vegas 584 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Що порадите? ну не бросать же женщину на улице Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Порадьте щось веселе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Малой пьет молоко, тут кричит -мама дай вилку в молоке кожа плавает))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Порадьте щось веселе Скажи жінці, що ту гостю потрібно охороняти - тому спатимеш з нею у гарно закритій кімнаті.Ти ж на таку пораду сподівався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Головне щоб її чоловік не приєднався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Хтось розуміє, що творять з пенсіями - піднімають, піднімають, а у мене якась стабільність - постійно 1192.03. Це ж ніби то вже менше мінімальної? От - щойно перечислили на рахунок знову те ж саме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 @VETERAN, с 1 января 1247 должно быть, странно, подойдите в пенс фонд или кто там занимается этими вопросами, пускай разъяснят. С такой пенсией субсидия будет неплохая, рекомендую оформить.Деда седня возил в собес прояснял за субсидию, сначала начислили 666 грн каждый месяц за отопление, а в этом месяце пришла бумажка что не начислили, пошел выяснять оказалось что субсидию увеличили до 1500 и это только по отоплению, причем пересчитают с ноября, а у него пенсия 3300, за всю комуналку надо платить что-то около 2000. ХЗ почему сразу так не сделали, может неправильно насчитали сначала.Повезло, ждали всего полчаса, ибо переселенцы еще не успели приехать, а те кто с утра ждал уже ушли. Да и вообще их сейчас не очень много наверно потому что зима. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 @Zir,Коля,семья это главное,с женой советуйся.@VETERAN,У моей мамы тоже самое,1200,и все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 С такой пенсией субсидия будет неплохая, рекомендую оформить. У мене субсидія не вигорить - підробляю підприємництвом. Мені не дуже розходиться на тих грошах, але чого моя пенсія на 300грн. менша за рахунок тільки за опалення 50 кв. метрів? А на оплату всього і двох пенсій не вистачить. Головне - не можу позбутися тих батарей з хати і не платити тим рекетирам - вже би давно щось економічніше поставив. Нагрівають паскуди мені хату до 27 градусів - мушу вікна відкривати. І це ще лічильник в підвалі стоїть і навіть щось там регулюють по погоді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 а у мене якась стабільність наш пенсійний фонд дбає за бюджет країни за людський рахунок - так завжди було. потрібно подати заяву на перахунок і вибрати вигідні роки коли зарплата була гарна. у мене дідусь отримував тоже десь так, зробили перахунок і пенсія виросла на 800 грн. тільки це самим потрібно робити - воно їм не потрібно Що порадите? хай чеше до родичів, можеш запропонувати їй 2105 в якості таксі був схожий випадок - приперся чоловік з друганами і зробив погром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 @VETERAN, Но вы все равно подайте документы, я ж говорю деду при пенсии 3300 дали субсидию 1500. http://www.kmu.gov.ua/control/calculator вот ссылка на онлайн калькулятор, введите свои данные и проверьте результат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 потрібно подати заяву на перахунок і вибрати вигідні роки коли зарплата була гарна. это само собой, я думаю все пенсионеры должны это знать, ибо я даже про это знаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Но вы все равно подайте документы Я з державою в таке не бавлюся. У мене ж рахують ДОХОДИ, а не прибуток. А це суттєва різниця. Я недавно повернувся зі штатів, де пробув майже три місяці - як думаєш - дадуть субсидію. І це тільки одна з моїх багатьох поїздок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Так подайте заяву и узнаете дадут или нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 потрібно подати заяву на перахунок і вибрати вигідні роки коли зарплата була гарна. Я так зробив відразу і мені призначили майже мінімальну (трошки не дотягнув до мінімуму) і запропонували подумати про "варіанти". Я сказав, що подумаю і пошлю свої пропозиції до міністра, разом із пропозиціями іноземного інвестора для України. Відразу виявили помилку і сума зросла в два рази. Але з тих пір стабільна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 де пробув майже три місяці - як думаєш - дадуть субсидію у нас місцевий олігарх на фольцвагені туарек і хатою за 300км.метрів не погидував оформити субсидію - і дали, бо непрацюючий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 бо непрацюючий А я зареєстрований і звіти подаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 @VETERAN, ну как знаете, хотя бы проверьте по ссылочке что я приводил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 проверьте по ссылочке что я приводил Не зворушив я її - показала жирний 0. Як і слід було чекати. А якщо ввести тільки пенсію - субсидія 1900грн. Але це все без врахування покупок понад 50000 (поїздки за кордон) і понаднормових витрат електрики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Привет мажорам))))) Я з державою в таке не бавлюся. Что бы с государством не играться - я пару тройку лет назад закрыл чп, убрал с себя имущество и т.д. За бугор не езжу.. официально - только зарплата жены... И хрен больше дождутся от меня официала.. наигрался уже. 1 RusLi відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 я пару тройку лет назад закрыл чп Я також на таке намірився - вже закрив усі рахунки в банках. Але із заявою ще почекаю - поплачу по 640грн. в місяць - може ще щось зміниться. Обіцяють швидкі радикальні зміни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Обіцяють швидкі радикальні зміни. Я потерял веру этим обещаниям как то.. Для начала - идет укрупнения бизнеса... и это уже не первый год. С одной стороны правильно - работай на дядю, получай хорошую зарплату и в ус не дуй.... Но дяди у нас оченььььььььь жадные. И еще.. наши области кардинально отличаются по всем критериям (Лювов и Харьков) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 И еще.. наши области кардинально отличаются по всем критериям (Лювов и Харьков) Так від вас все і має початися - ми вже заждалися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Пан Ветеран, я маю надію що ви на майскі будете на місці? Бо ми вже з кумами узгодили приїзд. Правда вони трохи вище по Тарнавського переїхали. З ВЕЛиким задоволенням чекаю на продовження нічних прогулок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Пан Ветеран Ух ти - як поважно і офіційно. Я так далеко не загадую - не той вік уже. На весну кличуть знову в штати, але я поки морожуся. Слухайте, а що це за зелена полоска під моєю мармизою? І ще якісь цифри. Відстав я вже від тутейшого життя. 1 Июль відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах