VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 А после выборов пиво и шашлык.Тимчасово недосяжне задоволення.Зустрів літак з сином і повезу всіх обирати. Я вже навибирався, поки за машиною ішов. Потім родинне свято - всі до тещі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 На волне всеобщего хайпа и после того, как узнал, что через суд хотели убрать одного из кандидатов, и это уже после дебатов, поднял свою опу и поеду проголосую. 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Розпалив костьорчик Продавщица с магазина куда все попадают автоматом после участка кто за пивом, кто за водкой, кто за чем, проводит собственный экзит-пол. За моющее средство 0%. 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Розпалив костьорчик Продавщица с магазина куда все попадают автоматом после участка кто за пивом, кто за водкой, кто за чем, проводит собственный экзит-пол. За моющее средство 0%. Я нифига не понял,даже я по пьяне не смогу такого придумать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 За моющее средство 0%. Тонко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Наверное поджарю мяска. На улице хорошо - всё зеленеет. Ляпота. ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 @Сергей72, Никогда б не подумал шо ты не понимаешь зачем распаливают костерчик если в холодильнике стоит пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Никогда б не подумал шо ты не понимаешьВін не розуміє - хто у горілчаний за пральним порошком іде - звісно 0%. всё зеленеет. Ляпота.У нас раптово все зацвіло. Десь там внизу мій гараж - вид з вікна. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Колись давно сусідка з першого поверху посадила цю черешню і до самої смерті сиділа у вікні та зганяла дітлахів з дерева. Вже років з 15, як померла - ніхто на цю черешню не лазить, навіть ягоди не рвуть. А ягоди знамениті. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Ще коли я женихався, тесть з тещею посадили перед балконом молоденьку берізку. Зараз вже вища за хату - фото з 4 поверху. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 А чего не калину посадили?? Как ты ещё берёзу не срубал?? Нехорошо. Шучу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 @VETERAN, А я думав ти в мIстi живеш, а насправдi навкруги самий лiс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 А чего не калину посадили?А калина на 4 поверсі тіні не буде робити. Тополя швидко росте, але багато пуху і ламається вітром.Напроти моєї квартири ростуть ясень та акація. @VETERAN, А я думав ти в мIстi живеш, а насправдi навкруги самий лiс Є дві квартири і обидві на краю міста. Жінчина - майже в лісі - далі вже кілометрів з 10 без забудов. Моя квартира із зовсім іншого боку Львова - далі вже городи, сади і с.Сокільники. Правда тут будують той Нью Донбас - якраз під глісадою літаків. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 @Сергей72, Никогда б не подумал шо ты не понимаешь зачем распаливают костерчик если в холодильнике стоит пиво Нну теперячи дошло. А я вот сижу и думаю,вот всеже нет справедливости : есть божественные праздники на которые работать нельзя (даже птичка гнездо не вьет), а почему нет такого праздника шоб бухать надо было,даже сделать два выходных,нну вот-так шоб все в один день бухали,шоб стрелки часов остановились. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 а почему нет такого праздника шоб бухать надо было "День Бахуса" - в Україні з'явилось нове святоУ римській міфології бог Бахус - покровитель виноградників, виноробства і вина. Його дружиною була богиня Лібера, яка допомагала виноградарям і виноробам. Свято на честь цієї подружньої пари відзначалося 17 березня і називалося лібералій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 У одного меня не работает VPN с самого утра ни в Опере ни в Хроме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 У одного меня не работает VPNУ мене також не працює.А що то таке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Обход блокировки некоторых сайтов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 ОбходЧув таке, але просто не використовую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 @Zir, у меня все работает. впны же разные есть, перейди на другой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 @Zir, с утра не работал на Опере. Ща тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Лежу, размышляю как космические корабли бороздят.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 всіх прихильниківТа скільки там тих прихильників? Це просто протестувальники. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 не факт что все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Манівці Порошенка - СДПУ(о) - Солідарність - Партія регіонів - «Наша Україна» - Блок Порошенка + «УДАР» Кличка = ? Напевно тепер попроситься у Слугу Народа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Плідні вихідні: в п'ятницю таксував в суботу спонтанно виникло СТО у мене в дворі - приїхали три машини, 2101 поміняти резинки на тягах, 21011 запаяти радіатор на пічку, форд сієрра поставити ремкомплект на ГБО редуктор і найти куди іде розряд АКБ на стоячій машині. резинки поміняв за 2 години, радіатор запаяв за 5хв, а от з сієрою промахався до вечора - редуктор був у дуже поганому стані, довго чистив, устраняв косяки по проводкі, всі бонки під заміну, по АКБ були здогадки що генератор на себе бере - підключив амперметр - 2,48А, скинув фішку з генератора - 0,001А, хазяїн вирішив не робити його а купити новий, взяли 2101 і поїхали на ринок, а там поки вибирали генератор їм розбили лобовуху, судячи з того що нічого з машини не пропало більше всього що прилетів камінь з траси - там якраз турки товчуться, довелося їм ще й лобовуху купляти, генератор поставили, також поставили і лобовуху. сьогодні їздили голосувати, також заїхали до родичів - шашлик-башлик та ін, посиділи і додому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2019 Дочка приготувала лазанью. Запили німецьким рислінгом. Жизня вдалася... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах