vegas 584 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2018 300 гривен права потерять я не очень понимаю,про законы какого государства мы говорим но обычно права за перевоз пассажиров (не превышающих колличество в разрешающих документах) не забирают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2018 @vegas, Если бы все было так просто,сомневаюсь что он бы спрашивал .Бусик то наверное грузовой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2018 @optimus prime, нет, тот который 8-местный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2018 А ну тогда пробуй,можно пару раз проехаться, если что не так бросить всегда успееш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2018 @optimus prime, да тут до конца сезона всего пару недель осталось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2018 Предложили подработку, на бусике возить людей в Урзуф, 170 км в одну сторону. Ясное дело нелегально, че скажете? ЗП конечно мизер, 300 грн за день, то бишь туда и назад. Стремает что менты могут тормознуть.у нас за нелегальные "движения"совсем другие деньги дают)))а 300 грн это так,на пиво))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 Понятно что расчеты можно сказать высосаны из пальца, но..... сколько может зарабатывать человек, для которого в день "300 грн это так, на пиво"? Вот у меня, не очень давно была ЗП в районе 14-15тык в месяц. На пиво уходило где-то +- 150-200 гривен,но В МЕСЯЦ. Это в день 5грн. Интерполируем: 14000/5х300=840000 ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 @djurka,а ты не пей каждый день дешевое пиво))) я когда еду на работу заливаю бенз на 150,+две пачки сигарет это ещё 70-80,плюс вода,кофе,еду даже не читаю... интерполирую: нафиг мне работать за 300грн))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 еду на работу заливаю бенз на 150 да ты мажор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 @djurka,а ты не пей каждый день дешевое пиво))) я когда еду на работу заливаю бенз на 150,+две пачки сигарет это ещё 70-80,плюс вода,кофе,еду даже не читаю... интерполирую: нафиг мне работать за 300грн))) нахиба те курево? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 нахиба те курево?А він за кордоном відразу продає ті сигарети і бензин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 разница в наваре на сигаретах и на бензине настолько огромна,что про бензин можно не говорить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 разница в навареОт тільки сигарет можна везти тільки 2 пачки, а бензин практично не перевіряють - деколи питають скільки його в баці. Як перейде на газ - можна цілий бак зливати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 @VETERAN, паливо вже не вигідно возити, близько біля кордону дают мало а везти далі ну його но х...й,хіба тонну везти,сігарети давно вже не везу,їду деколи водієм на буса.також вже давно маю офіційну роботу. разница в наваре на сигаретах и на бензине настолько огромнане всё так просто как ты думаешь, подробно расписывать лень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 нахиба те курево?А він за кордоном відразу продає ті сигарети і бензин. сигареты скуриваю,а бензин на работу и назад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 сигареты скуриваюнафига курить? ладно бы еще бесплатно гробить здоровье, но еще и платить, член знает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 сигареты скуриваюДві пачки в день - ну дуже вже нервова робота у тебе. Майже як мій сусід - постійно торчить у вікні і смалить. Не можу зрозуміти чого той дим весь час до мене валить. Якщо хтось курить біля входу у під'їзд - також аж на четвертий поверх тягне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 да, нервова робота ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 и шо? у меня ничем не хуже, особенно когда был в армейке, и курить все равно не стал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 и шо? у меня ничем не хуже, особенно когда был в армейке, и курить все равно не стал было б за что там переживать в армейке, хотя я там не только сигареты курил, курорт на год Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 Дві пачки в день 2пачки это 40 сигарет в стандартной пачке. Одна сигарета +/- 5минут. 40*5=200минут/60минут=3,3333333 часа курить на работе при стандартно 8ми часовом раб.дню = 41,666% рабочего времени КУРИМ 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 капец, у нас наверное тоже так будет, когда новых зч попросту не станет) https://www.drive2.ru/c/509459538437472357/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 @Emissions, Вроде с Порше Каейен фары снимаются за 30секунд. Прайс фар на Кайен будет стимулировать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 Оновил автопродайку.. закинул один из своих корчей http://vaz2101.com/index.php?/topic/34127-prodam-vaz-2106/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2018 А я свою машину підтримував - трохи поварив дно. Сьогодні вже зібрав салон і поїхав. Трохи не звично - "високо сіжу, далєко ґляжу". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах