Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 вот у тебя пошла масть на ремни Ага[emoji4] Всім доброго вечора І тобі тогож) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Досиживаю на работе последние пол часа. Досиживаю - это правильно что то скучно и грустно(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 А мені весело-жінка вихідна)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Блин, меня сослали завтра аж на бажана... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Блин, меня сослали завтра аж на бажана... Шо в тебе за посада посилатєльна така? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 аж на бажана.. я помовчу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Не выдержали?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 Не выдержали?))) и того послали... аж на бажана Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2015 та нет. там один человек работает. а должно быть 2. туда все по очереди ездят. воспринимаю это как некий опыт. а в том сц что я работаю 4 человека. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Привет. По теме - лег позно, встал - рано -в 6.00 отганял ВАЗ 21011 к сварщику на пару дней.. Напала лень. Ничего делать не хочется Лень даже кофе сделать и бутерброд отрезать. Буду ждать жену с работы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Будеш голодать?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Будеш голодать?) Наверное... или может поедем с кентом в Запорожье - кофе попить с круасанами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Привет всем. или может поедем с кентом в Запорожье - кофе попить с круасанамиЧто то продают там?Я имею ввиду авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Начал читать про карандашный тест и светодиодные лампы, есть ли пульсации из-за ШИМа, которые вроде как вредны для глаз, нервов. Проверил у себя, на некоторых есть на некоторых нет. И фиг поймешь при покупке, если только с карандашом не ходить и проверять. Походу чем ниже цена тем выше вероятность что есть ШИМ, а значит и пульсации. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 что то сегодня день не задался(( В Запорожье - прозевал. От жены - выгреб. Чел обещал денег скинуть на карту - пропал С горя - поставил в двор таврию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 С горя - поставил в двор тавриюНу да,то фольц,рено,а это таврия Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 С горя - поставил в двор таврию а я шото собі придивився наступного пацієнта на рукоблудіє, якщо таки Жигулика продам а ще знайшов в Пижику деталь на якій помітив троха ржавчини... то згоря зачистив і обробив... тепер думаю завтра замалювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 якщо таки Жигулика продам есть клиент на кузов с докуметами если что (в Киеве) А мне с этого дела - могар Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Автонаездник,чесно кажучи я б може й подумав би про такий варіант...але не думаю що буде вигідно... скорше таки вкласти в неї пару сотень грн і продавати в стані щоб вже нічого робити не треба, і відповідно за іншу суму... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 PavelV, ой боюсь, что твой вариант по нынешней ситуации с продажей авто может затянуться.. А так машина (именно кузов) останется в клубе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 А так машина (именно кузов) останется в клубе дик я могу всю як є продать даже новий синхрон 5-й передачі, оригінальний з самої Поляндії в нагрузку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 PavelV, а я шото собі придивився наступного пацієнта на рукоблудіє а ну колись - что это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 а ну колись - что это? да то вилами по воді писано... як мінімум для початку треба свою продать... а так то - більше, старше, кузов живий, решта - труп на колесах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 старше Смотри, что я нашел Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Смотри, что я нашел покурочений Опель з покорьоженим замазаним кузовом і жигульовським мотором? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах