SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 Это возле реки Айдар, на въезде в Старобельск со стороны Луганска, через дорогу пожарная часть, площадка по продаже сельхозтехники.Я понял где это. Че то я так и подозревал. Миллион раз проезжал мимо но к речке пару раз спускался за всю жизнь. В следующий раз звони если что, пересечемся Ну ОК. А куда звонить то, в рельсу? Ты в какой стороне проживаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 А я, хочу всех поздравить со 100-летием Великой Октябрьской Социалистической Революции! И кто бы там что не говорил, а идея была хороша! Как всегда люди все просрали! Самуил МаршакНоябрьДень седьмого ноября -Красный день календаря.Погляди в свое окно:Все на улице красно.Вьются флаги у ворот,Пламенем пылая.Видишь, музыка идетТам, где шли трамваи.Весь народ - и млад и стар -Празднует свободу.И летит мой красный шарПрямо к небосводу! Всем удачи и добра!!! 1 Интервент відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 никто не давал деньги на развитие, вот и результат.Так грошей на розвиток і не треба ДАВАТИ. Ні в якому разі. Якщо гроші дати, то буде тільки деградація. Он бомжам дають - який результат? Якщо підприємство виробляє толкову продукцію, то стає черга з тих, хто хоче ВКЛАСТИ туди гроші, щоб і собі заробити. А как можно произвести что то из ничего, без средств? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 Так написав же: вкласти. Це зовсім не те, що дати. А раз грошей ніхто не вклав, значить воно нікому і не треба. Є краще, туди і вкладуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 Читав що укрпошта закупила 100 будок электро-Ланосів чи як їх там. +70% до вартості бензинового варіанту, пишуть 120км на одній зарядці і по батареях щось там незрозуміло, погані, невигідні, але що подієш... у нас по Полтаві знаю уже 5 електрозаправок, прогрес. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 Ну ОК. А куда звонить то, в рельсу? Ты в какой стороне проживаешь? В сторону Луганска но часто бываю в Старобельске. Тел напишу в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 говно выпускали, за которое никто не хотел деньги платить. тут есть фактор времени у меня есть товарищ,старый шофер так он рассказывал,что году так в 1980 он просто мечтал про новый ЗиЛ 130 который на то время считался хорошей машиной взять тот же завод имени Петрвосокого с эти ничего не поделаешь-времена меняются,меняются потребности и спрос потому вполне логично,что на месте ненужного старого растет новое нужное. сдаешь старую за 50к рублей и идет в счет новой, и остальные деньги в кредит от госбанка под 3%годовых- наша "ненька" про нас так никогода не дбала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 Всем привет. Съездил сегодня по грибочки сезон можно считать закрытым. Со следующей недели жопа с погодой. 1 SPASATEL відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 А грибочки где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 А грибочки где? Пакуль, Гончаровское Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 Играем с дочей в танки Показал как мы раньше развлекались без компьютеров)) " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2017 @SPASATEL, За интернет не заплатил? п.с. С праздником товарищи!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2017 @SPASATEL, За интернет не заплатил? п.с. С праздником товарищи!!! Вспомнил детство без интернета)) Как оказалось, у нас изобретательность и соображаловка работала намного лучше чем у современных детей, мы развлекались как могли Как я дожил до этого дня, непонятно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2017 Відновлював знятий з машини рульовий редуктор, а у нього на черв'яку є раковини. Ніхто не хоче продати терпимий черв'як з валом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2017 Відновлював знятий з машини рульовий редуктор, а у нього на черв'яку є раковини. Ніхто не хоче продати терпимий черв'як з валом? А так зробити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2017 А так зробити? А мені підшипник не заважає - сам гвинт покоцаний. Є дві вирви на поверхні. Та ще й в середній частині - відчувалося легке підклинювання і збільшений люфт у тих місцях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2017 А так зробити?А мені підшипник не заважає - сам гвинт покоцаний. Є дві вирви на поверхні. Та ще й в середній частині - відчувалося легке підклинювання і збільшений люфт у тих місцях. Як у середині, то потрібно то чого не маю. На торпедо бачив, бачу постійно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2017 На торпедо бачив, бачу постійно. Не везе мені на тому базарі - або нема потрібного продавця (саме сьогодні забухав), або якраз сьогодні він не привіз потрібне мені. А ціни не пам'ятаєш? Може колись на пиво підемо, а то якось - ніби не земляки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2017 На торпедо бачив, бачу постійно. Не везе мені на тому базарі - або нема потрібного продавця (саме сьогодні забухав), або якраз сьогодні він не привіз потрібне мені. А ціни не пам'ятаєш? Може колись на пиво підемо, а то якось - ніби не земляки? Вино тільки вино. Ціна 150 гр субота, неділя, збіговисько. Той пан кожного разу приїжджає на білій шістки. з іншими нема шо домовлятися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2017 субота, неділя, збіговисько А де він там товчеться - той квартал з металоломом не дуже маленький?Вино - це вже процес - прийдеться брати якийсь шашлик, або хоча б сир. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2017 субота, неділя, збіговиськоА де він там товчеться - той квартал з металоломом не дуже маленький?Вино - це вже процес - прийдеться брати якийсь шашлик, або хоча б сир. ще трохи і я знов на ніч нажерусь від таких пропозицій. ))) То фактично зразу за павільйонами по дорозі на пяний базар ті що по ліву руку а по праву підстанція. Або біля кроликів кур комбікорму. фактично на прикінці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2017 https://youtu.be/-b2ppXNwKvI Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2017 Пришла смс-ка счастья с *Ощадбанка*. Ваша банкiвська картка заблокована Звоню, рассказываю лоховским голосом, так мол и так...назовите номер карты Называю от фонаря, но там тоже не дураки, такой карты не существует. Ну говорю извините, наверное я ошибся, щас сбегаю за картой, перезвоню Думаю шо им сказать дальше Назвать правильный номер не вариант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2017 Первые 4 цыфры определяют тип карты, там виза, мастеркард, вот и сразу понятно, что карта не существует. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2017 Первые 4 цыфры определяют тип карты, там виза, мастеркард, вот и сразу понятно, что карта не существует. Это я в курсе. Первых 4 цифры были правильными. По видимому у людей база данных с реальными номерами карт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах