quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 С днюхой) рости большой, большой))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 С днюхой) рости большой, большой))) спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 Автонаездник,З днем Народження!! а я то думаю чо я сьогодны пивка тяпну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 Автонаездник,З днем Народження!! Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 Автонаездник, Вітаю! Всього найкращого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
popownuk 18 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 Автонаездник,З днем Народження!!а я то думаю чо я сьогодны пивка тяпну Уже тяпаю под фильм с женой) Спасибо Happy birthday) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 Спасибо всем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Одобряю,правильный выбор! а то советовали тут-ланос,шманос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Ты шо)) это чудо стоит во дворе моей работы главное что написано, что канал стб))) Это флинстунмобиль, гнилой писец))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 да,действительно-это не та тема. ошибочка вышла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Автонаездник, Андрюха,с прошедшим ДР!Всем привет,погода плохая у нас,туман и дождь моросит.А я хотел сегодня полазить с машиной.Теперь как то потом полажу,машина нужна будет в обед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Андрюха,с прошедшим ДР! Присоединяюсь, тоже провтыкал( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Сижу с детворой на хозяйстве,жена в город поехала.Машину что ли помыть пока вода халявная с неба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 пока вода халявная с неба? Я тоже сейчас собирался так сделать, но тут выяснилось после обеда надо ехать--все равно вымажется, небуду пока. Только проговорил про собак, а вчера утром моя Жулька привела пополнение в хозяйство, 6 штук))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Какие бубусики.... Ты это... Фото удали) а то тут есть любители собачатины) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Какие бубусики.... Будущие волкодавы а то тут есть любители собачатины Нэ,нэ--только в хорошие руки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Zir, Мне тоже в школу ехать после обеда,потому пока что просто запасся водой))П.с.Классные песики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Классные песики Малая вобще в восторге))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Ща он тебе напечатает.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Ща он тебе напечатает.. Абы не напудил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Сижу в школе,жду звонка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Сижу в школе,жду звонка. А я уже приехал со школы--возил малую на танцевальный кружок. Попутно прикупил бутылёк бензина 6 л по 15грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 а я собираюсь на работу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2016 Работал по убийству Живаги--настоящий килер. Хороший был Человек.Саня Хоруженкко---поминаем,встрретимся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах