Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 А где он вообще находится? Кто ж его знает. Всё, спалился чувак. Полистал я сообщество на вк об аферистах и там его фотка с ОЛХ прямо на стене с этим номером телефона. При чем добавлена сегодня. По описанию - берет 650 грн предоплаты за мопед и пропадает. "Перебийнос Василий Викторович продает мопеды берет предоплату 650гр и пропадает. номер карты 4149 5070 2339 7993. Тел. 098 798 8231" Всех выведем на чистую воду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Женя1516 9 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Правильно,таких уродов сразу надо вычеслять! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Есть еще сайт Сволота орг кажись, очень интенсивно наполняется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 їздив до Києва. то есть дело поставлено так,что проверить состояние здоровья можно только в Киеве?типа по областным центрам врачей-больниц нет,и проверить желающих некому? зашибись,ничего не скажешь кто что думает да что там думать-стандартное кидалово-дайте предоплату на доставку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 то есть дело поставлено так,что проверить состояние здоровья можно только в Киеве? Туда куда я шел - только так, проверится можно только на ВЛК при МВДовской поликлинике. В Полтаве хирург подвел - влепил несуществующий диагноз, в Киеве зрение подвело берет 650 грн предоплаты за мопед и пропадает Я однажды на подобное попадал, когда сказал что приеду с Полтавы и на месте расчитаюсь, продавец резко испарился. нормальные предоплату больше стоимости доставки не берут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Всем привет. На улице - практически лето. Работать не хочется. Ездил и стоял в центре (ждал чела) - сколько красивых двуногих повыползало Ай, где мои 17 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Ай, где мои 17 Не боишься что жена прочитает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Не боишься что жена прочитает? Неа.. она на форум не заходит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Неа.. она на форум не заходит Везёт. А у меня научилась заходить с утра. Для того чтоб почитать мой пьяный бред накануне и определить степень моей ответственности с утра перед семьей. Иногда очень дорого обходится. Но за удовольствие надо платить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Уже несколько дней не только я но и мои соседи...С наступлением отступления ( ) циклона мы (читай соседи по улице) повыползали на огороды. Садим картошку и т.п. Но дело в том что вот уже несколько дней (для меня началось с болезни моей малой) но уже и жена (позавчера) и я (сегодня ночью) сходные симптомы---(проявляется именно ярко ночью)---внезапный кашель во сне, потливость, головокружение. Быстро проходит, буквально за 20 мин. Прошлой ночью просыпался от это два раза. С утра померял температуру --36.3. Я понимаю что у меня не очень адекватная репутация алкаша...Но что то не так мне начинает казаться. (И это к сожалению не белка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Вибачаюсь за діагноз. Але можуть бути гельмінти. Діти іх збирать у ворожому навколишньому середовищі на раз. І в ночі деякі активізуються (личинки з легень переповзають в систему травлення). Через пару днів симптом потім проходить, і повторюються раз на кілька місяців. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Гельминты и Зир.. как то с трудом вериться))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Гельминты и Зир.. как то с трудом вериться))) Я не знаю что такое гельминты , это наверное не для нас (местная система здравохранения). Чмырят нас (местное население)---по полному. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Всяке буває. Я якось фірмовою хворобою бомжів захворів - коростою (чесоткою). Так ще діагноз не відразу встановили, бо при ретельній гігієні всі ці хвороби паразитні можуть протікати в невираженій формі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Гельминты и Зир То они за добавкой ходили. Глисты по простому, от водки не дохнут - просто пьянеют и дальше себе живут. также легко вычислить по скрежету зубов ночью у детей и запаху ацетона у взрослых с утра. разовая доза пирантела и никаких проблем, желательно повторить через 10-14 дней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Я якось фірмовою хворобою бомжів захворів - коростою (чесоткою). Нiчого такого, було й таке. Особисто менi не стидно, Це не болячка (Бомжiв)там справа в неправильному використаннi тих лiкiв. Наспрадi таке бувае ( рахуеться *некрасивою, стидною, болячкою якою соромно розказати Друзям) (Але насправдi то бувае досить часто, якщо хтось то мае проблеми--пишiть у лiчку. ---обовязково допоможу Прямо сьогоднi. Не варто з того смiятися--це життя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Извините, еду на сделку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Zir в селе живет по идее должен знать насчет глистов и о периодической профилактике. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 началось с болезни моей малой Співчуваю. Я також щось ледве приповз від клієнта. запаху ацетона у взрослых Від мене ацетоном несе, коли вагу скидаю - сало чомусь в ацетон перетворюється. Я якось фірмовою хворобою бомжів захворів Це ще нічого - у мене якось виявили хворобу, від якої спідоносці вмирають, а нормальні люди не хворіють - легіонеллу. Виявилося, що із-за того, що я почав заживати якісь круті імпортні вітаміни, у мене пропав імунітет.Один день не з'їв тої таблетки - відразу виздоровів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Якась засада - на ДН подарували ще один реєстратор. Тепер маю три реєстратори (хоч в кожне вікно став) і два навігатори, які чомусь завжди показують різну дорогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Це ще нічого - у мене якось виявили хворобу, від якої спідоносці вмирають, а нормальні люди не хворіють - легіонеллу. Виявилося, що із-за того, що я почав заживати якісь круті імпортні вітаміни, у мене пропав імунітет.Один день не з'їв тої таблетки - відразу виздоровів. Жесть какая, аж не верится, может это поддельные лекарства или поддельные врачи?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 может это поддельные лекарства В Угорощині купив. или поддельные врачи? Причину хвороби відразу встановив - наступного дня вже був здоровий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 може то гербалайф) а моего деда окучили в заведении куда он ходит на лечение чудо приборами, купить "турмалиновую" подушку за 2200 грн. Хотя все в один голос говорили ему не вздумай ничего там покупать. И вниманием не обделен, и живет не один. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 може то гербалайф) Ні - якийсь мультивітамінний комплекс.Турмалін - то сила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 М"ясЦе, сальЦе, яйЦе - вітамин Це. Шо ще треба? Нерозумію. 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах