quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2016 У тя какая группа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2016 quitka, мож болела чем. 3 отрицательная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2016 Нет, вены не понравились... Впоследствии когда я сдавала кровь на анализы и говорила что у меня откащались брать кровь, то народ очень уюдивлялся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Привет всем. По теме - пошел чистить багажник в Опеле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Надеешся там клад найти?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Надеешся там клад найти?) Клад - пару ведер мусора)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Зашел немного погреться и выпить чашечку кофе. Создал тему о продаже Опель Рекорд Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Создал тему о продаже Опель Рекорд Посилання уууу, за такие то деньги... эх блин. почему все так не вовремя( чисто как поджопник реально можно брать. тем более за такие деньги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Да,,, я тоже слюни попускала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 уууу, за такие то деньги... эх блин. почему все так не вовремя(. А это всегда так.((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 А это всегда так.((( та да. впринципе есть где долгонуть тех же 400-500 баксов. но блин, в ту машину еще столько же вложить нужно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 То позвони поговори. Мож там вообще печали нет, а мелочи - то фигня. За спрос не бьют, зато будешь знать.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 То позвони поговори. Мож там вообще печали нет, а мелочи - то фигня. звонить нужно с деньгами. а пока денег нет. ты ж сам знаешь что у меня с ж6 происходит. то одно то другое. и это Жигули. а с Опелем вообще буду знать все разборки страны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Ну фиг знает... Кто-то купит - будешь локти кусать.) Я посмотрел на авториа - в киеве на тыс 5 цена выше на подобное.) п.с. Я ни на чём не настаиваю, а то потом буду опять виноватым.))) Но вариант стоит того, чтоб о нём как минимум узнать подробнее. Имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Я на опеле могу еще уступить 100:bm: Поел.... теперь время - вздремнуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Тоесть за 380 уе?? За 10000 грн?? Та что ж там такое тогда?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Тоесть за 380 уе?? За 10000 грн??Та что ж там такое тогда?)))) взял просто за 150-200 наверн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 взял просто за 150-200 наверн Или реквизировал у должника.)))) Но то такое уже... Что-то я разнервничался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Пацаны не суетитесь - местные через час уже должны забрать Взял за 8000 (грубо 300) вложил по мелочи -около20 уе... притулил полтинник детям на конфеты - и в продажу..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 С моей лёгкой руки.))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 взял просто за 150-200 наверн А бы ж.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vlad1573 9 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Рівно рік назад з нами не стало Кузьми ((( Царство небесне... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 А бы ж.... норм ушла) я б таврон за 10тку взял бы, май на виду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Emissions, был за 5500 и даже ехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2016 Emissions, был за 5500 и даже ехал да ты издеваешься Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах