VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 Поехал с семьей на рыбалку, а привез грибовНа що клювали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 У нас +29,в тени сейчас,тепло,ветра нет.С завтра обещают дожди и похолодание. Пришёл с работы,сходил на шабашку.Поставил соседу винду на комп.Дополнительный заработок хорошая штука) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 У нас +29,в тени сейчас,тепло,ветра нет Тоже сегодня была жара. Последние деньки ушедшего лета. Выставил еще авто на продажу (все равно с форума не кто не купит, но так, что бы было) http://vaz2101.com/index.php?/topic/34379-prodam-inovedro-rover/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 все равно с форума не кто не купитЯ приглядаюся для дочки за Nissan Juke, або Note. Але ж ти для мене не порадиш, правда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 @VETERAN, НЕТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 @Автонаездник, Так і знав, а ти ще в друзі у ФБ запрошував і посилочку відправляв... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2018 @VETERAN, общение с тобой мне не приятно - вот и все. На этом и закончим. 2 VETERAN та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 @Автонаездник,Может я не прав, но политические взгляды не должны влиять на деловые отношения...Мне тоже не нравятся некоторые товарищи, но на работе всё отодвигается в сторону. Нам всем нехило заморочили голову, просто нужно это понимать. Конечно нужно идти на какие то компромиссы с обеих сторон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 нужно идти на какие то компромиссы с обеих сторон. если на работе-то да,а здесь-зачем? не нравится-не смотри,не читай,или на...ер посылай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 не нравится-не смотри,не читай,или на...ер посылай Ну не знаю. Не до такой же степени шоб не дать совет Одноклубнику. В соответствующей теме можно ругаться, но не тут же. Неужели всё так принципиально. Нужно ж понимать (причём обеим сторонам, ответственность с ВЕТЕРАНА тоже как бы не снимаю...) шо нужно в первую очередь не забывать Девиз Клуба. К сожалению с началом войны его позабыли, а тем шо сидят вверху только того и надо. Послать на...р несложно, гораздо сложнее найти что то общее и этого держаться. Может я слишком добрый по жизни, но мне кажется как то так. 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 Друзья, от у меня такой практический вопрос кто шарит. Думаю купить новый телек. В данный момент у меня две тарелки и старый тюнер и старый телек. Слегка проконсультировавшись с установщиком, я понял что к новому телеку можно присобачить новый тюнер с существующими тарелками та ещё и так что можно будет смотреть каналы через Нет. Установщик заявил 1700грн за новый тюнер. Не слишком ли это дорого? Может я сам смогу это сделать? Понятно шо через нет можно купить всё шо можно, от я только незнаю шо. Может посоветуете марку тюнера и т.п вопросы как это решить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 Позаяк у нас сьогодні несподівано стала гарна погода, вирішив прогулятися центром міста. Народу маса - ще повно іноземців. Англійську, польську і російську мову (запарєбрікавий акцент) чути значно частіше, ніж українську. Вся "стометрівка" забита ятками з книгами - останній день 25-го книжкового форуму. А так у нас паркуються https://zaxid.net/vodiyka_mersedes_a170_vchinila_divnu_dtp_v_tsentri_lvova_foto_dnya_n1466217 Неужели всё так принципиально. Нужно ж понимать (причём обеим сторонам, ответственность с ВЕТЕРАНА тоже как бы не снимаю...) Якщо є сумніви у принциповості - поверни ситуацію так, ніби це Україна напала на Росію і українці там (а їх там не менше, ніж росіян тут) вимагають зробити українську мову другою державною. І мало того - наполягають, щоб їх українську знали всі росіяни та відповідали їм українською. І ще одне питання - росіяни принципово поступили, закривши всі українські школи в Криму? Хто хоче щось аргументувати - ідемо в іншу тему. В інших темах, поза "каналізіційної", слід дотримуватися лояльності до країни, в якій живете - і це принципово! Может посоветуете марку тюнераУ лютому купив тюнер Sat Integral S-1228HD HEAVY METAL ЗА 450ГРН. Налаштовував сам - якось вдалося. Приймає значно більше каналів, порівняно зі старим. Телебачення через нет не приймає. Має USB вхід, але крутить з нього тільки відео. Фото чомусь не показує. Тарілка і головки та перемикач старі. Купив нові, але все не зберуся поміняти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 Гостевал у товарища в Светловодске,таки сорвал желудок.., кил 30 тарани поставил под зассол,три морозилки забил в заморозку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 @VETERAN, Ну таке Мене цiкавить бiльш розвернута вiдповiдь--а саме конкретно питання--якщо Я , приiду не сам а з Дружиною, (в рамках туристичноi подорожi) можна буде зустрiтися з туристом зi схiду? Зустрiтиш? Подорож на жаль весь час вiдкладуеться, але то буде, обiцяю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 Не могу удалить - удалите пож. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 якщо Я , приiду не сам а з ДружиноюА скільки у тебе воїнів у Дружині? Зустрiтиш?Тобто чи зустріну? Це ж напевно ще перед містом потрібно всю Дружину розташувати. Ну щоб гідно зустріти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 Тта да не дружу я с этим теликом,пойду покурю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 @VETERAN, Ну таке. пошутив, як маеш знати. Сьогоднi на зупинках по дорозi зявилися розмальвки-- Путiну Слава. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2018 @Zir, а що там в Мексиці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 от так догнал мотоциклист лять( https://www.drive2.ru/l/510976039850083008/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @Emissions, это твое авто? 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @Emissions, это твое авто? Ага, его, с русскими номерами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 он так написал, что я подумал что его) на номер не обратил внимание Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 Приїхав рано на роботу-все норм. Назад їхати, - мишами смердить! І какафони під решіткою для передніх динаміків. Чо вони до мене що осені лазять? В машині чисто і їжі немає... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2018 @Лукаш1,нет, но за машину обидно( Чо вони до мене що осені лазять? В машині чисто і їжі немає...вопрос не верный, правильный вопрос, это как они к тебе пролазят? дырки в кузове? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах