DVA 89 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 На кингстон 240гб глаз положил, думаю пока еще, может что другое взять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 мне для винды 120гб за глаза) 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 мне для винды 120гб за глаза) ну да, хватает с головой, а под все остальное есть 2х500 И какой ССД купил LEVEN, под него дополнительно еще карман +67грн, конешно хотелось взять 120-ку под M.2 PCI-E 3.0, была за 840грн, но под мою мать нужно костыли городить. У меня такой под M.2 PCI-E 3.0 стоит на офисном сервере(8 пользователей) - то даже при 100%нагрузке тормозов нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 LEVEN, нонейм какой-то... и цена как у кингстона, я даже хз зачем в эту лотерею играть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 нонейм какой-то начинка с Goodram, три года гарантии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 Всем привет. Все живы после праздников? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 нонейм какой-то начинка с Goodram, три года гарантииЯ Team купил. Тоже три года гарантии. За 600 на 120 ГБ Надіслано від мого GM 8 d, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 Все живы после праздников? живы то живы, но рыбку еще долго кушать не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 начинка с Goodram, три года гарантиигудрам не кингстон как бе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 Все живы после праздников? живы то живы, но рыбку еще долго кушать не буду я пару недель назад из за рыбки очень жёстко простудился)))пил много холодной воды, теперь тоже на рыбу смотрю косо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 Все живы после праздников? Ддали до праздников,на праздники похмэлялысь,ща в рабботе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 Ддали до праздниковдавно заметил что буквы двоятся в каждом сообщении, это тремор такой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 это тремор шо-шо ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 8 січня 2019 это тремор шо-шо ?Это когда пока поссышь, можешь два раза кончить )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 это треморшо-шо ?Это когда пока поссышь, можешь два раза кончить )))) Ог-го,скок всего нового... Оддин фиг не понял,както поподробней можна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 https://youtu.be/AdCa3thH74k 2 Сергей72 та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 https://youtu.be/AdCa3thH74k Угу-угу,а прычом тут сцякы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 а прычом тут сцякы это когда змею гладиш и змея довольна, так вот с тремором частота глажки намного выше и вместо того чтобы сделать ш-ш-ш-ш змея осталась очень довольная ну ты и троль Не водись с нами - тут плохому научат. 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 Угу-угу,а прычом тут сцякы? Першочергово було питання про тремор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 Угу-угу,а прычом тут сцякы? Эта пять! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 - мужики, дак он же дрочит!!!- Кто здесь, Кто здесь???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 ? Это пять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 Тремор не только от бухлишка бывает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 Тремор не только от бухлишка бываетДля паркінсона йому ще рановато. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 9 січня 2019 Так щож воно таке тремор, бо яж середній школі навчався ? (а літом пас телят,щоб на зошити заробити копійчину... нажаль в мене таке дитинство було), мозгів немає,немає кому вставити тай запізно вже мозок поправляти, ага. О накинулись. Нну ккабы я спросил у одного человека,а прет толпа. (ннуда против толпы не попрешь-герои). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах