nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 капец, у нас наверное тоже так будет, когда новых зч попросту не станет) https://www.drive2.ru/c/509459538437472357/ скоро будет так https://youtu.be/LhQkoQbPoPE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 блин, ищу крепления молдингов (не порогов, а тех что идут по периметру). хочу винтовые купить. на просторах инета только один продавец с лоска. может кто знает еще где можно их купить? ну рынки то понятно, но нету пока возможности попасть на рынок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 Задумалось мені перевірити страховку по базі даних. Забив номер авто - нема в базі! Пробив по номеру страхового полісу- є але номер авто на одну цифру не збігається! І в номері VIN замість XWK - XVVK. Ще коли виписувала поліс то на ту "W" дивилась як баоан на нові ворота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 @zaza, А в полисе как? бо это излюбленная тема для отказа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 В полісі номер авто правильно, а те "W" коряво. Подзвонив, завтра обіцяла агент подивитися. А ще в базі вказано, що з 5.07 вони позбавлені права страхувати. Значить нову страховку не запроплнують. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 Почитав про "Київський страховий дім"... Мда. Вони і з правильно заповненими полісами не платять (вже й не будуть, так як ліквідували юридичну особу і з мтсбу їх виключили. Радьте тепер норм. страхову. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 Почитав про "Київський страховий дім"... Мда. Вони і з правильно заповненими полісами не платять (вже й не будуть, так як ліквідували юридичну особу і з мтсбу їх виключили. Радьте тепер норм. страхову.Я уже несколько лет делаю страховку в Омега. Но там 1000 грн для Киева. А это ж дорого капец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2018 Я пользуюсь княжа уже 4 года. Все ок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2018 Приїхав з двотижневого відпочинку з Бердянська і з понеділка вже на працю, а не хочеться. І такого грязного міста і курорту я ще небачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2018 Радьте тепер норм. страхову. Я в Оранте. По первому страховому выплату тянули, по второму все быстро выплатили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2018 не всё так просто как ты думаешь, подробно расписывать лень даладна не такие тут глупые собрались,как ты думаешь врядли ты создал новую схему прохода таможни,а старые-просты,как двери так шо можешь щеки сильно не надувать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2018 високо сіжу, далєко ґляжу головою рахую ями.... у мене було сидіння високо - після того як енний раз бахнувся головою не витримав і переварив кріплення на 10см нижче, от тепер зручно сидіти і головою не чіпаю стелю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2018 переварив кріплення на 10см нижче, от тепер зручно сидіти і головою не чіпаю стелюУ мене електропривід сидінь. Кронштейни зробив такими, щоб у найвищому положенні голова не доторкалася до стелі. У найнижчому положенні між головою і стелею поміщається стиснутий кулак. Просто, коли кронштейн провалився через дно, сидіння лягло на підлогу, а тепер я відновив дно і мені здається, що сиджу високо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2018 щеки сильно не надувать а я как погляжу у тебя острый язык,так вот, засунь тогда его сам знаешь куда)))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 Зайшов до хати, підійшов до вікна, а там такеее... І як це мене не зачепило? https://www.pravda.com.ua/news/2018/08/17/7189539/ http://expres.ua/news/2018/08/17/305438-lviv-grozy-merezhi-publikuyut-vrazhayuchi-foto Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 В процессе поварки машинки возникла идея врезать лючок бензобака под газ с другой стороны. С лучайно ни у кого кузова под порезку нет? . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 В процессе поварки машинки возникла идея врезать лючок бензобака под газ с другой стороны. С лучайно ни у кого кузова под порезку нет? . Зачем изобретать велосипед? Третья фотка в моём посте и всё аккуратно и чётко : http://vaz2101.com/index.php?/topic/30160-vaz-2102-1974g-hozyajka-by-spasatel/?p=829749 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 Зачем изобретать велосипед? Третья фотка в моём посте и всё аккуратно и чётко Если б машина была уже покрашена, то действительно незачем и лишний геморой. Но поскольку сейчас переваривается, то врезать не проблема, все равно все под покраску. А идея в том чтоб отказатся от переходника, который то потеряется то еще чего.. . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 А идея в том чтоб отказатся от переходника, который то потеряется то еще чего.. Эммм, я возил этот переходник в бардачке, но как оказалось он и нафиг не нужен. На всех заправках эти переходники уже есть давным давно. А лючёк если врезать с правой стороны, то от седана, это не по фен-шую, да и вообще колхоз колхозянский как по мне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 Накой куда то врезать прятать? Вывел под бампер и пусть заправляет. Я х.з. проблема. 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 відновив дно і мені здається, що сиджу високо. а не проще было купить какую небудь свежую иномарку и кататься без проблем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 а не проще было купитьЯ відмовився від подарованої машини, а тут ще й самому купувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 А идея в том чтоб отказатся от переходника, который то потеряется то еще чего у меня в лючке стандартное заправочное, все поместилось и зимой от заправщиков только похвала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 Накой куда то врезать прятать? Вывел под бампер и пусть заправляет. Я х.з. проблема. Не проблема. Но как раз торчащий под бампером заправочник в грязюке это и есть колхозныц колхоз. Или в лючек бензобака или .... Да и руки почесать , не всеж тормоза лепить . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2018 у меня в лючке стандартное заправочноеНа ґумці висить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах