nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 а я а городом живу, даже такси ночью не найти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 кстати, сегодня день программиста и компьютерщика - коллег по цеху поздравляю, зоотехник хоть это и не 256-й день в году, но 14 февраля 1946 года американцы впервые показали миру первый компьютер – «электрический цифровой интегратор и калькулятор» или сокращенно ENIAC. Эта огромная машина по сути была обычным калькулятором для выполнения сложных расчетов сотрудниками военной службы США Кроме того, не могу не поздравить Славика - у него сегодня аж два праздника. Первый, это день сумасшедших в Германии. Будучи "трохи Тойво", имеет к этой теме прямое отношение. Кроме того, в США сегодня день контрацепции Ну здесь и так всё понятно..Не забудьте поздравить знакомы г-нов 2 zootechnik та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 день сумасшедших день контрацепции Я про такі свята навіть не чув і ніхто, крім тебе, мене не вітав. Напевно ти ці свята чекаєш, як Паску - щоб достойно відмітити. Та ще й пристаєш до інших - сподіваєшся на алаверди. Але марно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 навіть не чув і ніхто всем учасникам соцсетей подобные уведомления приходят атоматом, тоесть знают все,кроме абсолютно диких другое дело ,что большинству пох а если кто решил уделить тебе внимание-то это в своих целях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 всем учасникам соцсетей подобные уведомления приходят атоматомМені в жодній з багатьох такого не приходило. Щоб таке прислали потрібно було інтересуватися таким. Не будуть всіх підряд вітати з усіма ісламськими, іудейськими, буддистськими чи індонезійськими святами - тільки тих, хто відмічає таке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 Мені в жодній з багатьох такого не приходило.потикай патиком-може прийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 Славік, я тебе ще на день сексуальних меншин поздоровлю.. Адже ти цього заслуговуєш. Окремим постом ))))) 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 потикай патикомЯ вас ткнув - кілька днів втихомиритись не можете. Я з цими святами вас вітати не буду - мовчки поспівчуваю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 @nemez, до твого відома - на форумі прийнято послуговуватися своїми унікальними ніками, а то ти до когось там звертаєшся, а сприймуть як звертання до себе зовсім інші люди. А імена, проголошені в неті, рідко коли є такими насправді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 Я вас ткнув .ты думаешь ты нас ткнул?ты себя ткнул)))потыкай ещё))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 *** ну артисты,уже час сижу и тупо ржу с коментов))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 Я.был ты у нас дед-дрыхтун,а стал дед-тыкун Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 @nightwolff, одночасно отримали ткнутого вовка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 сегодня день программиста и компьютерщика - коллег по цеху поздравляю, зоотехник взаимно я больше к админам но в трудовой все же есть год стажа "Програміст ЕОМ" летом да,и скутер и велик а зимой?((( я перед новым годом ездил по снегопаду на район, навстречу ехали три чела на скутерах - ноги расставили и вперед, одеты в форму охранников, тоже видно на смену проблемно добиратся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 @zootechnik, мне не актуально,до работы 30км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 у друга тоже в трудовой написано инженер-программист, а работает админом в городской поликлинике на минимальную зарплату) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 я больше к админам Інженери і системні адміністратори, програмісти та складачі текстів – все примкнули до тих, хто святкує День комп’ютерника. Це хоч і неофіційний, але свято, яке відзначають у всьому світі, включаючи Україну.І навіть я тут є - електронщик і начальник ЕОМ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 до работы 30км тогда весело, 10 км еще можно на скутере проторохтеть, но больше это можно все отморозить работает админом в городской поликлинике я работал програмистом, в основном поддержание в рабочем состоянии екселевских макросов для бухгалтерии, но потом жлобство кончилось и купили 1С ну и мне запись в трудовую осталась. системні адміністратори сисадміни святкують Sysadmin Day в останню п'ятницю липня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 послуговуватися своїми унікальними ніками,Пєдік Славік. Або просто Славік, бо в нас тут працює клімат контроль у вигляді джурки. Ти ж сам представився Славіком. А пєдік тому що чужими піюнами цікавишся. Так роблять тільки пасивні гомосєки. Ах, так, ще собі щось кудись тикаєш... начальник ЕОМОпять 25 * фейспалм * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2019 цікавишсяЯ ж цікавський - прочитай над аватаркою. А ти все вивалив на публіку, крім атрофованого органа - тому співчутливо і запитав, чи там все аж так погано. Інакше такий ексгібіціоніст, як ти, обов'язково би і його виставив. Та ще й з відром, зачепленим за нього. А так - хіба відерце, яке до машин деякі чіпляють, можеш подужати. Ткнутий ти наш культуристик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Было б охренительно класно,если б весь срач был в своей теме, а в этой постили по теме темы срач на весь форум-ну вобще некрасиво а достичь такого результата вообще не сложно- достаточно двум-трем пользователям держать себя в руках или у вас такая мисия-превратить этот,и без того хилый сайт в сплошное море гавна? 1 alexart відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Славік, чужими пісюнами може цікавитись тільки пасивний гомік, ким ти і є (незалежно від їх функціональності). Насправді з репродуктивною системою в мене повний порядок, аналізи в межах норми, детальніше - тестостерон 14.28 нмоль/л, що для мого віку напрочуд класно. Крім того, я не є професійним атлетом і використовувати те, що впливає на ендокринку, мені нема сенсу. Тому можеш розслабити свої гомомсексуальні булки.І тема чужих золуп - для пасивних, тема чужих срак - для активних чіпідрісів.Ти себе автоматом відніс до категорії пасивного гомосексуального чмо, непорозуміння ти наше, зі шваброю у сраці. Так, це на решту твого перебування на цьому форумі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Было б охренительно класно,если б весь срач был в своей теме, а в этой постили по теме темы срач на весь форум-ну вобще некрасиво а достичь такого результата вообще не сложно- достаточно двум-трем пользователям держать себя в руках или у вас такая мисия-превратить этот,и без того хилый сайт в сплошное море гавна? Нет, ну кто бы говорил? Не помнишь - ты первый в моей теме про генераторы высрался. Отчего ж не сдержал себя в руках? ...І навіть я тут є - електронщик і начальник ЕОМ. Ппц, он еще и ... рукалицо, короче. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Не помнишь а помнить там нечего любой не ленивый,и кому интересно может пойти в "твою тему" и убедится лично,что в моих постах только объективная критика,и ничего больше. и заметь-я свои посты не тер,в отличии от ифантильных истеричек так что все твое гавно,которое ты так упоно пытаешься прилепить на мой светлый образ так и останется на твоей,и без того засранной биографии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2019 Ппц, он еще и ... рукалицо, короче. Это и есть форма проявления эксгибиционизма от Славика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах