VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 По Славику - мне всегда было интересно общаться с высокодуховными и высокоинтеллектуальными людьми. Которые не балаболят, не понтуются, не врут. Может быть, я ищу кристально чистого человека, для ролевой модели или поведенческого эталонаОт так то! А то науявляли собі тут. Треба буде дати тобі посилання на соцмережу, де я залогінився як Славік. Але значно цікавіше там, де я проходжу як Кірхнер. Причому замельдували мене так самі американці - дав паспорт і там якось таке видивилися. То було ще в 90-тих тому я там уже сеньйор, маю купу гарних знижок у різних торговельних мережах. Моя сестра як побачила - добре, що окуляри мала, а то очі би вилізли. Вона уроджена американка і то такого не має. Мені достатньо назвати себе Кірхнером і сказати номер, а вони перепитають, чи я живу у Нью Джерсі - кажу їм вулицю і номер будинку - все - я вже авторизований і можу користуватися різними благами, бо маю таку тривалу і бездоганну історію відносин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 От так то! читай далі - садомиты-они такими и будут,всегда с чем я полностью солидарен Але значно цікавіше там, де я проходжу як Кірхнер. Причому замельдували мене так самі американці - дав паспорт і там якось таке видивилися. То було ще в 90-тих тому я там уже сеньйор, маю купу гарних знижок у різних торговельних мережах. Моя сестра як побачила - добре, що окуляри мала, а то очі би вилізли. Вона уроджена американка і то такого не має. Мені достатньо назвати себе Кірхнером і сказати номер, а вони перепитають, чи я живу у Нью Джерсі - кажу їм вулицю і номер будинку - все - я вже авторизований і можу користуватися різними благами, бо маю таку тривалу і бездоганну історію відносин. по реке плывёт кирпич, деревянный как стекло, ну и пусть себе плывёт, нам не нужен пенопласт Тупо поток несвязного говна 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Так, стосовно високодуховних понтовщиків Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Але значно цікавіше там, де я проходжу як Кірхнер. Причому замельдували мене так самі американці - дав паспорт і там якось таке видивилися. То було ще в 90-тих тому я там уже сеньйор, маю купу гарних знижок у різних торговельних мережах. Моя сестра як побачила - добре, що окуляри мала, а то очі би вилізли. Вона уроджена американка і то такого не має. Мені достатньо назвати себе Кірхнером і сказати номер, а вони перепитають, чи я живу у Нью Джерсі - кажу їм вулицю і номер будинку - все - я вже авторизований і можу користуватися різними благами, бо маю таку тривалу і бездоганну історію відносин.ты серьёзно считаешь что это кому небудь интересно???всем глубоко похер что ты кирХер на каком то американском сайте))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Вчера был случай,приезжает человек и говорит нада ходовку посмотреть чето рулевое немогу повернуть наверное рулевой колонке кирдык,а смотрю передок задран пыпэць. Я так стою и говорю тут шаровым кырдык... в итоге ктото установил новые пружины +утолщенные вставки,на амортах доваренные уши. Я четыре часса снимал две пружины тремя сьемниками (немогу основной сьемник всунуть хоть ты лусни),как они туда их вперли фиг знает,короче в итоге нижним шаровым и тягам пыпэць работало на излом, ох и пружины блин стараюсь надавить - ноль,будем б/у устанавливать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Як я об'ївся! Просто катастрофічно об'ївся... Чомусь запиваючи смачним вином з'їдаєш значно більше. Вчора, знаючи мою слабкість до цієї страви, дочка приготувала люля-кебаб - мало не з'їв палочку, на яку було нанизане. Сьогодні догодила мені справжнім американським стейком із мармурової яловичини. Словами це неможливо описати. Але це як кому - є люди, яким козеїн видається смачним, а є такі, яким нічого не цікаво - таких прошу не читати. А салатик... Ох - хочу ще, але не лізе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Сьогодні догодила мені справжнім американським стейком Але це як кому - є люди, яким козеїн видається смачним, Я думаю ты далеко не отошол, вот еслиб ты сказал пэтушка или цысарочку зарубав которые выгулюются вольно хотяб км 30-ть от города вотэтоб было толково. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Я думаю ты далеко не отошолМоже і не відійшов далеко, але ж смакує зовсім інакше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 є люди, яким козеїн видається смачним Славік, тобі це можна. Втрачати нічого, в тебе кончене _бало, лисина, декілька підбородків і зад ширше ніж плечі, я ж тебе бачив в масштабі 1:1. Насолоджуйся, користуючись випадком. У твоєму віці можна безконтрольно хавати, бо, як ти писав, "скільки там його залишилося" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 Як я об'ївся! Просто катастрофічно об'ївся... Ох - хочу ще, але не лізе. Ребят, у этого недоумка видимо дефицит внимания и он кайфует от того, что тут идёт обсуждение его персоны. Вы гляньте - он везде лезет вставить свой пятак, то у него паспортов больше всех и везде он был, и по профессии токарь-космонавт, и чуть ли не барон по жизни. Вот уже новости как он пожрал пошли. Скоро жди новостей как он посрал. Это психически не здоровый чел. Тролль можно сказать. Его тупо нужно игнорить, как бы он не старался. Не отвечайте на его посты, а лучше даже не читайте их, вот как будто их нет, он конечно будет пыжится ещё, но сдуется в конце концов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 он кайфует от того, что тут идёт обсуждение его персоны А може навпаки? Чомусь тут кілька жертв новоязу тільки на мене і звертають увагу. А якщо худоба реве - значить ясла слід поповнити - що я і роблю. Це ж тема про те кто і що робить - я від теми не відхиляюся. Пиши що робиш ти і спробуй викликати такий самий ажіотаж. Повний вперед! Насолоджуйся, користуючись випадком. Так і роблю - вчора купив смачної вудженої шиночки і йду снідати. Запах кави просто запаморочливий. А потім покатаюсь на маленькому купері. Може помию, бо дуже вже затраскався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 двбйб ти Славік напиши ще якою туалєтною бумагою ти сраку підтер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 напиши ще якою туалєтною бумагою ти сраку підтерНу якщо це саме те, що тебе цікавить... Не користуюся тими рулонами. Звик до ґазети на цв'яшку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 колір гавна ще опиши, чи там була квасолька, як змивав чи срав у параші з бездонною ямою, наскільки рідким був кал Запиши звук унітазного бачка та виклади сюди. Напиши про відчуття полегшення після того як покакав.Яка щільність газети, як розминав, чи болить гєморой після гомосєксуального досвіду.. Похвались, думаючи що тобі, неповноцінному, хтось буде заздрити 1 Солекс Делортович відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 Похвались, думаючи що тобі, неповноцінному, хтось буде заздритиЯ бачу, що маєш в такому досвід. От же ти не просто ексгибіціоніст, а ще й такий дивний перфекціоніст.На жаль це не вписується у цю тему, а то би приклав максимум зусиль, щоб задовольнити твій дивний інтерес до такої тематики. Спробуй ще раз нас проінформувати про вишуканий смак лізину. Може ти ще й столярний клей з відвару костей полюбляєш? Це ж також якийсь там білок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 @VETERAN, в цю тему вписується все, крім політики. Бо ми у флудильні. В мене та й не тільки в мене немає інтересу до того, чим дібіли харчуються й чим вони сруть. Ти при цьому робиш непряму індикацію у мій бік. Мабуть в надії, що я буду якось на це реагувати. Я буду - зайвий раз нагадаю ідіоту про те, що він ідіот, поржу трохи. У нормальних людей немає такої дурної звички заглядати до чугого рота. Також немає звички вихвалятися тим, що ти поїв. Ти до нормальних людей не відносишся, тобі можна зробити виключення.. Бо старий маразматік. На це можна списати багато чого, що й робимо. Жгі дальше, двбйбпс і не забудь написати шо ти там шось кудись тикаєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 О , а Вы что , и не ложились? 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 @w-126, разве можно лечь спать, пока в инете кто то неправ. Сколько всяких дел и занятий у Немца, а время на посраться на форуме выкраивает. П-приоритеты 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 всем спасибо, не переживайте, я отлично поспал. В такой штуке как сон я не могу себе отказать.. И ни один старый %дак не стОид даже 5 минут моего сна. Сон необходим для восстановления после трени. В пятницу у меня был день ног, еле дополз домой. После массажа вырубился как малое дитё. Сон был насколько глубоким, что проснулся свежим, как будто проспал целую вечность Сегодня может в баньку пойду попарюсь вечерком, после неё тоже спится офигенно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 Усім привіт! Я такі купив плазму. https://allegro.pl/oferta/mocna-plazmowka-przecinarka-plazmowa-cut50-plazma-7476826391 Сподіваюсь що не підведе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 Усім привіт! Я такі купив плазму. Голубая мечта. Отпишись как работает , а лучше , небольшая видяха. 1 БАККАРА відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 Вспомнил студенческую порум. Смотрим с Танюхой Южный Парк/South Park Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 Вспомнил студенческую порум. Смотрим с Танюхой Южный Парк/South Park так как на полноценное кино не хватает времени по вечерам последние пол года как раз парк и смотрел начиная с самого начала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 последнее, что пересмотрел - это Berlin Station https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0Третий сезон - "о зелёных человечиках" в Эстонии и о подковёрных интригах спецслужб. В третьем сезоне осталась ещё одна серия, но она выйдет на следующей неделе... По теме - сходил на новую почту, получил клавиатурный чехол для айпада от розетки несмотря на то, что это обычный кетайский блютус, а не оригинальный smart keyboard, всё срослось и работает. Руки сразу "приросли", пальцы не путаются, анатомически всё продумано, руки не устают. Расположение всех кнопок соответствует эппловской клаве, с которой я работаю с закрытыми глазами, функционалки через Fn - но они на iOS особо то и не нужны. По общим впечатлениям бимба приятно и эргономично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2019 По теме - сходил на новую почту, получил клавиатурный чехол для айпада от розетки Ну всё, держись ветеран)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах