АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 У тебя еще внуков нет??? А то по ходу делать нечего)) Так вот это как раз тот период, когда, наконец-то можно пожить для себя и получить удовольствие от жизни так, как этого хотелось, но не моглось ранее! Внуки - это дети детей! Их основная задача: отомстить нашим детям за наши мучения!!! Это я, как трёхкратный дед точно знаю! Нам с Ксю и без них всех просто отлично живётся! Так что, в этом вопросе, Ветерана поддерживаю однозначно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Одни деды на форуме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @БАККАРА, я чомусь не побачив там кіловатних двигунів. Коли я ще працював на заводі, у нас для спецтехніки використовувалися всякі такі помпки - совали гідравліку. Нічого надзвичайного там не побачив. Спробую своє - то не складно. Колись один фізик-експериментатор казав, що все незвичне роблять невігласи, бо всі знають, що так зробити не можна, а вони не знають і тому роблять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 По поводу маслонасоса, статья МК, древняя http://www.vaz.ee/articles/vaz/sekret-dolgovechnosti-chast-ii_459.html Точнее их было даже две, из того периода когда распредвал жигулей был на вес золота. Как основа для размышлений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 А чому ніхто не вітає з Днем десантника? Якось інакше вже ті війська назвали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 А чому ніхто не вітає з Днем десантника? Якось інакше вже ті війська назвали. Так с инакшим днем и поздравте, причем тут день десантника? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 причем тут день десантника? Нема в Україні вже ВДВ і їх День перенесли на сьогодні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 причем тут день десантника?Нема в Україні вже ВДВ і їх День перенесли на сьогодні. Ну так а я о чем? Всеж просто, есть десант есть день ВДВ, нема, то й звыняйте. День аэро высоко и тд. ВДВ НЕТУ. ну и всего то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 День аэро высоко и тд. ВДВ НЕТУ. Я тому і не вітаю, бо здається, що тутешні ВДВ - зовсім не українські. Українські тепер Десантно-штурмові війська Збройних Сил України Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/11/21/272795-poroshenko-zminyv-nazvu-desantnyh-viysk Он в Луганську переворот - напевно будуть проситися назад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 От тебя Старобельск далеко?? Я там сегодня был. Не знаю, возможно буду послезавтра. Кто в курсе там возле 1+1 дтп, я так понял Таврия снесла столб. Других машин по крайней мере не видел, Таврия вся в проводах запутаная и столб посреди дороги валяется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 @БАККАРА, я чомусь не побачив там кіловатних двигунів. Коли я ще працював на заводі, у нас для спецтехніки використовувалися всякі такі помпки - совали гідравліку. Нічого надзвичайного там не побачив. Спробую своє - то не складно. Колись один фізик-експериментатор казав, що все незвичне роблять невігласи, бо всі знають, що так зробити не можна, а вони не знають і тому роблять. Той самий пан ще сказав.... Тільки ті, хто вживає абсурдні спроби, зможуть досягти неможливого. Я читаю і бачу, що електропомпа стоїть або на драгстерах, або як допоміжна. Тож буде цікаво побачити результат. У Таврії стартер має кіловат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Тож буде цікаво побачити результат. Мені також. Я вже писав, що маю трохи меньшу помпку, яку крутив моторчиком з ВАЗівського вентилятора пічки - качала шо дурна - атмосфер з 10 накачувала. От тільки по валу масло сочилося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Капец сегодня погодка. Временно катаюсь без защиты двигателя, при проезде через лужу по ходу пропадала зарядка на несколько секунд. Неужели так заливает гену, что зарядка пропадает? Раньше когда стояла защита такого не было. Были включены фары+ПТФ+дворники+печка 1 скорость. Да и вообще замечаю что не хватает мне уже моего 60А гены от ГАЗона, нужно готовиться к апгрейду, хотя бы 80А... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Тільки що з епіцентра, стоять акумулятори 100 і 110 А на два пальця більші ніж 75 А Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Неужели так заливает гену, что зарядка пропадает? Мочить колектор і щітки перестають прилягати. Неужели так заливает гену, что зарядка пропадает? Ти бачив мій акумулятор на 75. Так от звичайні 75-ки трохи більші. Ті сотки ще більші? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 Ти бачив мій акумулятор на 75. Так от звичайні 75-ки трохи більші. Ті сотки ще більші? там стояли 75 тож я приклався, два складених пальця по горизонталі та по вертикалі в плюс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2017 там стояли 75 Моя 75-ка має розміри колишньої 55-ки - тому без переробок і стала в мене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2017 Не успел сегодня заступить на дежурство, как выехали вытаскивать слетевшую с дороги легковушку, ВАЗ 2107. Мужик в рубашке родился, в метре от дерева пролетел под ветками. Смотрю резина Кама евро 224, говорю у меня такая сзади стоит на лето, при такой температуре она становится дубовая. При малейшем снеге из гаража страшно выезжать, не то что на трассу. Вот у нас менталитет, пока жареный петух в жопу не клюнет... А зима как всегда наступила внезапно. У нас куча обрывов ЛЭП, поваленых деревьев, застрявших автомобилей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2017 к вам зима пришла. В столице снегом притрусило немножко, а сейчас слякоть. Застрять только в грязи можно. Ветра нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2017 В Луганске снег пошел? у нас пока -1 и пасмурно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2017 К нам тоже пришла зима...Снег, слякоть...В кочегарке где я подрабатываю зимой начальство решило поменять котел. Старый сегодня вырезали, с горем пополам выкотили, завтра будут бетонировать пол, потом пока он высохнет (або скорiш замерзне ) потом надо затягивать новый котел (вообще не представляю как это культурно сделать, вес нового 600кг, та еще на три ступеньки вниз, узкие двери и тд), вообщем всё как обычно в бюджетной организации А стоял этот котел в складе еще с августа Вообщем всё как надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2017 @Zir, Хотели как лучше, а получилось - как всегда. Что тут удивляться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2017 температура 0 ветер северный снег,тающий на земле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2017 Хотели как лучше, а получилось - как всегда Совсем забыл. Ещё собрались плитку на порог ложить. На улице Снег--то фигня, можно смести, мороз--тоже не помеха Нафига ты ото летом хату строил? Надо было сейчас начинать 1 Tymothy відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2017 Нафига ты ото летом хату строил? Надо было сейчас начинать Я только отопление сделал недавно)) Видео класное.. спорт 10 бомбаааааа https://www.youtube.com/watch?v=I6Ly3I6LAGU Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах