alexart 766 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2018 @Лукаш1, У нас 7 грн,на днях с 6 подняли. примерно 300 долларов За 300 отдадут, даже очищенный от грязи) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2018 Сьогодні зайнявся сателітаркою - супутник пропав один. І то в той момент, коли сортував канали. Все перешукав у налаштуваннях, а виявилося, що кабель на антені виліз із з'єднання. От десять років тримався і раптом виліз. Обновив налаштування на частоти і тепер маю заняття - листаю всі дві з лишком тисячі каналів і перетягую цікаві. Чомусь найбільше італійських і арабських каналів. Незрозумілим чином зловився тайський канал і кілька африканських - навіщо їх у нашому напрямку транслюють? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2018 Еду седня 18 вечера на улице уже темно,остановила полиция,жилетов светоотражающих нету, остановился: - Драсть (ттупо драсть не представились...) - я такой (ладно) - Куда путь держим? - Нну это мои дела (а самого уже начинает потихоньку рвать,чую чюйкой идет пристег, я никада не дорывался за значки или причину остановки,показал документы и погнал дальше). - Тты нехоч узнать причину остановки? - Нет не хочу. - Тты не хоч узнать шо ты нарушил ? - И тут меня поперло,ттупо буром нет нехочу,вот мои документы (а держу в руках),я ниче ненарушал и трезв как стеклышко,вопроссы? - вот мы и стараемся пьяного водилу поймать,щасливого пути. пс Нну шож послужило уроком,теперь при каждой остановке,буду расказывать историю и буду требовать удостовирения (особенно строк действительности удостовирения). 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2018 - вот мы и стараемся пьяного водилу поймать,щасливого пути. Это самый крупный куш который случается за смену, они этого ждут больше чем зарплаты. Просто "Джек-пот" по ментовски. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 всех староверов-С праздникоМ! 2 zaza та Солекс Делортович відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Я в 90-м в Ташкенте учавствовал на параде (помойму в седьмом ряду маршеровал). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Я в 90-м в Ташкенте учавствовал на парадеНас пів життя ганяли по проспекту по два рази на рік. Головним завданням було відбитися від фанерки з фоткою на палці, або червоної шматки - тоді можна було злиняти ще по дорозі. Найбільш невезучі доходили до кінця з оберемком тих патиків - товариші просили потримати, щоб відлити і не поверталися. Раз навіть був феєрверк - каналізація рванула перед трибуною - люки літали вище будинків. Всі "пєрвиє ліца" стояли на сходах якоїсь підворотні, а між трибуною і пам'ятником Лєніну пожарники швабрами заганяли гамно назад в діри. Молоді роки - спогади найяскравіші. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Я в 90-м в Ташкенте учавствовал на параде И я то же и то же в Ташкенте, и то же в 90-м! Правда до этого 2 парада в Киеве и четыре во Львове потопал. А ты где в ТуркВО служил? Кстати, для меня 7 ноября всегда было издевательством над ногами, причём ещё и предыдущие 2 месяца этих долбанных тренировок! А 8 ноября был ДР моего папы, которое и отмечалось! Так что все думали, что мы прямо такие офигенные коммунисты... а тут тупо совпало! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Хмм. Я в Ташкенте в 90-м последний раз был. Потом уже не летали, бо дорого стало. А так каждое лето туда к родственникам летали. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Я в Ташкенте в 90-м последний раз был Я в Ташкенте прослужил с 87 по 92,точнее бригада там базировалась. Потом СТО построил и прожил до 95. Потом вернулся во Львов, придумал там радио-такси, до сих пор наш знак на Стрыйском рынке стоит. Потом снова Ташкент в конце 97-го и окончательно вернулись в Киев в 2004-м. Кстати, Ксю родом из Ташкента, так что я не просто так там пожил ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Я в 90-м в Ташкенте учавствовал на параде А ты где в ТуркВО служил? Учебка г.Чирчик, потом Бердская бригада. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 @Сергей72, А мы стояли в Чирчике, после вывода из Афгана, потом в Азадбаше. 15 отдельная бригада спец. назначения ГРУ, замполитом 1-го бата закончил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Не буду и читати шо ви там писали) нашо пишете за то шо хтось в кого стрiляв. Робиться смена яка охороняе блок -пост покругу скажем так приблизно круговий обьект Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Подзвонiть будь ласка в кого е МТС скажiть той дiв чинi ii звутьт Таня скажiть шо я ii кохаю) 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 а я вообще не служил) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Примерно 90 года Харьсковско е училишъще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання При мне у этой бляхи при торможении начало скакать с веселыми звуками колесо, потом спустило, потом он немного отъехал в сторону потому что в самом центре перекрестка стоял и оно вообще отвалилось. Это у него срезало шпильки или чего? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 Военных еще видел, возят дрова на передовую. Урал 4320 видел с нерабочим сцеплением или коробасом, не мог передачу воткнуть, остановился на подъеме груженый. Зато я увидел как он прыгает если с полного газа бросить сцепу на 1 передаче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 шпильки или чего? это болты незатянутые были, в итоге их растерял и поехал диском по асфальту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 В спине опять что то хрустнуло,боль адская( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 В спине опять что то хрустнулоМ'язи треба качати. А зараз лягти на спину з напівзігнутими в колінах ногами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 Если бы все было так просто( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 Если бы все было так просто(Мені ж вдалося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 проблема со спиной это навсегда, достаточно один раз чтобы что то хрустнуло и так всегда будет при неправильном поднятии тяжестей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 проблема со спиной это навсегдаТільки якщо сам так захочеш. Просто дряхлі внутрішні м'язи хребта. Якщо потерпіти десь до 60, або трошки довше - само пройде, але ціною рухомості - зростаються хребці між собою. Тому треба правильно навантажувати хребет і качати опорні м'язи. 3 denis13, АндрейКузьма та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах