Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 покурочений Опель з покорьоженим замазаним кузовом і жигульовським мотором? ага теперь это реальная чупакабра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2015 Автонаездник,кста, власник видать шото поняв, що убрав фото движка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Відео YouTube Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 залишу це тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 PavelV, Я не люблю реп, але цей сподобався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 zootechnik, я теж не люблю, одиничні пісні тільки подобаються... а це дик і то пародія на баклажан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 (змінено) Кто нибудь брал коврики в салон на деталях, код товара 87770--как качество? Змінено 24 листопада 2015 користувачем Zir кутп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Слушаю Кузьму в обоих версиях *нам казали* и мертвой невестой и во второй версии... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Привет всем Ух сегодня день выдался Мини восьмерка с самого утра уехала.. Я даже не был дома (был у сварщика -забирал жигуля)- дочь продала. Еще непонятка вышла, но потом разрулили Суть в том, что теще в обед кто то рассказал, что видел меня вчера ночью на машине в центре города с девчонкой в машине - покупающего кофе, пирожные и шоколадки. Музыка играла и все такое. Ходила до вечера - дулась.. но молчала, жене не слова. А потом дочь пожаловалась бабушке, что проснулась ночью, а родителей то нету Дело было так - ночью часов так в два захотелось мне кофе с сигареткой.. а кофе то закончилось. Жена тоже еще не спала. Ну мы и поехали проехаться - выпить по стаканчику кофе в цент к киоскам. И да - я был с девчонкой, но девчонка в авто - была жена Облом вышел маме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Справа житєйська-буває)) А тим часом вже -1.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 -1.. ? ху есть - 1? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Пентература) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 У нас тоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Слухаю пiсню Кузьми --жiнка питае що то значить *кочумайте*? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Пентература) а у нас дождь.. тепло.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Ну його той дощ) Слухаю пiсню Кузьми --жiнка питае що то значить *кочумайте*? Це в якій пісні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Футболисты - к футболу готовы??? кто то с кем то сегодня играет.. я краем уха слышал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Динамо-Порту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Футболисты - к футболу готовы??? Всегда готовы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Всім привіт дочь продала підростаюче покоління переймає справу А тим часом вже -1.. хто, де, що? а по сабжу - прийшов з гаражу - зачистив, обробив і замазюкав ще одне місце де найшов ржавчину в Пижику (кронштейн сидіння) заразом іспили в гаржу пивчанського з Рідіком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 а НАМ КАЗАЛИ...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 И ещё раз Гооол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 serЁga,а що за гра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 Ліга чемпіонів Порту0-2 Динамо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2015 И ещё раз Гооол Дремал под футбол по телику, пока не разбудили - гол, гол.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах