АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 2 січня 2017 Оппа, назревает клуб трезвенников!!! А то я уже думал, что мы с Ксю одни такие получились неправильные! Мы, как-то вообще проспали НГ. Ну пришёл и пришёл. Чего его встречать? Он, что сам дорогу не найдёт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 2 січня 2017 @АндрейКузьма, Кузьма, привет! Сто лет не видел. Сколько было встреч, а тебя ниразу не было... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 січня 2017 Я думаю что вы не поверите, я тоже встречал кампотом (да-да, сам в шоке) 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 2 січня 2017 Відчитався на попередній сторінці проведеним міні-ТО, і в той же день вилізла проблема. Резинка правого стабілізатора мокра від тосолу. За сутки кілька крапель капає. Третю добу не можу знайти звідки протікає. Радіатор сухий, патрубки наче тоже. Вже з чоловіком сестри все видивились, облапали, не можем знайти. Хомути попідтягав. Що робити? Завтра до дому треба 250 км. проіхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 січня 2017 Пьянке бой) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 2 січня 2017 За сутки кілька крапель капає. Ну если несколько капель, то 250км проедешь Пьянке бой) Не то шоб бой, я перед НГ стопу вывихнул на гололеде, не до пьянки как то было) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 2 січня 2017 Привет всем. Детское шампанское и минералка на Новый год рулят :bm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 Всех с 1м рабочим днем Если чествно, у меня этот НГ самый унылый из всех предыдущих. Чего то не хватало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 @RusLi, Чего то не хватало лица в салате...?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 Если чествно, у меня этот НГ самый унылый из всех предыдущих. Чего то не хватало не у тебя одного. как то даже криков "с новым годом" в доме и на улице было раз два и все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 А я приглашал к нам, а я говорил, а я а я 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 мое оливье вчера один мой друг сожрал ) в наглую, в одну рожу. пол ведра. приглашай их потом в гости... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 @RusLi, Саня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 Ага Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 вы тут про оливье заговорили... а я ... Хочу шубу... не ту которую меховая и носить - я пуховики люблю и живые шубы гладить на животных, хотя бы и на котиках, а ту которая салат, исконно новогодний, как оливье, только шуба.У меня муж не готовит блюда, где присутствует хоть какой то намек на рыбу, а там селедка... Оливье мы уже доели, а теперь мне капец как хочется шубы, причем с новогодней ночи - это рефлекс, наверное, какой то... хотя откуда рефлекс, муж ее никогда не готовил на новый год, да и я тоже... или это общие флюиды новогодние в воздухе витают?...Короче, я понимаю, что сейчас много приколов подобного характера - но я серьезно - никому не нужно шубу спасти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 @Масяня,заходишь в сильпо/новус/ашан и спасаешь шубы на сколько хватит спасательного ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 @Масяня,заходишь в сильпо/новус/ашан и спасаешь шубы на сколько хватит спасательного ))) я боюсь магазинные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 @Масяня,с фобиями к психологу )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 @Масяня,с фобиями к психологу )))) это не фобия, это здравый смысл) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 всем привет. а у меня первый рабочий аж 9-го Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 первый рабочий аж 9-го Везёт. У меня был 1-го. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 4 січня 2017 подвернулся недорого такой агрегат- " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання занимаюсь инсталом потихоньку,дымоход нужно сварить,и помелочам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 січня 2017 @vegas, В гараж? Мы подобную буржуйку ставили у друга только побольше диаметром. Не так уж хорошо она у нас и грела Димоход был сразу на улицу, не с чего было по максимуму протянуть через помещение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 4 січня 2017 яснодело в гараж в квартиры в моем регионе пока еще такие не ставят.ксчастью. как оно будет греть-узнаю через несколько дней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 січня 2017 яснодело в гараж Та мало ли что у кого в голове, может в машину " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах