SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Периодически пропадал дальний на правой фаре. Разобрал всю, даже горшок снимал. Ничего не обнаружил. Собирая назад почистил всю "массу". Посмотрю по темноте в движении что получится. Предохранители случайно не старого типа? У меня такое было когда они стояли, помогало проведение пальцем по предам)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Сусід по гаражу зробив капіталку двигуна 2103 - знайшов на складі дуже древній. Розточив до 79,0. Блок високий. На каком складе и шо нашел ? древний хто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 На каком складе и шо нашел ? древний хто? Він на своєму складі знайшов древній мотор 2103. Розточити вдалося на 79,0. Тепер продає.Вчора зловив мене в гаражі і просив спитатися, чи комусь не потрібно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 @VETERAN, Давай номерки сюда в тему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Давай номерки сюда в тему. Кому потрібно спитає у мене в ПП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Тта-не шановный,уже были мутки с твоим какимто продаваемым блоком. Есть или Да или Нет (или даешь номерок или не даешь номерок сюда). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 уже были мутки с твоим какимто продаваемым блоком. Які мутки - мій блок у броні - чекає поки форумчанин збереться забрати.Я номера не маю - якщо когось зацікавить - скажу сусіду в гаражі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Продає готовий зібраний за 5000 грн. Якщо комусь цікаво - дам телефон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 @Сергей72, і що? Когось зацікавить - напише мені в ПП, а я сусіду дам телефон зацікавленої особи. Нехай собі звонить і домовляється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Панятна,вобщим я должен дать свой номерок комуто,а еще я и должен выпрашивать,а разкажите то а разкажите се...Вобщим заморитесь пыль глотать в сырую погоду,уже не интересно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Как понять что не хватает сечения провода на стартер? Уже и стартер менял, и АКБ а он ну так тяжело вращает на холодную это ппц( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Панятна,вобщим я должен дать свой номерок комуто,а еще я и должен выпрашивать,а разкажите то а разкажите се...Вобщим заморитесь пыль глотать в сырую погоду,уже не интересно.Сергей72, блок Ветерана в брони за мной. Он лапшу не вешает. Это я та самая несознательная особа которая никак его не заберет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 вобщим я должен дать свой номерок комуто Ні - то я повинен викласти чужий телефон на загальний огляд. Ти колись чув про приватність? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 вобщим я должен дать свой номерок комутоНі - то я повинен викласти чужий телефон на загальний огляд. Ти колись чув про приватність? Тане шановный так не будет,ты предложил потом перекрутил и еще крайним хочешь сделать. Про приватність я не чув такого - яж лікбез закінчив,та щей до того яж Сонячній хлопчик. Но какбы там нибыло у меня с черепухи глисты не лезут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 @optimus prime, а масса нормальная? Масло какое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 @Сергей72, мене мало хвилюють твої проблеми. Вчися вирішувати їх самостійно. @quitka, як настій не пропаде - мотнуся завтра до Києва. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 @Сергей72, мене мало хвилюють твої проблеми. Вчися вирішувати їх самостійно. @quitka, як настій не пропаде - мотнуся завтра до Києва. Круто. Зизвонимось. Движок не берите. Я с мая им полноценно займусь. нет времени воооообще. Хотя уже надо - стали появляться странные звуки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Движок не берите Навіть якщо б попросила - не встиг би його витягнути і спакувати. стали появляться странные звуки Може він намагається щось тобі розповісти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 @optimus prime, а масса нормальная? Масло какое? Масса нормальная,есть разминусовка к важным потребителям. Масло 10-40 полусинтетика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 Движок не берите Навіть якщо б попросила - не встиг би його витягнути і спакувати. стали появляться странные звуки Може він намагається щось тобі розповісти? Подозреваю что да. Наверно разобью решение вопроса на две части. Соберу низ и поставлю низ а потом головой займусь отдельно. Но звук только при заводе грешу на венец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 головой займусь отдельно З головою можна справитися за день. Так само і низ зібрати можна за кілька годин. Були б всі деталі... Сумніваюся стосовно вінця - потрібно послухати. 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 25 березня 2018 В Кемерово жесть, пожар в ТЦ, около 40 погибших, много детей, по слухам до 100 человек трупов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 березня 2018 головой займусь отдельноЗ головою можна справитися за день.Так само і низ зібрати можна за кілька годин. Були б всі деталі... Сумніваюся стосовно вінця - потрібно послухати. Заезжайте в гости) устроим минивстречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 березня 2018 Заезжайте в гости) Буду в Пущу Водицю їздити - ти ж десь поблизу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 березня 2018 Заезжайте в гости) Буду в Пущу Водицю їздити - ти ж десь поблизу? Яя. Один район. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах