Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 лол, в магазах ничего нету даже. очень похоже что идет модулем, никто изгаляться и отделять друг от друга не будет, так как эта процедура стоит как этот телефон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 очень похоже что идет модулем дык я даже модулем нигде не нахожу )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 djurka, это как раз знак что пора обновить телефон) могу свой гнус продать, нареканий нет вообще, продаю по причине апдейта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 Ага. Нашел. На алиэкспрессе. НЕ оригинал. В сборе стекло+тач+матрица. 119 баксов ))))) Нафиг, однозначно пора обновить телефон Это жены. Пусть пока походит с трещинкой. Тем более паутинкой не пошел, одна трещинка только, и тач во всех местах работает. ЗЫ: А что у тя за гнус? и скок хочешь если что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 А я вот думаю продать свой s90. Бо выдали s60 на работе. И если не буду его юзать, то заберут назад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 ЗЫ: А что у тя за гнус? и скок хочешь если что? Посилання у меня тот который черный 2500 хочу, по состоянию 4+\5 я бы дал, дисплей не коцанный, хром ободок целый весь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 так как раз с ваней мы и ищем варианты По сабжу - тепер у нас новий режим роботи... Придумали фічу - кожен день відписувати в таблиці хто що зробив за день... Тепер до обіду думаєм що зробить, після обіду що в ту таблицю написать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 кожен день відписувати в таблиці хто що зробив за день Идиотизм. ИМХО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 djurka, згоден особливо враховуючи що в нас може й тиждень абсолютно ніякої роботи не бути. а може місяць без вихідних затримуватись і хрін встигнеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 Привет всем. Сегодня не мой день. На одной машине решил поменять масло и прокладку клапанной крышки. Слил масло - а оно с бензином.. Теперь надо бензонасос еще покупать. А прокладку начал зажимать - а она реально начала расплываться в руках, как кисель.. Еще и заново прокладку менять.... Капец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 Автонаездник, Прювєт. Того шо то всьо фігня... покупай Жигулика... червоного... там двіг тіки капіталений, і ходовка тіки перекинута вся по кругу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 А фото?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 Автонаездник, мапед не мій а начальніка... ціна 7-8тис... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 PavelV, если будет дерибан, то интересен двиг, если блок 01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 Nick_zp, єсі буде дерибан то кузов поріжеться в метал а решта піде на посторйку баггі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 PavelV, тогда это не дерибан, а трансформация)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 Nick_zp, так про дерибан ніхто й не говорив))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 трансформация В Вазик Бамблби ))))0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 В Вазик Бамблби ))))0 ага, уже вот, на работе цацкаются Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 Emissions, Что за звэррррр? Видос есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2016 djurka, Лего. видлосы у Сереги, хай скидывает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 вчера по традиции сходили в баню, и я думал потом домой - планы не получились, разгуляево закончилось в кабаке утром. Еле проснулся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Вроде взрослый, а наивен как ребёнок ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Пока вы тут бухаете я штангу тягаю На становой тяге уже 120 кг поднял, полноценный подход на 5 раз. Сам вешу сейчас 81. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Женя1516 9 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 Всем привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах