nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 а че б им не литься. Давным давно никого не банят. а самомодерация отсутствует как класс, да. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 @nemez, бачиш як ти серйозно перебільшуєш можливості інших, а все чому? Та тому, що сам нікчемний. Починаючи із фізичних параметрів (хочеш виправити качалкою, але марно) і розумовими здібностями - використання лайки свідчить про обмеженість інтелекту, особливо лексики. Ти не один тут такий - подивися скільки форумчан звичайної фрази без лайки скласти не можуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Аккум какие-то жулики утащилинеприятно конешно. Найти они врят ли нашли б, хотя сосед рассказывал что был случай магнитолу сперли, они быстро по району мотнулись и сразу нашли, тело двигалось с магнитолой в рукаху знакомого тоже спёрли маяон, через пару месяцев нашли О_о. Хорошо что коробка была - отдали без вопросов. Фантастика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Маты будут литься рекой пока кто-то не обратит на это внимание? Или как то будем сами за собой следить?некому банить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Хорошо что коробка была - отдали без вопросов. Фантастика. ну повезло, хотя такое бывает весьма редко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Маты будут литься рекой все ждут Zirа чтобы его забанить 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 сказали обойдется на 100 грн дороже все правильно, сдаеш на хранение, хранение стоит 100 грн и они потом их же выдают, но на практике их с машины никто даже не снимает но услуга типа оказана. без проблем так переходят последние две редакции номеров, слышал что и черные можно за отдельную плату оставить, но там очень дорого за каждый символ платить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 @zootechnik[/bн],нет,чувак оставил мои номера,но если бы он захотел другие то заплатил бы на сотню дороже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Починаючи із фізичних параметрів (хочеш виправити качалкою, але марно) і розумовими здібностями - використання лайки свідчить про обмеженість інтелекту, особливо лексики. ну, я повинен публічно признатися, шо я дрищ. Але не переживай, я з'їм дві банки казєїну, зап'ю амінокислотами, і в мене біцуха виросте і незабаром я буду як сільвєстр со столовой. також, я зараз читаю вумні книжки по лінійній алгєбрі і по філософську думку середньовіччя. Це підніме мій айкью на пару одиниць А що ти робиш для того, щоб змінитися? Ну крім того, що розгодовуєш хавальнік по вечорам? ну й так, цитати відомих людей про "цензурного Славіка" і йому подібних Лучше быть хорошим человеком, «ругающимся матом», чем тихой, воспитанной тварью. (с) Фаина Георгиевна Раневская Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Да тут плакать самое время ...А можна і наклепати фрезеровані ЗІЛовські. На голову сразу себе клепай 2 nemez та Солекс Делортович відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 А що ти робиш для того, щоб змінитися?Не хочу мінятися, але приходиться - старію. Цілком задоволений собою і намагаюся отримувати задоволення від життя, скільки там його залишилося. І стараюся уникати злісних карликів, але не завжди вдається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 але не завжди вдається. а ніхто не обіцяв що буде легко. Доречі, я тут не один з тих, хто не може терпіти балабольство та постійну брехню, а також скиглення, особливо публічне. 2 Alex_st та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 https://youtu.be/q_oazskMSKE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 нет,чувак оставил мои номера,но если бы он захотел другие то заплатил бы на сотню дороже возможно у меня уже старая информация посмотрел - сейчас хранение номеров 3грн/сутки новый ДНЗ - 171,84; Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 По суті можу додати, що дійсно реєстрація машини на мене, Вопросс из-за любопытства - это с чемто связано или попросту так было принято решение ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 а самомодерация отсутствует как класс, да. Уже не помню как здесь , а на многих форумах самомодерация наказуема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 покажу вам своих рептилоидов они даже умнее, чем Славик пардон за ветрикальную съемку. Боялся уронить телефон в воду. 1 Интервент відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 А ещё лучше быть хорошим человеком НЕ ругающимся матом. Но для этого ж нужно как то взять под контроль тонкие струны души которые так больно зацепил дед Славик )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 А ещё лучше быть хорошим человеком НЕ ругающимся матом. Будь им! ) давай здесь во флудильне поговорим о прекрасном, о влиянии искусства эпохи Ренессанса на развитие социо-культурных традиций европейской литературы. Поговорим о Пушкине, о Достоевском. Прослезимся, порассуждав о мрачных литературных тенденциях, так тщательно спрятанных между строк Оскаром Уайльдом. Поверь, без единого мата.. Или ещё. Давай поговорим о Лавкрафте и Эдгаре Алане По. Нудно вам будет. Но для этого ж нужно как то взять под контроль тонкие струны поверь, вопрос не в струнах души. Я на самом деле имею опыт общения с чудаками и дебилами, и к этим представителям интеллектуальной элиты имею иммунитет. Дед Славик - вышел далеко за пределы обычного дурачка. Это нечто большее, перешедшее в разряд психиатрии. Посему мне интересно. Шизофрения (постоянное враньё и вера в собственные галлюцинации) в совокупности с умением прикидываться обиженным, обложенным матом, обездоленным. Появиться в нужный момент, полаять как шавка и спрятаться, поджав хвостик.. Добавляем сюда постоянно в режиме "вкл" понторез. П,с; Зацени, какие офигенные черепашки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 а самомодерация отсутствует как класс, да. Уже не помню как здесь , а на многих форумах самомодерация наказуема. я имею ввиду что человек должен сам фильтровать то что он пишет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Просто можно без матов общаться, и все. Это же не тяжело, столь образованному человеку, каким я тебя знаю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 каким я тебя знаю ты меня знаешь не со всех ракурсов. Я - чувак многогранный. У меня настроение может меняться 100 раз в пять минут. Я могу заплакать, хотеть кого-то убить, потом попроситься на ручки Могу быть матюкливым сапожником и через пять минут разговаривать как филолог из мгимо. Я не живу однообразной жизнью, постоянно ищу себе приключений на жопу и очень часто их нахожу. Я много читаю и много изучаю. Я живу крайне динамичной и очень насыщенной жизнью. "просто, и всё" - это скучно, нудно и не интересно. Обыденно, тошнотворно, гадко и однообразно. Ровным счётом, как форум раньше. Никакого срача, никакой динамики, вот "просто, и всё" Не хочу "просто, и всё" в своей жизни Ярких красок! Розовые пони! Радуга!!! Свобода! Коты, которые питаются хромированными гайками и срут солидолом! Телепузики! Свободу че Геваре! )) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Телепузики ? 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2019 Немец, на ночь глядя, меня повеселил. Может тебя к черепахам ещё улиток подогнать?? (Заколебался я им зимой огурцы покупать). 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах