БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 Привіт друзяки! Пам'ятаєте, у мене клинив двигун. Так от вже не клинить. Але тепер не зовсім зрозуміло чому стартеру важко крутити мотор перед запуском. Куплю новий акумулятор і продовжу розбиратись. На YouTube знайшов свідчення того що це може бути розподільчий вал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 Снимал сегодня амортизатор, чтоб дальше стакан не разбивал. Свернул одну шпильку ... А что будет, если некоторое время ездить без амортизатора? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 что будет, если на сколько я знаю,в кодексе штраф за такое не предусмотрен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 штраф за такое не предусмотрен Передбачений - несправність, що може привести до некерованого руху автомобіля. На нерівностях кидає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 пдд не запрещают ездить без амортизатора. Без стеклоомывателя нельзя, "разрушен коренной лист или центральный болт рессоры;" - нельзя, бампер не от указанной модели - нельзя. Без амортизаторов ездить можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 @nemez,как продвигается ремонт 03? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 Свернул одну шпильку мне на СТО приварили за 30грн. без амортизатора сайлентблоки убьются очень быстро и есть больше шансов что шаровую вырвет - амортизатор ограничивает максимальный ход шаровой вниз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 А я только что свернул шпильку на радиаторе печки((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 А скок стоит глушак поменять? А то прогорел утром. Я имею ввиду стоимость работ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 @Автонаездник, тебе проще.Паяльник в руки и огонь. А у меня сварочного нету. @quitka, себе сам менял. Один раз прямо с земли без ямы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 Автонаездник, тебе проще.Паяльник в руки и огонь. А у меня сварочного нету. А у меня паяльника нету(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 мне на СТО приварили за 30грн. Я просто свердлю отвір і нарізаю різьбу. Далі або болт, або шпилька і гайка. Якщо є натхнення - закручую болт з боку пружини - виходить шпилька. Всього якісь пів години возні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 А скок стоит глушак поменять? А то прогорел утром. Я имею ввиду стоимость работ. От "за пиво" до пары тысяч - смотря где делать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 А я только что свернул шпильку на радиаторе печки((( Саму шпильку или резьбу на ней? Если первое, то проще будет поменять радиатор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 как продвигается пока никак. Приложил к побитому крылу подорожник. Жду когда маляр выздоровеет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 как продвигается пока никак. Приложил к побитому крылу подорожник. Жду когда маляр выздоровеет. к маляру следует тоже приложить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 @Солекс Делортович, у него температура. Там надо працетамол, подорожник не поможет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 температура. ,да-грипп уже попер сам был пару раз на грани,но пока ОК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 А я на прошлой неделе болела... Неприятно.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 Саму шпильку или резьбу на ней? Саму шпильку с корпуса.. Если первое, то проще будет поменять радиатор. Вот и я так думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2017 опять ЧП, на этот раз расстрел опять в Киевской области... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2017 Отложил все справы и дня на два по старой схеме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2017 Вчера оторвало крепление стабилизатора поперечной устойчивости от правого лонжерона. Держалось на одной шпильке, всё руки не доходили сделать, теперь вообще с мясом вырвало. Попробую наложить усилительную пластину снизу, или сделать типа уголка и приварить, затем просверлить сквозные отверстия в лонжероне и вставить болты через широкую пластину сверху лонжерона. Если получится может втулки вставлю в лонжерон. На форуме не нашёл подходящей темы "в картинках", может есть такая, подскажите плиз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2017 Если со сваркой дружешь,аккуратно вырезал,вварил новую пластину со шпильками,как не крути нужно будет внутряк задуть (обработать).Если как говорят заколхозить сквозняком - полюбому распорные втулки вставлять придется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2017 Вчера оторвало крепление стабилизатора поперечной устойчивости от правого лонжерона. Держалось на одной шпильке, всё руки не доходили сделать, теперь вообще с мясом вырвало. Попробую наложить усилительную пластину снизу, Я себе так сделал. На 2х лонжеронах. Из 8ки пластину, а в ней отверстия на М8, т.к. у меня сдвоенный стаб. Приварил. Ну и болтами на М8 притянул. Сидит насмерть. И варил поверху. т.е. понизу. Внахлёст. Ничего не резал, не нужно этого. Болт закрывает отверстие. P.S. Сбрехал, не М8 а М10, т.к. посчитал что для сдвоенного стаба М8 маловато. Единственное неудобство - голова болта слишком близко к кронштейну стаба, потому в конце дотягивать не очень удобно. Но это разово. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах