Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

кстати, 
сегодня день программиста и компьютерщика - коллег по цеху поздравляю, зоотехник :)  :az: 
хоть это и не 256-й день в году, но 

14 февраля 1946 года американцы впервые показали миру первый компьютер – «электрический цифровой интегратор и калькулятор» или сокращенно ENIAC. Эта огромная машина по сути была обычным калькулятором для выполнения сложных расчетов сотрудниками военной службы США

Кроме того, не могу не поздравить Славика - у него сегодня аж два праздника. Первый, это день сумасшедших в Германии. Будучи "трохи Тойво", имеет к этой теме прямое отношение. Кроме того, в США сегодня день контрацепции :) Ну здесь и так всё понятно..

Не забудьте поздравить знакомы г-нов :bm:     :al: 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

день сумасшедших

день контрацепции

Я про такі свята навіть не чув і ніхто, крім тебе, мене не вітав. Напевно ти ці свята чекаєш, як Паску - щоб достойно відмітити. Та ще й пристаєш до інших - сподіваєшся на алаверди. Але марно.

Поділитися повідомленням

навіть не чув і ніхто

всем учасникам соцсетей подобные уведомления приходят атоматом,

тоесть знают все,кроме абсолютно диких ;)

другое дело ,что большинству пох :bk:

а если кто решил уделить тебе внимание-то это в своих целях :al:

Поділитися повідомленням

всем учасникам соцсетей подобные уведомления приходят атоматом
Мені в жодній з багатьох такого не приходило. Щоб таке прислали потрібно було інтересуватися таким. Не будуть всіх підряд вітати з усіма ісламськими, іудейськими, буддистськими чи індонезійськими святами - тільки тих, хто відмічає таке.

Поділитися повідомленням

Славік, я тебе ще на день сексуальних меншин поздоровлю.. Адже ти цього заслуговуєш. Окремим постом )))))

Поділитися повідомленням

потикай патиком
Я вас ткнув - кілька днів втихомиритись не можете. Я з цими святами вас вітати не буду - мовчки поспівчуваю.

Поділитися повідомленням

@nemez,  до твого відома - на форумі прийнято послуговуватися своїми унікальними ніками, а то ти до когось там звертаєшся, а сприймуть як звертання до себе зовсім інші люди. А імена, проголошені в неті, рідко коли є такими насправді.

Поділитися повідомленням

сегодня день программиста и компьютерщика - коллег по цеху поздравляю, зоотехник :):az:

взаимно :az:

я больше к админам но в трудовой все же есть год стажа "Програміст ЕОМ"

летом да,и скутер и велик а зимой?(((

я перед новым годом ездил по снегопаду на район, навстречу ехали три чела на скутерах - ноги расставили и вперед, одеты в форму охранников, тоже видно на смену проблемно добиратся

Поділитися повідомленням

у друга тоже в трудовой написано инженер-программист, а работает админом в городской поликлинике на минимальную зарплату)

Поділитися повідомленням

я больше к админам
Інженери і системні адміністратори, програмісти та складачі текстів – все примкнули до тих, хто святкує День комп’ютерника. Це хоч і неофіційний, але свято, яке відзначають у всьому світі, включаючи Україну.

І навіть я тут є - електронщик і начальник ЕОМ.  :multi: 

Поділитися повідомленням

до работы 30км

тогда весело, 10 км еще можно на скутере проторохтеть, но больше это можно все отморозить

работает админом в городской поликлинике

я работал програмистом, в основном поддержание в рабочем состоянии екселевских макросов для бухгалтерии, но потом жлобство кончилось и купили 1С ну и мне запись в трудовую осталась.

системні адміністратори

сисадміни святкують Sysadmin Day в останню п'ятницю липня

Поділитися повідомленням

послуговуватися своїми унікальними ніками,

Пєдік Славік. Або просто Славік, бо в нас тут працює клімат контроль у вигляді джурки. Ти ж сам представився Славіком.

А пєдік тому що чужими піюнами цікавишся. Так роблять тільки пасивні гомосєки. Ах, так, ще собі щось кудись тикаєш...

начальник ЕОМ

Опять 25 * фейспалм *

Поділитися повідомленням

цікавишся
Я ж цікавський - прочитай над аватаркою. А ти все вивалив на публіку, крім атрофованого органа - тому співчутливо і запитав, чи там все аж так погано. Інакше такий ексгібіціоніст, як ти, обов'язково би і його виставив. Та ще й з відром, зачепленим за нього. А так - хіба відерце, яке до машин деякі чіпляють, можеш подужати. Ткнутий ти наш культуристик.

Поділитися повідомленням

Было б охренительно класно,если б весь срач был в своей теме,

а в этой постили по теме темы :multi:

срач на весь форум-ну вобще некрасиво :(

а достичь такого результата вообще не сложно-

достаточно двум-трем пользователям держать себя в руках ;)

или у вас такая мисия-превратить этот,и без того хилый сайт в сплошное море гавна?

Поділитися повідомленням

Славік, чужими пісюнами може цікавитись тільки пасивний гомік, ким ти і є (незалежно від їх функціональності). Насправді з репродуктивною системою в мене повний порядок, аналізи в межах норми, детальніше - тестостерон 14.28 нмоль/л, що для мого віку напрочуд класно. Крім того, я не є професійним атлетом і використовувати те, що впливає на ендокринку, мені нема сенсу. Тому можеш розслабити свої гомомсексуальні булки.
І тема чужих золуп - для пасивних, тема чужих срак - для активних чіпідрісів.
Ти себе автоматом відніс до категорії пасивного гомосексуального чмо, непорозуміння ти наше, зі шваброю у сраці. Так, це на решту твого перебування на цьому форумі

Поділитися повідомленням

Было б охренительно класно,если б весь срач был в своей теме,

а в этой постили по теме темы :multi:

срач на весь форум-ну вобще некрасиво :(

а достичь такого результата вообще не сложно-

достаточно двум-трем пользователям держать себя в руках ;)

или у вас такая мисия-превратить этот,и без того хилый сайт в сплошное море гавна?

Нет, ну кто бы говорил?  Не помнишь - ты первый в моей теме про генераторы высрался. Отчего ж не сдержал себя в руках?

...І навіть я тут є - електронщик і начальник ЕОМ.  :multi: 

Ппц, он еще и ... рукалицо, короче.

Поділитися повідомленням

Не помнишь

а помнить там нечего :bk:

любой не ленивый,и кому интересно может пойти в "твою тему"

и убедится лично,что в моих постах только объективная критика,и ничего больше.

и заметь-я свои посты не тер,в отличии от ифантильных истеричек :multi:

так что все твое гавно,которое ты так упоно пытаешься прилепить на мой светлый образ

так и останется на твоей,и без того засранной биографии :af:

Поділитися повідомленням

Ппц, он еще и ... рукалицо, короче.

Это и есть форма проявления эксгибиционизма от Славика

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз