VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 @nemez, я вірно зрозумів? Ти твердиш, що мій стан не погіршиться і я зможу у 80 років, як зараз, винести 50кг мішок на 4 поверх, пройти пішки з 30 км і легко їздити на ровері. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Легетимный объявился, доллар упал. Странноага, как раз сходил американских президентов купилС этими зелёными что то не так. Наверно ещё дешевле будут. У нас на Фейсбуке директор привата постит курс и что баксы есть. Раньше такого не было. По ходу баксюков завались. Дело не в выборах. Украина скоро будет выплачивать проценты по внешним долгам, разумеется, в валюте. Вот НБУ и снижает курс, рассчитывая подешевле скупить валюту у населения. Проценты выплатят и доллар взлетит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Всем привет,сегодня звонил Коля-ZiR,передавал всем привет,просил написать,что у него всё нормально,он пока не может написать.Сказал,что как сможет,напишет. 6 nemez, w-126, zootechnik та 3 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 прикольная крышка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 @VETERAN, я нічого не стверджую. Ти ще доживи до тих 80. Такі як ти, довго не живуть. -----це яскравий приклад старечого псіхозу, коли людина якусь х..ню собі придумала, і когось звинувачує у власних галюцинаціях, у які, доречі, сам пацієнт свято віре 2 Солекс Делортович та Alex_st відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Купил клапанную крышку - ДвойнуюУ мене давно така... Господи, кто что скажет, он обязательно должен всем отметиться, что у него такое есть и при чем давно. Какие-то детские комплексы. 2 nightwolff та nemez відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Пробой очередного грёбанного днища Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Какие-то детские комплексы. Я би сказав старечі. Дійсно досить давно купив у Антопа таку клапанну кришку. Ззовні - як звичайна. Тільки важча і не деформується при затягуванні. Не знаю що там знаходиться між двома шарами, але шум від клапанів зменшився. Якщо питання було риторичне, а я вліз зі своєю відповіддю - вибачайте. У мене зараз прекрасний настрій - щойно повечеряв. Жінка приготувала рольки (фарш, як для котлет, загорнутий у тоненьку відбивну) - просто об'єдєніє. А дочка полюбляє експериментувати з піцами - спеціально вдень їздили за якоюсь італійською мукою і ковбасою. Гриби, сир і все решта - вітчизняні. Смакота. А з хорошим вином - просто слів нема - блаженство. Так що там хтось оповідав про ликове куряче філе і козеїн у порошку? Смакує? Забув похвалитися - ну як без цього. Дочка записалася на двоє курсів водіння. Одні стандартні - для отримання прав. А інші - екстремального водіння. У Львові є якісь інструктори, які роблять з жінок (переважно) нормальних водіїв, які не тільки без проблем припаркуються, а і будуть мати навички справлятися у складних ситуаціях. Правда коштують ті курси 8 ) , але якщо на своїй машині - пів ціни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Всем привет,сегодня звонил Коля-ZiR,передавал всем привет,просил написать,что у него всё нормально,он пока не может написать Спасибо от всех и привет передавай при случае. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 @VETERAN, всім абсолютно по барабану чим харчуються дєгєнєрати 1 Интервент відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 я нічого не стверджую. Ти ще доживи до тих 80. Такі як ти, довго не живуть.Ну от - такий облом. Казав, що нижче вже не впаду, а тепер дав задню.Нічого - наш рід живе принаймні до 82. А моєму дядькові по татовій лінії вже 91 рік. Бажаю тобі дотягнути хоча б до моїх сьогоднішніх 66 років. всім абсолютно по барабану чим харчуються дєгєнєратиВсе вірно - їж козеін з гормонами, а то станеш як я. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Кстати , для всех желающих https://amag.com.ua/tuning/klapannaya-kryshka-dvukhsloinaya-vaz-2101-07 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Ну от - такий облом. Казав, що нижче вже не впаду, а тепер дав задню. протри очі наждачкою . А моєму дядькові по татовій лінії а брат дядька мого двоюрідного дідуся ....всім по барабану твої родичі через п'яту-сьому п___у Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 всім по барабануТейк ит іззі. І не поширюй своїх шкідливих звичок із протирання очей наждачкою. Ти такий крутий, що напевно підтираєшся рубероїдом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Б..дь , мне все это нравится Настаиваю на продолжении банкета Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 всім абсолютно по барабану чим харчуються дєгєнєрати Наоборот надо знать. Вдруг причина в еде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Знову пішли відповіді в стилі "сам дурак".Запас гадості вичерпано, шо ти повторюєш чужі слова? Ну так, звідки може взятися креативність у імбіцилів? Для цього треба мати мозок, а там вже давно все висохло. їж козеін з гормонами а хто тобі, чмо, дав право роздавати команди та вказувати іншим шо робити? іди до своєї родини і там вийо___йся І навчи своїх дітей не скиглити в англомовних журналах, як їм погано жити. І сам навчись бути людиною, а не гнилою лисою за___пою з вухами, без задатку розумових здібностей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Кстати , для всех желающих https://amag.com.ua/tuning/klapannaya-kryshka-dvukhsloinaya-vaz-2101-07 Так ты у них брал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Так ты у них брал? Свя свят Я же писал , что крышка имеет непрезентабельный вид , значит ооочень б/у. Знал бы продаван о истинной цене крышки ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Так ты у них брал? Свя свят Я тоже у них зарекся что-то брать, после того, как поставил клиенту полуторный маслонасос этой конторы. Давление было ниже, чем с родным после пробега 100 тысяч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Наоборот надо знать. Завчи на пам'ять те, що я написав - щоб не втратити таку цінність. @nemez, рекомендую почати вчити тібетську мову, щоб часом не залишитися лисою за___пою з вухами, без задатку розумових здібностей. Будда поганому не навчить. Усе - вино перетравилося - пора спати. Бай - бай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 Я тоже у них зарекся что-то брать, На восьмерочном форуме он очень наследил , после чего , в скором времени зарегился под новым ником.Сейчас вообще пропал. Какое то время и здесь он барыжничал. А вот черная семерка показывает неплохие результаты на квотере. Но это , как говорится , совсем другая история. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 А вот черная семерка показывает неплохие результаты на квотере. Но это , как говорится , совсем другая история. Это да. Но я так понимаю, у человека есть два принципиально разных подхода к делу: для себя и для клиентов. 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2019 , Ти за все своє жалюгідне життя хоч одну іноземну мову вивчило на серйозному рівні, шоб шось комусь рекомендувати? Поліглот хрєнов.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2019 о, я тут пока вас почитал все спать уже ушли, только закончил рабочие моменты, поужинал и спать иду в третьем часу. А у вас ещё время находиться посраться, завидую вам 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах