Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Пошла жара! ))))) А муж моей тёти когда служил в морфлоте, чуть не попи подрался в баре с Николаем Караченцовым, но после подружились и стали общаться. А ещё был в хороших отношениях с Ильёй Олейниковым( передача "Городок", вечная память ему).

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Пошла жара! )))))
:multi:

А я ще в дитинстві розмовляв з космонавтом Бєляєвим - до нас в школу приїхав. А ще до мене звертався Президент Польщі Лєх Валенса, коли був у Львові. І з Кучмою розмовляв - у нас в театрі агітацію проводив, а я йому світло на сцені ставив. А з уймою всяких артистів я прем'єри відмічав - бухали разом. :lol:

І це тільки в Україні.

Поділитися повідомленням

а мы бухали в Трускавце а за соседним столиком бухал Данилец)))
Це ми його від свого столика відігнали.  :-)

Поділитися повідомленням

Прикиньте - дочка купила мені крутезне новеньке ВМВ в салоні.

Пригнали під хату - стоїть величезне, як морський катер. І все якесь упаковане в поліетилені.

Я в паніці - не знаю що тепер з ним робити. Цілу ніч пробував загуглити - сусіди крепко бухають і вибивають електрику - навіть нет не встигає підключитися.

Добре, що жінка розбудила, а то можна і не проснутися, коли таке присниться.  8 (

Поділитися повідомленням

Радостный сон! Только почему именно БМВ? 
Особенно радостно, когда дети начинают родителям машинки покупать! У нас пока наоборот: сын уходит с прежнего места работы - открыл собственную фирму в таком же направлении (системы видеонаблюдения, малоточка всякая и т.д.) и у него не будет служебного авто. Две недели искали, что-нибудь недорогое и выносливое. Вчера купили ему Дачию Солензу 2003 года 200 тыщ пробега. Машинка в идеале, для своих лет, обработанная, 2 комплекта резины (правда Росава, но я  ему свой шип Гиславед подарил). Есть пару недочётов, типа звенящих суппортов, двух ржавченок на багажнике, кривой петли капота, но это всё поправляется.И всего за 2300$. Годик, полтора покатается, купит себе, что сам захочет, а эту оставит бригадам монтажников.

Уже сегодня помчался самостоятельно к моему газовщику - газироваться. Газ вписали сразу при оформлении.

Поділитися повідомленням

Только почему именно БМВ?
У мене до них антипатія.  :bk: От підсвідомість і знущається.

Поділитися повідомленням

Дачию Солензу 2003 года 200 тыщ пробега.
странно, почему солензу выбрали?

я на нее раньше смотрел, небольшая по размерам машинка, но отпугнуло то что их на дороге редко очень увидишь, отсюда значит что и с запчастями не весело будет, то и как бы больше не смотрел на нее

Поділитися повідомленням

почему солензу выбрали?

Там почти всё от Логана и от Символа подходит. У них уже была такая на работе - её малой 4 года назад разхренячил. Так все зап.части легко нашли. А двиг с КПП от Символа 1,4.
А по поводу выбирать - тут основное было в бюджет вписаться.

Поділитися повідомленням

Строю домик вокруг токарного станка.

Закончил каркас.

Завтра занимаюсь крышей.

Ставлю много окон , что бы сэкономить на вертикальных панелях.

Узнал ценник на профнастил и офигел.

Поділитися повідомленням

Мене дістає машина. Щось візжить з боку ременя. Натягнув сильніше - перестало на день і знову за своє. Але потекла помпа. Поміняв (думав, що помпа візжить) - день не візжало. Сьогодні вирішив, що це напевно генератор - йому 10 років і проїхав уже 200 тисяч.

Коротше - не генератор. Зняв, перебрав увесь, підшипники змастив. Далі візжить. Добре, що тільки поки не прогріється. 

Картинки хочете? Я нафоткав у різних профілях.  :multi:

Поділитися повідомленням

размышление на ночь глядя. 
Мир, окружающий нас, очень странный. Коробка для пиццы квадратная. Пицца-круглая! Порции - треугольные, а люди - долбо%бы. 
Всем спокойной ночи и сладких снов. 
пс Закончил большой пласт работы. Собаки воют за окном в частном секторе, это индикатор того, что пора в люлю 

Поділитися повідомленням

Все доброго.

На форуме есть человек "строящий" свое тело успешно. 

Извини НИК не вспомню. 

Что посоветуешь из питания/таблетосов/препаратов для сухожилий и сустава. Нужно чуток подпитать чуток проблемные места. 

Поділитися повідомленням

Нужно чуток подпитать чуток проблемные места. 

Голову? :))) Орехи вроде полезны.

Поділитися повідомленням

Вирішив, поки тепло, розібратися з електрикою. Зняв торпеду і розкидав проводку - як багато того назбиралося.  :)  Вже кілька дротів викину. Завтра прозвоню жгути в багажник - там багато лишнього накопичилося. Треба якось то оптимізувати, щоб не дублювалися однакові дроти - наприклад живлення до сусідніх прибамбасів ідуть окремими дротами - об'єдна. їх.

Поділитися повідомленням

сусідніх прибамбасів ідуть окремими дротами

По определению , как бы , так и должно быть , дабы не нагружать  один  провод множеством потребителей.

Поділитися повідомленням

так и должно быть
То я сам пропихав - там із запасом, бо малопотужні споживачі.

Зараз пробую розібратися з таким собі бортовичком на ATmega48. Хочу, щоб він починав міряти не з напруги, а з тахометра.

Ніколи з тими аурдіно не мав справи.

Поділитися повідомленням

Їздив до знайомого зварювальника з питань підварити мою авту, нарахували за саму роботу майже 10 000грн + матеріал....

а тут якраз пропонують 21063 1993р.в. за 7800грн і 2107 1992р.в. за 8200грн в стані "містами потрібно підварити/підкрасити, або забити і так їздити"

обидві газовані.

сижу і думаю - чи свою варити. чи купити іншу і років три-чотири так поїздити

Хочеться 2107, але вона стоїть на стоянкі з 2015 року

на 21063 не їздять з весни, зовні стан кращий, але форточки не хочу

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз