VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 Спидометр в милях?? " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 Класний салон. Хоча в наш час, коли навкруги клони клонів. Все що не як в усіх - класне. 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 Спидометр в милях?? Прикольно. Салон вообще космический. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 смесью варить намного приятнее по сравнении с чистой углекислотой, Если варить много то однозначно только углекислота, О какой сварке идет речь? Если о ТИГ , там там сразу идет коктейль из аргона и еще какой то дряни.Узнавал на пункте заправки . Если о полуавтомате , то при чем здесь аргон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 как раз для полуавтомата микс предочтительнее (80% аргон и 20 % углекислота) качество сварки намного выше, но и цена в 2,5 раза выше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 Салон вообще космический.По трохи освоююсь. Вже навчився керувати медіацентром - там перемикаються джерела звуку і частина на панелі, а частина на рулі. І випадково побачив кілька функцій БК. Ще всякі круізи, кондиціонери і т.п. Добре, що розібрався зі світлом і обдувом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 Гамно якесь выбрав,не раз подтвержено если есть гроши немае вкуса. А вобще мини не машина Гамно якесь выбрав,не раз подтвержено если есть гроши немае вкуса. А вобще мини не машина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 Гамно якесь выбрав Дуууже дякую. Ти дійсно підтримав мій вірний вибір. Тільки глянь - яке воно " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання если есть гроши немае вкуса Грошей ніколи не мав - значить зі смаком все прекрасно. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 Яке воно? Поміть, ти сам назвав автомобіль у середньому роді. Воно гівно, як те кацапське крісло, позбавлене художнього смаку. Цілком відповідає гівнистій натурі господаря. Не хотів це писати, але ти сам спитав. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 а номера то чё замаскировал?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 нормальный купер, я б в желтом\оранжевом цвете, с регтопом катался бы летом в Киеве) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 как раз для полуавтомата микс предочтительнее (80% аргон и 20 % углекислота) качество сварки намного выше, но и цена в 2,5 раза выше. Может быть где то такой коктейль и используют при работе с полуавтоматом - ((( Высоко в горах , но не в нашем районе Это же неподъемная цена сварки будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 блин, сегодня пытались запустить Я5.1 с ДПКВ+ДАД+ДТОЖ, шото искры нету, может с прошивкой намудрил, днем буду смотреть уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2019 ДПКВ+ДАД+ДТОЖ возможно мозги переключаются в режим продувки и отключают модуль? чет спомнилось, у нас на работе водила жалелся что плохо заводится, а оказалось что он как на карбюраторе тапку в пол и заводит - включалась продувка с отключением модуля и форсунок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 а номера то чё замаскировал?))) У страха глава великИ. Боится, что вычислят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Боится, что вычислят.По цих номерах ще пробивається попередня власниця - навіщо на неї нацьковувати всяких придурків? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 ДПКВ+ДАД+ДТОЖ возможно мозги переключаются в режим продувки и отключают модуль? чет спомнилось, у нас на работе водила жалелся что плохо заводится, а оказалось что он как на карбюраторе тапку в пол и заводит - включалась продувка с отключением модуля и форсунок так прошивка урезанная, без форсов и всяких адсорберов, на карбах пока что. буду смотреть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Боится, что вычислят. По цих номерах ще пробивається попередня власниця - навіщо на неї нацьковувати всяких придурків? Знову зловили Славіка на пиздoбoльствіНадоїло їздити по автосалонах - в обід вирішили брати ту Міні Купер Кантрімен. Вже переоформив на себе і покаталися. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Знову зловили Славіка на пиздoбoльстві да, дед чета здает устал наверно,вы его сильно не шатайте-а то опять с форума свалит, что тогда делать будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 @nemez, дуже дякую за увагу до моєї важливої персони. Надана інформація є надзвичайно цінна. З нетерпінням чекаю продовження. По суті можу додати, що дійсно реєстрація машини на мене, але чомусь оновлення баз відбувається дуже рідко - тому цей номер висвічує племінницю власника автосалону, на яку розмитнили машину - ще по старому закону із забороною реалізації на рік. А страховка виписана менеджером із філії в Чернігові - також не на моє ім'я. Збираюся їхати на тому Купері на СТО - салон обіцяв поміняти лампочки і витягнути кілька маленьких вм'ятинок. Хотів ще на мийку, але у нас гарний дощик періщить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Боится, что вычислят.По цих номерах ще пробивається попередня власниця - навіщо на неї нацьковувати всяких придурків? Знову зловили Славіка на пиздoбoльстві Надоїло їздити по автосалонах - в обід вирішили брати ту Міні Купер Кантрімен. Вже переоформив на себе і покаталися. он очканул,как пить дать) 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 оновлення баз відбувається дуже рідко - тому цей номер висвічує племінницю власника автосалону це Славік буде розказувати програмістам те, як влаштовані бази даних? Нєє, Славік. Я особисто тобі не вірю. Бо прискіпливий до деталей. Саме на дрібницях песдуни паляться. Ось як ти зараз Якщо автомобіль під забороною реалізації - то ти не власник, а з_па з вухами, на паличці. На решту періоду з моменту розмитнення. А по закінченню цього періоду ти також можеш перестати бути власником. Є така ймовірність. ой, дідуган запесдівся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Боится, что вычислят.По цих номерах ще пробивається попередня власниця - навіщо на неї нацьковувати всяких придурків?Знову зловили Славіка на пиздoбoльствіНадоїло їздити по автосалонах - в обід вирішили брати ту Міні Купер Кантрімен. Вже переоформив на себе і покаталися. Нельзя переоформить авто на себя оставив старый номер другого человека. Можно только оставить свой старый номер на новый автомобиль 2 optimus prime та nemez відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Нельзя переоформить авто на себя оставив старый номер другого человека.Як бачу - номери навіть не знімали з машини. На заяві знизу сказали написати -"Від заміни номерів відмовився", поставити дату і підписатися - от і всі формальності. Більше того - у мене навіть старий техпаспорт є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Нельзя переоформить авто на себя оставив старый номер другого человека.Як бачу - номери навіть не знімали з машини. На заяві знизу сказали написати -"Від заміни номерів відмовився", поставити дату і підписатися - от і всі формальності. Більше того - у мене навіть старий техпаспорт є. выше уже писали то ти не власник, а з_па з вухами, на паличці. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах