vegas 584 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 штраф за то что свет не выключил таки есть.просто чаще всего просто предупреждают в нете есть море инфы по этому вопросу,где одни доказывают,что штрафа нет,а другие-что естькто из них прав-я хз,раз попался-отпустили хотя люди говорят,что выписывали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Так що, @Alex_st, не гарно знущатися зі старшої людини. А по темі - знаєш як розвернути втулки, чи тільки пальцем в клавіатуру вмієш тикати? Обидел тебя? Не хотел, извини А по теме - по нормальному без развертки тут не обойтись, на то она и существует. Слышал, что некоторые индивидуумы сверлят, но то по-моему от лукавого. Так что, если ездить, а не ипаться постоянно, ищи (или делай) развертку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Маю проблему на рівному місці - перепресував втулки у рульовому редукторі, а тільки тоді вияснив, що розвертку колись комусь позичив. І що тепер робити? Подавайте ідеї, поки я не почав робити таку розвертку із старого валу сошки. Вариант недорогой развёртки (для разовой операции пойдёт): http://razvertka.ck.ua/razvertka/razvertka-reguliruemaya-s-razdvizhnymi-nozhami-26-29mm.html Выставить на диаметр 28.69-28.72 мм. 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 , дякую. Напевно зараз замовлю. p/s Не вийшло - мій банк сьогодні відключився від нету - якісь регламентні роботи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Если-б в идеале,то к расточнику с валом сошки и корпусом,резец как зашел в одну втулку - так и вышел ровнинько во второй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Если-б в идеале Все ідеальне виходить дуже дорогим. Дешеві тільки ми - от і приходиться робити самому собі.А я ще й прихильник самодостатності. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Если-б в идеалеВсе ідеальне виходить дуже дорогим. Дешеві тільки ми - от і приходиться робити самому собі.А я ще й прихильник самодостатності. Просто нужно иметь в знакомых хорошего токаря. Хотя это сейчас ой какая проблема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vlad1573 9 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Если-б в идеалеВсе ідеальне виходить дуже дорогим. Дешеві тільки ми - от і приходиться робити самому собі.А я ще й прихильник самодостатності. Просто нужно иметь в знакомых хорошего токаря. Хотя это сейчас ой какая проблема. Якраз у Львові мешкає Дядько Максим, як кажуть майстер від Бога. Хто не в курсі, є такий канал на YouTube. Але у майстра і ціни відповідні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 у майстра і ціни відповідні Розвертка коштує 150грн.+ доставка - нехай 200грн.Його пошук і робота обійдуться дешевше і краще, ніж я собі зроблю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vlad1573 9 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 у майстра і ціни відповідніРозвертка коштує 150грн.+ доставка - нехай 200грн.Його пошук і робота обійдуться дешевше і краще, ніж я собі зроблю? З приводу вартості робіт Вам краще скаже сам Максим (не володію його прайсами). Що до якості робіт, то коли Ви переглянете пару відео з його роботами, питання відпаде саме собою. Як Ви самі гадаєте, де буде вища якість робіт, вибачте на коліні розгорткою чи на відповідному обладнанні. Але це не означає, що самому нічого не треба робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 краще скаже сам Максим Шкода, що не володію телепатією, а контактів цієї легендарної особи я не знайшов. Про нього була мова на форумі ЛТК, але також тільки про всякі відео і без контактів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 наживил ГБЦ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Если-б в идеалеВсе ідеальне виходить дуже дорогим. Дешеві тільки ми - от і приходиться робити самому собі.А я ще й прихильник самодостатності. В чем тогда проблема блок гильзонуть,расточить тот-же самый блок цилиндров под нужный размер и групу?Из самого дешового варианта всеже прикупить развертку (это инструмент,от которого даже мысли должны отпадать само-собой у когото взять на прокат). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 прикупить развертку Так і зроблю. Сьогодні банк не проводив операцій у неті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Якраз у Львові мешкає Дядько Максим, як кажуть майстер від Бога.Мастер-то он замечательный, только вот он уже почти не берёт простые заказы со стороны. У него уже наработанная клиентура, и он загружен работой выше крыши. Поэтому он многим вынужден отказывать, особенно с простыми работами типа "выточить детальку", которые можно сделать у других мастеров. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Какая польза от мастера который вроде есть но на самом деле нету. Толку с нього. Шо есть, шо нема. Тiке шо побалакать, вау, звезда ютуба, та у него ж миллион просмотров ... Практической пользы не имеет. По теме--завтра собираюсь тягать прицеп. Прицепное то есть, но проводов нету Может еще пару-тройку сотен *заработаю* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 проводов нету Зварювальними проведи. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2017 Может еще пару-тройку сотен *заработаю* на прицеп знак аварийки и махай рукой в окно - не придерутся. у нас штраф за свет 425грн с протоколом, а там в суде доказывай прав или нет. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 у нас штраф за свет 425грн с протоколом Мне тоже 425 предлагали, но потом я скорчил мордочку как у кота с мультика про Шрека и написали за остановку в неположенном месте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 Нормально с прицепом покатался, всё обошлось) Так как редко езжу с прицепом то даже аж понравилось) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 То вже новий причіп? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 То вже новий причіп? Нi, то чужий. Той свiй ще не доробив, чим менше бухаеш, тим менше вiльного часу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2017 Прокатался в райцентр. Шото как то полиции много развелось вокруг, два раза за полчаса останавливали. Ну ничего, документы проверяли и багажник, на том дело и закончилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2017 Подарили пазлы как думаете-до весны соберу? " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2017 как думаете-до весны соберу? Не думаю что это прям так долго. Хотя именно с таким количеством не пробовал. Затягивающая фигня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах