Zir 624 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 а там весна Витрюган конкретный. Как завывонуло, я аж с дома выскочил, думал ракеты стартуют. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Завтра лето будет Мені як би круглий рік літо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Zir, У нас ветра нет,тихо совсем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Снега не видели.Санки обратно?Это Андрюхе) Да санки я так и не вытянул, снега почти не было.. А сейчас вобще нету. Тепло и туман. В гараж пойти бы, но там пусто пока(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Мені як би круглий рік літо serЁga, Не тебе одномуМеня устраивает погода,что сейчас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Мені як би круглий рік літо Во-во i я такий. ветра нет,тихо совсем. А у нас капец. Боюсь как бы свет не вырубило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 У нас ветра нет,тихо совсем. У нас тоже тишина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Мені як би круглий рік літо serЁga, Не тебе одномуМеня устраивает погода,что сейчас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 А,я люблю +25...30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Мені як би круглий рік літо А,я люблю +25...30 Поддержую. Лето - это класно. Шорты, футболку, шлепки одел и все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 А,я люблю +25...30 И холодненькое пивко где нибудь под речкой... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 И холодненькое пивко где нибудь под речкой... зато оно сейчас и не нагреется можно под речкой пить ну а меня такая зима радует - расходы на отопления меньше запланированных Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 А меня сегодня колбасило весь день, башка раскалывалась, и таблетки хрен помогали, наверно из-за давления 130/90, вроде и немного повышенно, но я чувствительный к этому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 А,я люблю +25...30 Колєга) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Всім привіт. Зими не було, надворі натуральна весна - скрізь болото... По сабжу сходив в магаз, купив до вечері випити літр... ряжанки ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Ліип ряжанки??-слабак))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Andriy1352,в ряженке тоже путевые градусы есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Andriy1352,в ряженке тоже путевые градусы есть Газуватєльні?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Газуватєльні?) Кому как. Я вот молочного не ем и не пью. Могу раз в год выпить чашку молока с булочкой с медом и все. А ряженки, кефиры, йогурты - это фу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Я сам вже не вживаю-організм не сприймає. Хоча малим зо три літри вдень домашнього з смородиновим бутером долав льогко) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Andriy1352,до НР без алкаголя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Кому так побожився?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 Andriy1352,просто шось надумав))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 PavelV, Так не можна стрес в організма буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2015 serЁga, дивлячись як відмічати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах