Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 @Rebel, А сколько сумма возмещения? У меня 100к грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 Хм,странно?Нічого дивного. З гартованим склом таке буває. Мені колись художник - склодув подарував шикарну вазу, власноруч зроблену. Кілька років вона прикрашала сервант, аж поки раптом не вибухнула. І це не зважаючи на те, що колись цілу добу остигала разом з піччю. Завершив свою забаву з набором лужних акумуляторів - вже заряджені і зібрані. Знову у гаражі є світло. Сподіваюся, що роки на два вистачить. 2 Djely та Сергей72 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 @Rebel, А какие у вас ЗП? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 Можно поставить авто на себя, но не в большом городе, а в маленьком городке и страховку будут считать по месту регистрации тс. Так на форуме Квитка сделала и это норм вариант.Квитка подтверждает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 Паспорт или права без разницы какраз, это удостоверение личности, я паспорт обычно вписываю, права не даю. У разных страховых походу разные анкеты, обычно спрашивают только регистрацию авто, но в унике помойму в офисе попадался вопрос где будет эксплуатироваться т.е. это вроде как тоже учитывается. Но в основном пишут только регистрацию.у меня в техпаспорте цифрами указан орган который регистрировал авто,а ниже пишут место прописки,я х.з Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 Паспорт или права без разницы какраз, это удостоверение личности, я паспорт обычно вписываю, права не даю. У разных страховых походу разные анкеты, обычно спрашивают только регистрацию авто, но в унике помойму в офисе попадался вопрос где будет эксплуатироваться т.е. это вроде как тоже учитывается. Но в основном пишут только регистрацию.у меня в техпаспорте цифрами указан орган который регистрировал авто,а ниже пишут место прописки,я х.зВот надо обращать на цифры мрео. Прописка роли не играет. Машина у меня аа, а мрео бровары и плачу я стаховку с номерами Киева официально по цене маленького городка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 ну не знаю почему так написали может левак какой то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 может левак какой тоА ти сам не вмієш свою страховку перевірити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 В законе о страховании левак? Нуну. Я просто воспользовалась лазейкой в законе. И не я одна, пол клуба так ездит... ну не знаю почему так написали может левак какой то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 может левак какой тоА ти сам не вмієш свою страховку перевірити? https://policy-web.mtsbu.ua/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 нет таких цен А у нас есть ТОВ СК "Альфа-Гарант" - полис 353,80грн + договор добровольного страхование наземного транспорта 180,80грн и минус скидка вышло ровно 500 грн А сколько сумма возмещения? по полису 200 000 - 100 000 - 2 000 по договору 100 000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 так а что это за договор за 180 грн? что он дает что не дает полис? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 История из сегодна о броуновском движении говна автомобилей: в связи с легализацией евроблях и разрешением ввезти легковой автомобиль по сниженной растаможке работы прибавилось, так вот недавно записался клиент на сертификицию, глянул в техпаспорт, а там passat b4 1996 года. Думаю ну нахуя его то везти сюда, тачка конечно немного ушатанная по кузову, мотор так себе работает, ремни свистят, в общем своё euro 2 он подтвердил, пошел проходить экспертизу перед постановкой на учёт в ТСЦ, вызвали слідчо-оперативну группу и тачечка уехала, номер кузова вварен.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 что он дает что не дает полис? правильно он называется "Договір добровільного страхування наземного транспорту "Пряме врегулювання до автоцивілки" знакомая говорит что по договору выплаты приходят раза в три быстрее чем по самой страховке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2018 кстати кто уже проверял? Перевірка свідоцтва про реєстрацію автопо моей все сходится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 я тоже вчера смотрел, для тех кто по тп покупает наверное полезно будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 вышло ровно 500 грн да,но 500-это не 250,как в его "легенде" вызвали слідчо-оперативну группу и тачечка уехала, номер кузова вварен.... от этого никто не застрахован есть печальные случаи,но их не очень много Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 кстати кто уже проверял? Перевірка свідоцтва про реєстрацію автопо моей все сходится. а шо там заполнить надо? бо я не понял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 Старый тех паспорт не находит. С номерами ссср. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 Старый тех паспорт не находит. С номерами ссср.так его в базе нету понятное дело) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 есть печальные случаи,но их не очень много ну их вот только на этой неделе начали ставить на украинскую регистрацию и это уже второй автомобиль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 а шо там заполнить надо? бо я не понял внизу на ТП есть серия и номер у меня выдан в 2010 то в базе он есть а вот по батином совдеповскому ТП данных нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 Старый тех паспорт не находит. С номерами ссср. Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk С 2013 года база. Вводить номер ТП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 Ланос 13 года видит, а вот копейку, зарегистрированную в 2004 году - нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2018 а вот копейку, зарегистрированную в 2004 году - нет.понятное дело, база с 13 года появилась же) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах