Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

0,5 водочки
Фу! Вона бридка і від неї голова болить. Максимум 25 грам - для чистки судин раз на тиждень, або 100 грам з ложкою меленого перцю - від застуди.

Мені вино подобається, але я солодкоїжка - тому кагор, або портвейн.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Было бы желание

В наступающие выходные с пятницы чухнем развеяться в горы - с собой достаточный литраж, мангал меню (мясо двух типов, картофан, овощи), отдых в гостевом доме с камином, апперитивчик под солёный огурец пока угли приготовятся, походы по горным тропам, мёд с горной пасеки, солёные грибы от лесника, с утра брынза местного пошиба под крепкий чаёк, баня и т.д. Вообщем денька на три выпаду из цивилизации. 

Поділитися повідомленням

чухнем развеяться в горы
Це куди - в бік Байдарських воріт? Там відкрили дорогу?

Поділитися повідомленням

в бік Байдарських воріт?

Ні - напрямок Ай-Петрі (с 1 жовтня по 1 квітня попереджають, щоб не їздили), на Байдари з Севастополя відкрито (якщо в гори не ходити та в долину не спускатися, або на Ласпі чкурнути, то там, крім як помилуватись краевидом на Фороську церкву, робити нічого, тікі доволі дорогий кабак). А між тими дорогами є ще одна - на Кабаній перевал, то найближча точка, куди ми "за снігом" їздимо. 

Поділитися повідомленням

Мене колись на Байдарському мало не підірвали. Там кар'єр був і дорогу закрили, але з боку Севастополя знак не повісили. Ми туди заїхали і пофоткалися зверху. Коли спускалися з іншого боку - перекрито і перелякані очі якихось мужиків. І тут прогримів вибух - якраз там, де ми були.

Поділитися повідомленням

Всем привет. 6 день лежу в больнице. Отпилял пальцы на правой руке циркулярный. Теперь я инвалид.

Поділитися повідомленням

мне нельзя, худею

как раз для похудания нужно есть сало.

у нас в институте свинарства есть академик который научным методом доказал что от сала не поправляются.

Отпилял пальцы на правой руке циркулярный

8 )

как же тебя так угораздило....

Поділитися повідомленням

Сам не ожидал... дело долей секунды. Более менее должен остаться после заживления большой палец. Указательного нет под корень. Средний пришили но наверно уберут.безымянный тоже весь пошитый покоцаный одно название мизинец отпилял ровно половина.

Поділитися повідомленням

я однажды пилил дрова на церкулярке,зацепило перчатку и затянуло в церкулярку,разрезало указательный палец вдоль,как свиняче копыто, затянул палец тряпкой, в больницу не ходил, повезло что мощность церкулярки была слабенькая

Поділитися повідомленням

Отпилял пальцы на правой руке циркулярный.
ЖУТЬ.  8 )  Аж мурашки по шкірі.

Поправляйся швиденько. 

Поділитися повідомленням

@VETERAN, Швиденько не вийдерозшматовано все капітальний ще й внутрішня частина долоні під пальцями.Сам не поняв як так воно мені долоню повернуто. Та воднем жопа я сам все понимаю.

Поділитися повідомленням

Та воднем жопа я сам все понимаю.
Дуже себе не жалій - мобілізуйся і складай плани на майбутнє. Ще пів життя попереду. Оптимістичний настрій оздоровлює краще за лікарів.

Поділитися повідомленням

Плани як у Гітлера. Думаю де взяти листок і ручку. Мисочка е. Напишу Подайте Христа ради та сяду біля входу. До перевірки ще е час може зароблю копійку.

Поділитися повідомленням

Думаю де взяти листок і ручку.
Попроси фломастера і напиши прямо на забинтованій руці. Так буде ще ефектніше. Це вже якийсь бізнесплан. Жебраки непогано заробляють. Тільки не забудь з "кришею" поділитися - посадять на хлібне місце.

Поділитися повідомленням

Плани як у Гітлера. Думаю де взяти листок і ручку. Мисочка е. Напишу Подайте Христа ради та сяду біля входу. До перевірки ще е час може зароблю копійку.

не падай духом,это не самое страшное что может быть, люди и без некоторых органов живут, всё будет гуд

Поділитися повідомленням

@Zir, ну на збори резервістів тебе тепер не візьмуть....

є знайомий у якого немає вказівного пальця(також циркулярка), так от він любе розказувати: - Я техніку безпеки знаю як свої 4 пальці....

Я і сам уже майже місяць ніяк від травми ноги не відійду, уже хожу, але нормально робити нічого не дає.

іноді зовсім не цінуєш те що маєш доки не втратиш.

вчора утеплював горище, привіз прицепом мнівати - кошеня підлізло під прицеп і переїхав його, переламоло йому хребет, довелось присипити.

ввечері лазив на горище туди-сюди, полізда за мною сіамка яка живе у нас 12-й рік, впала з драбини і тепер не ходить задніми ногами, хребет цілий, але на ноги не стає.

Поділитися повідомленням

Всем привет. 6 день лежу в больнице. Отпилял пальцы на правой руке циркулярный. Теперь я инвалид.

Охтыжбля... Поправляйся скорее. Циркулярка очень опасный агрегат. Теперь тебе придётся переучиваться делать всё левой рукой. Но не серчай, вон люди и с одной рукой машины делают:

https://youtu.be/6sUCMeCSEcA

Поділитися повідомленням

uote name="Zir" post="875210">

Выздоравливай.

Ну и немного жесткого юмора - "Плотник  со всеми пальцами - нонсенс"

А вообще это больно.

Как раз в это время два года назад загнал в ладонь левой руки кусок оцинковки .Облагораживал лепесковым кругом от заусенцев , как то закусило и загнал , что шкура с обратной стороны ладони надулась.

Я как бы чистоплюй в этом смысле , так в первый момент чуть сознание не потерял и не так от боли (её еще небыло) а от осознания увиденного.

Когда выдернул полосу оцинковки , оказалось , что не работает безымянный палец - перебило сухожилие.

Сшили , зажило и палец работает, так что надейся на лучшее.

Поділитися повідомленням

Такой вопрос. Чем лучше накрыть машину на зиму или лучше ничем вобще

Поділитися повідомленням

Чем лучше накрыть машину на зиму

Просто на машину краще не класти - примерзне і відірве фарбу. Можна поставити багажник і накрити чимось типу брезенту. Плівкою накривати погано - парова баня буде.

Можна покласти дві палки на дах і прив'язати до бамперів, а все разом вже накрити плівкою. Тоді не буде прилягати до кузова і буде продуватися.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз