Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @Tymothy, цілком згоден - все саме так і є. І що? Да как бы это.... А с кондишином на жигуля это вы напевно пошутили? Зовсім ні - я вже купу всякого переробив для цього ....... Мене більше тривожить радіатор охолодження. Один варіант - масляний радіатор від ЗІЛа - гарно продувається, але не певний, що вистачить для кондиціонера. Інший - радіатор від віконного кондиціонера - однозначно достатній, але може погано продуватися. Напевно двигун буде грітися. А купить нормальный от ино и приколхозить как правильно? По крайней мере функционал будет соответствовать.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 купить нормальный от ино и приколхозить Нє наш путь...Почнемо. Куди в салоні той громадний радіатор з моторами і вентиляторами присобачити? А де радіатор охолодження притулити? А в цілому - ідея гарна - просто морду, разом з двигуном, кондиціонером і всім решта, приліпити до салону жигуля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Всё равно морду придётся резать (видно в конце) https://www.youtube.com/watch?v=oJL1pGuGZzk И все камешки, жучки-бабочки сидят в сотах намертво и гнут, и ломают, и забивают... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Вот почитал тут ваши колхозные мысли)). Мысль вслух. Метал нынче по 5.80.. Разобрать этот колхоз - детали продать, а остальное - в металлом. Вырученные средства + суму денег (которые пытаетесь бес толку просрать в жигуля) и купить бюджетную машину с кондиционером. Это же так просто. Но нет - это не наший путь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @Tymothy, я в салоні взагалі нічого міняти не буду - охолоджувати повітря буде пічка, яка зазвичай гріє. Тільки додасться невеличкий піддон - щоб конденсат калюжою не стояв під ногами. Это же так просто. Но нет - это не наший путь. Істину глаголиш. А що на пенсії робити - не весь же час по світу мотатися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @Tymothy, я в салоні взагалі нічого міняти не буду - охолоджувати повітря буде пічка, яка зазвичай гріє. Тільки додасться невеличкий піддон - щоб конденсат калюжою не стояв під ногами. Это же так просто. Но нет - это не наший путь.Істину глаголиш. А що на пенсії робити - не весь же час по світу мотатися. А помпа на кондиц. яка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 А помпа на кондиц. яка? Маєш на увазі компресор? Взяв від фольксвагена - доставний, тобто на своєму кронштейні, який можна приліпити куди захочеш. Знятий з мерса - весь комплект, крім радіатора спереду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 А помпа на кондиц. яка?Маєш на увазі компресор? Взяв від фольксвагена - доставний, тобто на своєму кронштейні, який можна приліпити куди захочеш. Знятий з мерса - весь комплект, крім радіатора спереду. Радіатор той що з переду, чи варта обидва глянути? хоча то діфцит за ту суму що мені подобається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Радіатор той що з переду, чи варта обидва глянути? Хочеш для мене подивитися? Дякую - не потрібно.Маю два варіанти - від віконного кондюка і перероблений масляний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 А електропривід маслонасоса тепер все частіше використовують. В АКПП бывает, но не для смазки двигателя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 не для смазки двигателя Зустрічав у літературі, що хвалили якісь типи двигунів з електробензонасосами - типу спочатку роблять масляну плівку, а вже пізніше дають навантаження на деталі.З'явиться настрій - перевірю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 двигунів з електробензонасосами - Так бензо или маслонасосами? Возможно, такие системы применяются где-нибудь на поездах, кораблях или самолетах, но точно не на легковых автомобилях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @Интервент, вибачаюсь - маслонасосами з приводами від електродвигуна. такие системы применяются где-нибудь на поездах, кораблях или самолетах Що кругом працює - запрацює і на моєму жигулі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Пізніше почну дослідження, чи може електромотор, встановлений на місце трамблера, крутити маслонасос. Хочу спиляти у грибка зовнішні зуби шестерні, які зачеплені до проміжного валика. Буде стабільний нормальний тиск - піду далі. Саме з таким компоноуванням, насос 2101 + електромотор, працювати не буде. Хіба я не знаю нюансів, як то ел.мотор якийсь мені незнайомий з зміною обертів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @БАККАРА, а навіщо міняти оберти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @БАККАРА, а навіщо міняти оберти? Діапазон зміни обертів не у всьому діапазоні, а для регулювання обертів при нагріві масла.(відносно). Але справа не втому, масляна помпа має мати відповідну частину ,сам насос до електричної. Бо перегріється як моя дрелька за пару секунд. При, трохи більше, половині обертального моменту було понад 3 атмосфери Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 масляна помпа має мати відповідну частину ,сам насос до електричної Я так розумію, що ти вважаєш, що оберти будуть занадто високі?Подивлюся - максимум має бути біля 3000об./хв. Бо перегріється як моя дрелька за пару секунд. Це питання потужності двигуна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Це питання потужності двигуна. Кстати, а какой для маслонасоса нужен двигатель? Если брать такой, чтобы и мощность была высокой и режим работы непрерывный, он ведь места займет как три трамблера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 какой для маслонасоса нужен двигатель? Поекспериментуємо. Сподіваюся, що мерсівського двигуна, який крутив два вентилятора радіатора, буде достатньо. он ведь места займет как три трамблера. У мене є двигун з винищувача - совав елерони - потужність 2,2квт. Він якраз такі розміри має. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @VETERAN, У тебя еще внуков нет??? А то по ходу делать нечего)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 У тебя еще внуков нет? Є - два. Чекаю ще одного. А у них батьки є - мої діти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @VETERAN, вот бы разгрузил своих детей, их родителей :bm: Понянчил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Понянчил Де пропонуєш няньчити - в Києві, чи в Берліні? У мене є кого ще й в штатах поняньчити - зганяти на вихідні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @VETERAN, видешь сколько дел, а ты металолом мучишь.. Как говорят ветеринары - пора дорезать :bm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 масляна помпа має мати відповідну частину ,сам насос до електричноїЯ так розумію, що ти вважаєш, що оберти будуть занадто високі?Подивлюся - максимум має бути біля 3000об./хв. Бо перегріється як моя дрелька за пару секунд. Це питання потужності двигуна. Моя дріль має 1 к.с. макс оберти 3000 об. тож відчував саме її скорий кінець разом з запахом. Не дало масло розкрутитися мотору. Приблизно на половині її можливостей. Це розміри заводських насосів , а так виглядає допоміжний насос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах