SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2018 Пошла жара! ))))) А муж моей тёти когда служил в морфлоте, чуть не попи подрался в баре с Николаем Караченцовым, но после подружились и стали общаться. А ещё был в хороших отношениях с Ильёй Олейниковым( передача "Городок", вечная память ему). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2018 @quitka, значит был однофамилец. Пардонте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2018 Пошла жара! ))))) А я ще в дитинстві розмовляв з космонавтом Бєляєвим - до нас в школу приїхав. А ще до мене звертався Президент Польщі Лєх Валенса, коли був у Львові. І з Кучмою розмовляв - у нас в театрі агітацію проводив, а я йому світло на сцені ставив. А з уймою всяких артистів я прем'єри відмічав - бухали разом. І це тільки в Україні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2018 а мы бухали в Трускавце а за соседним столиком бухал Моисеенко)))я их путаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2018 а мы бухали в Трускавце а за соседним столиком бухал Данилец)))Це ми його від свого столика відігнали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2018 Моисеенко,я их путаю,тот худой высокий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2018 Моисеенко,я их путаю,тот худой высокийА цей з нами залишився. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2018 Прикиньте - дочка купила мені крутезне новеньке ВМВ в салоні. Пригнали під хату - стоїть величезне, як морський катер. І все якесь упаковане в поліетилені. Я в паніці - не знаю що тепер з ним робити. Цілу ніч пробував загуглити - сусіди крепко бухають і вибивають електрику - навіть нет не встигає підключитися. Добре, що жінка розбудила, а то можна і не проснутися, коли таке присниться. 8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2018 Радостный сон! Только почему именно БМВ? Особенно радостно, когда дети начинают родителям машинки покупать! У нас пока наоборот: сын уходит с прежнего места работы - открыл собственную фирму в таком же направлении (системы видеонаблюдения, малоточка всякая и т.д.) и у него не будет служебного авто. Две недели искали, что-нибудь недорогое и выносливое. Вчера купили ему Дачию Солензу 2003 года 200 тыщ пробега. Машинка в идеале, для своих лет, обработанная, 2 комплекта резины (правда Росава, но я ему свой шип Гиславед подарил). Есть пару недочётов, типа звенящих суппортов, двух ржавченок на багажнике, кривой петли капота, но это всё поправляется.И всего за 2300$. Годик, полтора покатается, купит себе, что сам захочет, а эту оставит бригадам монтажников. Уже сегодня помчался самостоятельно к моему газовщику - газироваться. Газ вписали сразу при оформлении. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2018 Только почему именно БМВ?У мене до них антипатія. От підсвідомість і знущається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2018 Дачию Солензу 2003 года 200 тыщ пробега.странно, почему солензу выбрали?я на нее раньше смотрел, небольшая по размерам машинка, но отпугнуло то что их на дороге редко очень увидишь, отсюда значит что и с запчастями не весело будет, то и как бы больше не смотрел на нее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2018 почему солензу выбрали? Там почти всё от Логана и от Символа подходит. У них уже была такая на работе - её малой 4 года назад разхренячил. Так все зап.части легко нашли. А двиг с КПП от Символа 1,4.А по поводу выбирать - тут основное было в бюджет вписаться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2018 Строю домик вокруг токарного станка. Закончил каркас. Завтра занимаюсь крышей. Ставлю много окон , что бы сэкономить на вертикальных панелях. Узнал ценник на профнастил и офигел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2018 Мене дістає машина. Щось візжить з боку ременя. Натягнув сильніше - перестало на день і знову за своє. Але потекла помпа. Поміняв (думав, що помпа візжить) - день не візжало. Сьогодні вирішив, що це напевно генератор - йому 10 років і проїхав уже 200 тисяч. Коротше - не генератор. Зняв, перебрав увесь, підшипники змастив. Далі візжить. Добре, що тільки поки не прогріється. Картинки хочете? Я нафоткав у різних профілях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2018 размышление на ночь глядя. Мир, окружающий нас, очень странный. Коробка для пиццы квадратная. Пицца-круглая! Порции - треугольные, а люди - долбо%бы. Всем спокойной ночи и сладких снов. пс Закончил большой пласт работы. Собаки воют за окном в частном секторе, это индикатор того, что пора в люлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2018 Продал ровера и авео Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2018 Все доброго. На форуме есть человек "строящий" свое тело успешно. Извини НИК не вспомню. Что посоветуешь из питания/таблетосов/препаратов для сухожилий и сустава. Нужно чуток подпитать чуток проблемные места. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2018 Нужно чуток подпитать чуток проблемные места. Голову? )) Орехи вроде полезны. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2018 Извини НИК не вспомнюnemez 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2018 Продал ровера и авео Снова пешеход? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2018 Вирішив, поки тепло, розібратися з електрикою. Зняв торпеду і розкидав проводку - як багато того назбиралося. Вже кілька дротів викину. Завтра прозвоню жгути в багажник - там багато лишнього накопичилося. Треба якось то оптимізувати, щоб не дублювалися однакові дроти - наприклад живлення до сусідніх прибамбасів ідуть окремими дротами - об'єдна. їх. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2018 сусідніх прибамбасів ідуть окремими дротами По определению , как бы , так и должно быть , дабы не нагружать один провод множеством потребителей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2018 так и должно бытьТо я сам пропихав - там із запасом, бо малопотужні споживачі.Зараз пробую розібратися з таким собі бортовичком на ATmega48. Хочу, щоб він починав міряти не з напруги, а з тахометра. Ніколи з тими аурдіно не мав справи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2018 Продал ровера и авеоСнова пешеход?Да.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2018 Їздив до знайомого зварювальника з питань підварити мою авту, нарахували за саму роботу майже 10 000грн + матеріал.... а тут якраз пропонують 21063 1993р.в. за 7800грн і 2107 1992р.в. за 8200грн в стані "містами потрібно підварити/підкрасити, або забити і так їздити" обидві газовані. сижу і думаю - чи свою варити. чи купити іншу і років три-чотири так поїздити Хочеться 2107, але вона стоїть на стоянкі з 2015 року на 21063 не їздять з весни, зовні стан кращий, але форточки не хочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах