VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 це справжнIй, а не молочний. Такому ще більше часу потрібно, щоб вирости. Не повірю, що мала вже встигла стерти зуба. Я розумію, що я, старий кінь, якому вже вдруге наростили передні зуби, але щоб це у дитини... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Зуби іноді сколюються, ламаються. Не обов'язково бути старою шкапю, щоб надломити зуба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Зуби іноді сколюються, ламаються.Тоді це ремонт і пломбування. Нарощення - компенсація стертої емалі - десь до міліметра. Якщо просто приліпити зверху більше - відколеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Якщо просто приліпити зверху більше - відколеться. Вiдламався у 7 рочкIв преднIй зуб. (Впала з ровера) Нерв не вiдкрився. Усi (навiть часнi) клiнiки за то не бралися мiнiмум до 11 рокiв мотивуючи тим шо корIнь ще не розвився, триматися як ти кажеш правильно просто так не буде, а розсверлювати зуб щоб вставити *вкладиш* означае вбити зуб. Цей лiкар наростив не вiдкриваючи каналу нерва. Звiсно потIм прийдеться перероблювати або як мiнiмум коректувати. Лкар з пересувним обладнанням мiсii ОБСЕ, по нашому нi бум-бум, тому I внушив довIру. Ну а там будемо бачити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Сделай мотор Волги - говорили они. Сделаю - говорил я. И вот === " rel="external">Посилання Делаю. Только это не Волга === " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Только это не Волга == Известный факт, такие моторы ставились на компрессоры, генераторы и другое оборудование. Там, кстати, объем вроде 2,9 должен быт. Мотор называется ЗМЗ-410. Кстати, а какой тут карбюратор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 @w-126, Шо это будет? САК? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Нарощення - компенсація стертої емалі - десь до міліметра. Якщо просто приліпити зверху більше - відколеться.в мене зіпсувався один зуб,плобувати не було що, зрізали до дісни,вкрутили металеву хрінь у корінь, зліпили інший зуб,але коротший за інші щоб меньше було на нього навантажень, ціна питання 50$ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 зліпили інший зубНу і нехай служить, якщо зможе.У мене були подібні проблеми, але у конічні отвори в коренях вставили на цемент відлитий з нержавійки трошки менший зуб. А щоб то все трималося купи і було подібне на мій зуб - накрили коронкою з цирконію. Вийшло вдвічі дорожче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 з цирконію. прикольно,мені клали "міст" з металу та кераміки,внутрішня сторона полірована в "дзеркало",15 років назад кераміка була сама модна 50$/зуб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 кераміка була сама модна 50$/зубВезе тобі - мені все це обходиться значно дорожче.Дешево тільки вирвати зуб - 600грн./шт. + 100 за наркоз + 100 за зашивання + 20 - зняти шви. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Кстати, а какой тут карбюратор? К 151 w-126, Шо это будет? САК? Это есть модификация пожарной машины. Фермер использует для полива овощей. Рядом проходит канал и он оттуда ворует воду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 кераміка була сама модна 50$/зуб Везе тобі - мені все це обходиться значно дорожче.Дешево тільки вирвати зуб - 600грн./шт. + 100 за наркоз + 100 за зашивання + 20 - зняти шви. це було 15 років назад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 15 років назадя віддав стоматологам більше штуки баксів і зараз то все повисмикують.А тепер буде ще складніше - приживлення кістки, імплантування... І це все за мою пенсію... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 І це все за мою пенсію.. Научи , как собирать пенсию , что бы тратить тысячи баксов на зубы , на машину и запчасти , еду , квартплату ... Что же это за пенсия такая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 Что же это за пенсия такаяПенсія за 37 років стажу виходить менша мінімальної. Тому є ще всякі добавки, щоб вийти на 40% мінімальної зарплати. Вся пенсія, без залишку, відразу перечисляється на комуналку, але взимку того не достатньо - тому борг.А в той час, коли я бавився із зубами (і не тільки своїми, а і рідні) я кожен місяць платив по кілька тисяч доларів податків. А на їду, запчастини і паливо дають діти. Сьогодні син полетів у Берлін - прилітав проголосувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 - прилітав проголосувати.За Зеленского?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2019 За Зеленского?)) 8 )Чого б це раптом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 Натрапив на таку думку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 - прилітав проголосувати.За Зеленского?)) За Меркель, разве не ясно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 За Меркель, разве не ясноЗа Меркель можна в Берліні проголосувати. Чому ти не полетів голосувати за пороха кудись в Мінськ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 мне на самом деле не понятно, вот эти типа: прилетел с берлина, проголосовать, и обратно улететь. какой смысл вообще тебе голосовать там где уже не живешь, и я так понимаю вряд ли, и жить будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 я так понимаюА якщо ти нє так панімаєш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 мне на самом деле не понятно, вот эти типа: прилетел с берлина, проголосовать, и обратно улететь. какой смысл вообще тебе голосовать там где уже не живешь, и я так понимаю вряд ли, и жить будешь?Не все думают только о себе. У него тут отец, какие то родственники, может быть друзья, и тд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2019 мне на самом деле не понятно, вот эти типа: прилетел с берлина, проголосовать, и обратно улететь. какой смысл вообще тебе голосовать там где уже не живешь, и я так понимаю вряд ли, и жить будешь?Не все думают только о себе. У него тут отец, какие то родственники, может быть друзья, и тд. это да, только я более чем уверен что голосование таких происходит примерно: "бать, ты за кого голосовал? ага, ок, и я так буду" или "А за кого проголосовать надо? добро" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах