quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Мой сын младший ходит на шашки, бальные танцы, баскетбол и в муз. школу на флейту.А как это вы все успеваете? Мы еще на англ ходим. Хотя у вас городок то маленький... Я вот сегодня не успела за малым в школу. Долго ехала с работы в пробках.. пришлось звонить подруге и просить забрать. С 5 утра на ногах... Пошла поспать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 У нас ходив на бокс, але там тренер був трохи не алё - бабки йому і побільше а то без бабок безтолочь. в даний час ходить на секцію настільного тенісу(пін-понг), вчора їздили на обласні змагання, зайняв 4-те місце. теніс подобається краще за бокс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 А мій нікуди не хоче ходити. Трохи ходив на карате,а зараз від школи 1 раз на тиждень в басейн їздить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 А как это вы все успеваете? Мы еще на англ ходим. У нас дочь с ним анг. занимается (она препод анг). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Я потакав усяким забаганкам своїх дітей - син змалку марив усякими обчислювальними машинами - привіз йому просунутий на той час (1994 рік) лаптоп - він його в темпі освоїв. А йшов тоді малому 8 рік. Дочці подобалася всяка мазанина - накупив фарб та альбомів, а пізніше оплатив навчання в академії дизайну - в 15 років. Тепер обоє не бідують. А внук пізно визначився - тільки в 14 захотів програмувати, а це вже трохи пізно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 @VETERAN, да что ты знаешь о поздно) Я еще не определился, а мне на минуточку 26 лет, и половина моих сверстников тоже) Такое поколение, как пишут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 Я еще не определился, а мне на минуточку 26 лет, Значить поспіши определиться в дітях - може твоє покоління це те, на якому природа відпочиває. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 семью сейчас тоже поздно создают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2017 @Лукаш1, то послухай Гройсмана - він запевняє, що диплом не потрібен для успіху - навіщо та освіта? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 В плане виденья кем мой малой хочет быть - со своим корешем они решили быть программистами и открыть свое дело. В 7 лет ребенок четко заявил что он хочет) всячески теперь поддерживаю его стремление. В плане виденья кем мой малой хочет быть - со своим корешем они решили быть программистами и открыть свое дело. В 7 лет ребенок четко заявил что он хочет) всячески теперь поддерживаю его стремление. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 А я а я хотел быть инженером электронщиком на большом оборонном заводе, а занимаюсь какой-то хней. А для души, хотел заниматься двигателями, но первый раз разобрал мотор где-то около сорока. Спешите реализовывать свои мечты, жизнь коротка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 А я а я хотел быть инженером электронщиком на большом оборонном заводе, а занимаюсь какой-то хней. А я був таким інженером електронщиком на великому оборонному заводі і займався якоюсь хней - всякими Буранами, торпедами і ракетами, якими тепер Росія обстрілює різні країни. І одночасно підробляв капіталками жигулівських моторів. І це з самого початку трудової діяльності. А хотілося більше подорожувати, що вдалося реалізувати ближче до старості. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 а я в детстве, как и все, мечтал стать космонавтом. И да, гладильная доска - это доска для серфигна, которая забила болт на свою мечту и на свое призвание )Да, космос манит... 1 Tymothy відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 @Змей,вітання. Цікаво, можна і не відповідати, чим зацікавив Гостомель, що аж із Харкова переїхали? для детей. Им понравился мир кинематографа. Но этот мир живёт в другом времени. Могут запросто в полночь написать что съёмка на 9 утра. А из Харькова за такое время не успеешь никак доехать. А здесь первая маршрутка в 6 утра. Народ, а вот ради интереса, у многих тут есть дети. На какие секции вы их водите? Старшая ходит на дзюдо. Ездила на Украину в Ровно. Понапривозила медалек уже кучу в основном 2-еи 3-е места.(Инвоспорт, со срением плохо) Средний ходит на вокал и танцы. Меньшего отдали на дзюдо и танцы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 Да, космос манит... Парочку тяжелых ракет по 0.75 и вот он--космос 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 @Zir, для неопытного космонавта и одной 0.5 хватит, чтобы выйти на околоземную орбиту. 2х0.75 - это уже межгалактическое путешествие. С полной неработоспособностью законов гравитации и прохождением гиперпространств. 2 Zir та serЁga відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 То фактично зразу за павільйонами по дорозі на пяний базар ті що по ліву руку а по праву підстанція. Або біля кроликів кур комбікорму. фактично на прикінці І знову - Не везе мені на тому базарі - або нема потрібного продавця (саме сьогодні забухав), або якраз сьогодні він не привіз потрібне мені. Полазив по тому базару, але тільки перегару надихався. Взагалі автозапчастин не бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 То фактично зразу за павільйонами по дорозі на пяний базар ті що по ліву руку а по праву підстанція. Або біля кроликів кур комбікорму. фактично на прикінці І знову - Не везе мені на тому базарі - або нема потрібного продавця (саме сьогодні забухав), або якраз сьогодні він не привіз потрібне мені. Полазив по тому базару, але тільки перегару надихався. Взагалі автозапчастин не бачив. Я як не прийду там аншлаг, мене одного не пускають, дружина ходить поряд. Так що черв'як ще потрібно? Я купував ті штуки на прийомах металобрухту, цілими вузлами по 35-50 гр. Завтра неділя мабуть прогуляюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 Так що черв'як ще потрібно? Так, але без раковин.А ти де живеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 Так що черв'як ще потрібно?Так, але без раковин.А ти де живеш? Поряд! ))) Хіба я дам нумер телефону нехай задзвоне, при умові що я побачу того хто має черв'яка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 Поряд! ))) Поряд зі мною, чи біля базару?Мені до базару через усе місто їхати - живу біля нового цуму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 Поряд! )))Поряд зі мною, чи біля базару?Мені до базару через усе місто їхати - живу біля нового цуму. поряд базару Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2017 @БАККАРА, тепер ясно. А мені пів дня добиратися... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 Всем привет Занимался только что грузоперевозками. Такой вот апарат. человек купил, 12V Урал. Реально он новый, 8000 пробега, но пострадал от небрежного хранения. Резина пропала из за того что спущеная, стекло стопа нету, один поворотнник, кумулятор, а в остальном всё в комплекте. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2017 тысч 5 наверно отвалил покупатель? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах