Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Класний салон. Хоча в наш час, коли навкруги клони клонів. Все що не як в усіх - класне.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

смесью варить намного приятнее по сравнении с чистой углекислотой,

Если варить много то однозначно только углекислота,

О какой сварке идет речь?

Если о ТИГ , там там сразу идет коктейль из аргона и еще какой то дряни.Узнавал на пункте заправки .

Если о полуавтомате , то при чем здесь аргон.

Поділитися повідомленням

как раз для полуавтомата микс предочтительнее (80% аргон и 20 % углекислота) качество сварки намного выше, но  и цена в 2,5 раза выше.

Поділитися повідомленням

Салон вообще космический.
По трохи освоююсь. Вже навчився керувати медіацентром - там перемикаються джерела звуку і частина на панелі, а частина на рулі. І випадково побачив кілька функцій БК. Ще всякі круізи, кондиціонери і т.п. Добре, що розібрався зі світлом і обдувом.

Поділитися повідомленням

Гамно якесь выбрав,не раз подтвержено если есть гроши немае вкуса.

А вобще мини не машина

Гамно якесь выбрав,не раз подтвержено если есть гроши немае вкуса.

А вобще мини не машина

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

Яке воно?

Поміть, ти сам назвав автомобіль у середньому роді. Воно гівно, як те кацапське крісло, позбавлене художнього смаку.

Цілком відповідає гівнистій натурі господаря.

Не хотів це писати, але ти сам спитав.

Поділитися повідомленням

нормальный купер, я б в желтом\оранжевом цвете, с регтопом катался бы летом в Киеве)

Поділитися повідомленням

как раз для полуавтомата микс предочтительнее (80% аргон и 20 % углекислота) качество сварки намного выше, но и цена в 2,5 раза выше.

Может быть где то такой коктейль и используют  при работе с полуавтоматом - ((( Высоко в горах , но не в нашем районе

Это же неподъемная цена сварки будет.

Поділитися повідомленням

блин, сегодня пытались запустить Я5.1 с ДПКВ+ДАД+ДТОЖ, шото искры нету, может с прошивкой намудрил, днем буду смотреть уже 

Поділитися повідомленням

ДПКВ+ДАД+ДТОЖ

возможно мозги переключаются в режим продувки и отключают модуль?

чет спомнилось, у нас на работе водила жалелся что плохо заводится, а оказалось что он как на карбюраторе тапку в пол и заводит - включалась продувка с отключением модуля и форсунок

Поділитися повідомленням

а номера то чё замаскировал?)))

У страха глава великИ. Боится, что вычислят.

Поділитися повідомленням

Боится, что вычислят.
По цих номерах ще пробивається попередня власниця - навіщо на неї нацьковувати всяких придурків?

Поділитися повідомленням

ДПКВ+ДАД+ДТОЖ

возможно мозги переключаются в режим продувки и отключают модуль?

чет спомнилось, у нас на работе водила жалелся что плохо заводится, а оказалось что он как на карбюраторе тапку в пол и заводит - включалась продувка с отключением модуля и форсунок

так прошивка урезанная, без форсов и всяких адсорберов, на карбах пока что.

буду смотреть

Поділитися повідомленням

Боится, что вычислят.

По цих номерах ще пробивається попередня власниця - навіщо на неї нацьковувати всяких придурків?
Знову зловили Славіка на пиздoбoльстві

Надоїло їздити по автосалонах - в обід вирішили брати ту Міні Купер Кантрімен. Вже переоформив на себе і покаталися.

Поділитися повідомленням

да, дед чета здает :bk:

устал наверно,вы его сильно не шатайте-а то опять с форума свалит,

что тогда делать будем :multi:

Поділитися повідомленням

@nemez, дуже дякую за увагу до моєї важливої персони. Надана інформація є надзвичайно цінна. З нетерпінням чекаю продовження.

По суті можу додати, що дійсно реєстрація машини на мене, але чомусь оновлення баз відбувається дуже рідко - тому цей номер висвічує племінницю власника автосалону, на яку розмитнили машину - ще по старому закону із забороною реалізації на рік. А страховка виписана менеджером із філії в Чернігові - також не на моє ім'я.

Збираюся їхати на тому Купері на СТО - салон обіцяв поміняти лампочки і витягнути кілька маленьких вм'ятинок. Хотів ще на мийку, але у нас гарний дощик періщить.

Поділитися повідомленням

Боится, что вычислят.

Надоїло їздити по автосалонах - в обід вирішили брати ту Міні Купер Кантрімен. Вже переоформив на себе і покаталися.

он очканул,как пить дать)

Поділитися повідомленням

оновлення баз відбувається дуже рідко - тому цей номер висвічує племінницю власника автосалону

це Славік буде розказувати програмістам те, як влаштовані бази даних? 

Нєє, Славік. Я особисто тобі не вірю. Бо прискіпливий до деталей. Саме на дрібницях песдуни паляться. Ось як ти зараз  :) 

Якщо автомобіль під забороною реалізації - то ти не власник, а з_па з вухами, на паличці. На решту періоду з моменту розмитнення. 

А по закінченню цього періоду ти також можеш перестати бути власником. Є така ймовірність. 

ой, дідуган запесдівся 

Поділитися повідомленням

Боится, что вычислят.

Нельзя переоформить авто на себя оставив старый номер другого человека. Можно только оставить свой старый номер на новый автомобиль

Поділитися повідомленням

Нельзя переоформить авто на себя оставив старый номер другого человека.
Як бачу - номери навіть не знімали з машини. На заяві знизу сказали написати -"Від заміни номерів відмовився", поставити дату і підписатися - от і всі формальності. Більше того - у мене навіть старий техпаспорт є.

Поділитися повідомленням

Нельзя переоформить авто на себя оставив старый номер другого человека.

Як бачу - номери навіть не знімали з машини. На заяві знизу сказали написати -"Від заміни номерів відмовився", поставити дату і підписатися - от і всі формальності. Більше того - у мене навіть старий техпаспорт є.

выше уже писали

то ти не власник, а з_па з вухами, на паличці.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз