може кубiк справа не в тому скільки просочилось. нагрів (а в паяльника температури не дуже кімнатна) може локально каталізувати певні хімічні процеси в електроліті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Лажу по ДЕталям.зп - кто что скажет по осям рычагов Белебей, можно брать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 PavelV, Ну вобще то ты прав, надо проверить по любому, давно я туда не заглядав. Пока все держе. Будем бачити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Shtryl, а автоваз нє? Shtryl, на екзісті осі автовазовські як на деталях белебей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 на екзісті осі автовазовські Сча гляну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Shtryl, вбивай одразу по артикулу деталі - так простіше. артикули на деталях я брав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 липня 2015 Блин, для меня Экзист тот - злое зло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах