VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 надо было во что покупать 2 500 000 грн.ДоговорнаяТоді вже краще в президенти - стільки ж коштує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 А какая комплектуха и двигло? Комплектація як на мене нормальна - мені і того забагато. Прикольні сідушки ззаду - складаються 40-20-40 і можна зсунути вперед, збільшивши багажник. Є зачепки для дитячого крісла. То американка - у них все нормально.Мотор 1,6 - 112 коней. Щось наш пацієнт плутається в показаннях. Я так і не зрозумів, кому купили авто ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Я так і не зрозумів, кому купили автоМені. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Я так і не зрозумів, кому купили авто Мені.Давай фото, не жмись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 @VETERAN, он не новый чтоли? на новых такого двигла нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 Давай фотоНе фотографував. он не новый чтоли?Модель 2012 року. Випуск 2013 року. В Україні з липня минулого року, а реєстрація з жовтня. 92000км. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2019 А откуда пригнан?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 А откуда пригнан??С Польши) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 А откуда пригнан??Каліфорнія. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 А откуда пригнан?? Каліфорнія. Шварц одобряе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 А откуда пригнан?? Каліфорнія.Спидометр в милях??По теме - собираюсь в гараж, надо рассмотреть ваз 2104. Вчера прикупил и даже не смотрел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Спидометр в милях??Круглий - так, а перед носом цифровий у кілометрах. І одометр у кілометрах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 У нас кто нибудь продает сертификаты на регистрацию газа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 @w-126, я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Я так і не зрозумів, кому купили авто Мені.Як на мене, авто геть не для 70 літнього дідугана ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 @djurka, зато получит внимание, которого старикам обычно не хватает) Правда думаю внимание будет в основном от голубых, ну то такое) 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 авто геть не для 70 літнього дідуганаЄ якісь аргументи? внимание будет в основном от голубыхКолір не голубенький і не рожевий у полосочку, а строгий чорний.Автомобіль обладнаний практично усім, що мені би хотілося. Нема хіба що ГБО, але то наживне. Замовив нижній захист за три і пів тисячі гривень. Скоро має прийти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 w-126, я в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Аргументи чисто стереотипні. Не для дідугана і все )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Аргументи чисто стереотипні.У нас різні стереотипи. Це не просто МІНІ, а Кантрімен. Машина має 5 дверей, більша, вища і має більший кліренс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Ну це приблизно для мене як побачити дівчину за кермом 2101. Воно наче і нічого, але здивування присутнє, коли таке бачиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 https://auto.ria.com/uk/auto_mini_countryman_23415394.html Ветеран, він? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 тачанка неплохая, торпеда только наркоманская Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 він?Так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2019 Вітаю. Сам таку купив би. Подобається, що не зализана як інші. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах