VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 Чули про досягнення росіян? Найбільший російський авіаносець - той, що закоптив Європу і який на шнурку тягали по Середземному морю - затопив у Мурманську найбільший у світі плавучий док. Там його ремонтували. Тепер він ще й отримав рвану пробоїну 5х4 метри. Ну можуть же, як захочуть. Це уже вам не ракети космічні підривати. А я займався справами дрібними - спереду поставив всі новенькі циліндри і колодки, а ззаду тільки колодки. Тепер я справжнє гальмо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 визитку яроша в задопленом доке уже нашли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 @VETERAN, И что интересно что плавучий док говорят построили Шведы в далеком 1980году. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 визитку яроша в задопленом доке уже нашли? Чув, як казали, що легше плюнути на нього і розтерти - дорого пірнати туди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 Нне та тема - ага. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 Нне та тема - ага.Я хотів написати у злив негативу, але хіба ж це негатив? Є ще про хороше в Україні, але це не наше досягнення. От і вирішив просто в балаканину поділитися новиною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 Нне та тема - ага.Я хотів написати у злив негативу, але хіба ж це негатив? Є ще про хороше в Україні, але це не наше досягнення. От і вирішив просто в балаканину поділитися новиною. Вот и не нужно мешать грешное с правидним... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 слайды давай Сделаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 правиднимЦе що ти мав на увазі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 По приезду с празднования Дня автомобилиста в час ночи +14 Походу мало увалили,яб дамой (кабы праздновал) попал суток через двое,не раньше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 правиднимЦе що ти мав на увазі? Тему. Есть отдельная тема про всякое прочее...мракобразие... Вот если б ты написал здеся шо соточку накотил-яб поддержал. Я вот ща пойду накочу сотню,седня поработал,тта-да заморывся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 И что интересно что плавучий док говорят построили Шведы38 лет эксплуатации шведского дока ....в кацапских руках!"ПД-50 был построен по заказу ВМФ СССР на верфи Gotaverken Arendal (город Арендал, Вестра-Гёталанд, Швеция) под заводским номером 910 во второй половине 1970-х годов. Передан заказчику в 1980 году" "причиной происшествия 30 октября стало отключение насосов из-за скачка напряжения в электросети в момент спуска крейсера на воду. Отключение насосов вызвало нерасчетное погружение дока." Другими словами...Крепкая мозолистая рука бандеровца отрубила рубильник! Свет пропал, док утонул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 Вот если б ты написал здеся шо соточку накотил-яб поддержал.Соточка за ребра - це і є негатив та мракобразіє. А чим тобі не вгодив мій ремонт гальм я не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 А чим тобі не вгодив мій ремонт гальм я не знаю. Подробней можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 це і є негатив та мракобразіє. да нифига это глоток здоровья неверящие могут удостоверится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 це і є негатив та мракобразіє. да нифига это глоток здоровья неверящие могут удостоверится Положу руку насердце,была как-то давно мысля попробовать (ох и с бадуна было) но както не решился,чет застремался,дождался пока магазин откроется тогда еще небыло ночников. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 не решился отведать чистейшего продукта,на фоне ежедневного употребления всего,что с ног валит? нелогично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 Тта меня чето уже и от самогона отварачивает както переборчив стал,походу организм стареет,эх как вспомню былые времена,,,с банки трехлитровой... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2018 Приехал в Харьков. Привез тещу в онко клинику. Погода мрачная - холодно и дождит. Сижу в машине - пью кофе. По такой погоде не хочется и по городу бродить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2018 У нас майже літо - сонячно і вдень більше 20. Зараз 12 градусів. Придумую собі заняття на сьогодні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2018 Так как зима на носу, то заказал резину зимнюю Hankook winter Ipike RS2 W429 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2018 Свет пропал, док утонул Срочно патентуй это выражение. Думаю х...ло так и должен будет сказать о случившемся )))? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2018 за 440 грн оформил страховку с франшизой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2018 Є ще про хороше в Україні, але це не наше досягнення. Кузю строили в НИколаеве. Кузю рузький мир спионерил, когда делили ЧФ. Но он честно ушел своим ходом. А достраивали уже кацапы жопорукие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2018 Походу мало увалили,яб дамой (кабы праздновал) попал суток через двое,не раньше. Увалили нормально Начали ведь в 12 дня. Получается , с небольшими перекурами пили 12 часов к ряду. ( не курю с третьего класса) В этом деле я веду себя энергично - много пью , много ем. А были и такие , что могли и трое суток пить , только после пары часов практики , засыпали прямо в салате , потом просыпались и давай дольше бухать и прикрикивать на тех , кто пропускает. 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах