DVA 89 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2018 Щось мені здається за 8000грн авто, яке поїздить 3-4 роки, не купиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2018 Що за форточкофобія.. Форточки вєщ! Шкода що в мене нема. А по темі, 10000 уже не гроші, якщо все інше норм, то варто поварити і їздити дальше. Бо за 8000 авто можна не тільки поварити, а інших сюрпризів на 20000 знайти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2018 я тоже думаю убрать форточки, они может и вещь но справа пользовался пока зеркало не поставил, слева опять же статное зеркало мешает форточку открыть. машину чтоб закрыть надо незабыть эти зажими поставить назад. Короче если хочется сквозняка то лучше уже люк сделать. Но основное это зеркала, на 01-03-06 я не встретил таких чтоб меня устроили. Валяются уже и лопухи и политех, самое удобное что нашел это сферическое дааз но не могу сказать что им доволен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2018 на 21063 не їздять з весни, зовні стан кращий, але форточки не хочупоставить стекла 2105 делов то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2018 Їздив до знайомого зварювальника з питань підварити мою авту, нарахували за саму роботу майже 10 000грн + матеріал.... а тут якраз пропонують 21063 1993р.в. за 7800грн і 2107 1992р.в. за 8200грн в стані "містами потрібно підварити/підкрасити, або забити і так їздити" обидві газовані. сижу і думаю - чи свою варити. чи купити іншу і років три-чотири так поїздити Хочеться 2107, але вона стоїть на стоянкі з 2015 року на 21063 не їздять з весни, зовні стан кращий, але форточки не хочу Давай наводку - я их лучше скопом заберу..Если уже брать - так переднеприводное что то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2018 Зібрався і нарешті зробив те, що кілька років збирався - поміняв педалі і ті стерженьки, що поршні пхають. У рідних за майже 50 років стерженьки в педалях вже наполовину стерлися. А в тих штовхачах дуже еліптичний отвір став. То все скрипіло і клацало, а тепер ляля. Правда прийшлося перерегульовувати упори відходу педалей. І то набагато. Заодно знайшов те, що нервувало мене своїм порипуванням - тріщини у тій планці, до якої торпеда знизу кріпиться. Треба буде завтра підварити. А раз вже заліз за торпеду - провів мідну шину від вимикача маси до моторного відсіку. Тепер струм не буде йти по кузову - перший крок для проведення двопровідної електропроводки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2018 а тут якраз пропонують 21063 1993р.в. за 7800грн і 2107 1992р.в. за 8200грн в стані "містами потрібно підварити/підкрасити, або забити і так їздити" обидві газовані. Жил бы ближе, забрал бы обе под работу. У нас такие за 1300-1500$ легко уйдут если их подготовить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 Хтось знає, як шукають запчастини по номерах? Потрібно таке дзеркало для Ауді А6. 1. 4G1-857-409-Q-01C MOUNTING2. 4G0-857-527-GRU HOUSING3. 4G0-857-535-C MIRROR4. 4G5-949-101-A TURNSIGNAL Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 4G0-857-535-C MIRROR https://www.ebay.com/p/Audi-4G0857535C-Genuine-OEM-Factory-Original-Mirror-Glass/1922194801 Просто вбиваем всю строку в Гугл и он находит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 Просто вбиваем всю строку в Гугл и он находитВже пробував - пропонує багато чого, крім того, що потрібно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 иду к стоматологу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 Хто с Броваров??? Срочно нужна!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 иду к стоматологутоже нужно сходить, но пока еще не болит - пломба лопнула пополам, нужно переделать. Сегодня заправлялся на БрентОил, дал касирше 250 грн, это 16 с копейками литров, как раз должно получится под завязку. чек они не дают - с чеком будет дороже. стою наблюдаю - влезет или нет и тут опа на 150 грн отключилась колонка. спрашиваю в заправщика - отстрел? говорит колонка сама отключилась - значит дал на каса 150грн. нихрена се думаю расклад, возвращаюсь на касу - касирша клипает мол выж дали только 150 грн. я тут и сам начал сомневатся но все же начал шуметь, говорю давайте видеосьемку. в общем нашли что и где смотреть и там четко видно что давал таки 250 грн. ну тогда говорит давайте еще на 100 грн добавим в итоге отстрелил недолив 0,3 литра - немного покачал и влезло. вот если б сел и поехал не посмотрев - касирша б сотню заработала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 Бывает. Собираюсь в Полтаву Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 чек они не дают - с чеком будет дороже.То что чеки не дают я бы больше на такую заправку в жизнь не поехал второй раз. Скоко там экономии, 10 копеек на литре? У нас по городу даже в подзаборных заправках выходит дороже чем с учетом скидки в брсм залится со скидкой 72-74 копейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 иду к стоматологу вернулся. 650 грн за три пломбы две было чуть больно,третья-вообще без боли теперь пол-года свободен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 10 копеек на литре 14,90 против 16,47 на ВОГе как бы экономия совсем не 10 копеек, тем более что по расходу одинаково 650 грн за три пломбы ну это по божески, жена за три пломбы заплатила 830грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 Вчера сделали диагностику Солензы сына. Сегодня сын сделал первые, за собственные (а не служебные) деньги покупки. Заодно познакомил со своими продавцами, удивил его количеством нужных и полезных знакомых, вообщем отправил в свободное плаванье в мир автомобилей. Куплено: диски и колодки тормозные, втулки стабиллизатора, масло в КПП, секретки на колёса, чехлы на сиденья, коврики. Итоговая сумма: 4250 грн. Невестка ещё не поняла, что такое владеть автомобилем!!! А таких жён, как моя Ксю, которая сама любит в машинки всякое разное покупать, в мире больше нет! Следующим шагом сына - правильная переварка и переустановка глушителя, чтобы в пол не бил. Но с тем мастером я его год назад познакомил и там они уже самостоятельно порешают, я надеюсь! 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 14,90 против 16,47 на ВОГе как бы экономия совсем не 10 копеек, тем более что по расходу одинаковоя ж на вог не отправлял)на брсм сегодня 15,49 - 72 копейки скидка за заправку до полного 14.77 выходит вог у нас в городе газ не продает, окко тоже на анп обычная цена 15.15 - есть ли там какието скидки я хз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 на брсм сегодня 15,49ого! у нас 16.09 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 Солензы а есть фото машины? очень интересно увидеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2018 а есть фото машины?Малой (если можно так сказать по 30-летнего дядьку) сказал, что сделает бортовик на Драйве, но пока что у него объектов навалилось и сразу несколько сдавать заказчикам скопились. Так что я его видел сегодня мельком 10 минут назад и он домой помчался, а вчера забыл сфоткать. Вообщем всё будет. Главное, что работа насыпается! 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2018 на брсм сегодня 15,49 на брсм не заправляюсь, так же и на ШЕЛЛ с МОТТО - там расход на два литра выше и ХХ плавает, сомнительная экономия. у нас по моему наблюдению из нормальных ВОГ, ОККО, Автотранс, БрентОил. Катаюсь с прицепом - то да се перевезти. Сегодня нужно мебель забрать. Стою в очереди перед светофором направо как раз напротив стоянки и тут блондинка на жипе начинает назад сдавать и уперлась бампером в колесо прицепа. ХЗ как она не заметила - два зеркала, парктроник и камера заднего вида, куда она смотрела непонятно, есть подозрение что только в правое зеркало, там как раз прицепа и не было ей видно. Павреждеий никаких, она только еле торкнулась и я как раз наблюдал за ней как она выезжала и сразу начал сигналить - она тут же назад заехала. Вышел с машины, посмотрел на прицеп - там только пыль с колеса немного потерлась, посмотрел на бампер жипа - там даже царапины не было, блондинка же с машины не соизволила выйти, поскольку повреждений не было поехал дальше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2018 там расход на два литра выше и ХХ плавает, сомнительная экономия.ну не знаю, перерасхода в городе азмечено не было, стабильно 10\100 у меня) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2018 Наверное у каждого свои критерии нормальности, когда тебя обсчитывают на кассе и льют левак по мне это не нормально. Насчет повышенного расхода на брсм да, закрались такие подозрения но как написал высше выбор заправок у нас небольшой. На окко с удовольствием бы заправлялся пусть даже дороже но газа там нет. Вог есть в другом конце области (за 200км) одна газовая заправка, но когда на ней заправлялся выяснилось что это не сам вог а франча вога)) Короче выбор еще анп, маршалл и амис Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах