Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2019 @VETERAN, Хто б сумнiвався. Вова сказав шо вас там нэт. Спите спокойно, ставьте цветы дивизии СС Гал ичина. Ждiть шо вашi хлопи ходили вчатися НКВД-iстiв вбивати та зброею користуватися. Рийте копанки вiд Вови. Ховайте грошi хто не хотiв гнити пIд Дебальцево 14 року. Слава Украiнi Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2019 Трохи закинув усі справи, вчора на нічний сеанс їздив на месників, сьогодні зранку ходили з хрещеником(5,5років) святити паску, він сказав що більше не піде - було не весело, подарунків не дали ще й водою облили , а мені було весело - батюшка в зюзю, співав і слова забув, а під кінець начав пританцьовувати , ото типовий представник московського патріархату, воду варять і не хочуть до київського переходити - кормушку всім жалко. потім з'їхали родичі, пожарили шашликів та варили куліш, їли, спали, їли, спали і так цілий день, тільки відправив останнього додому, зате хоч винищили запас домашнього вина, а то стояв би ще хз скільки 2 alexart та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2019 @VETERAN, а где не совдеповские дома? Разве что в областных центрах и то их еще поискать надо. Ну в Киеве понятно много новых Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2019 ото типовий представник московського патріархату, Дурня. У нас Служба пройшла нормально без всяких экссесiв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2019 а где не совдеповские дома?В іздє вони - то чого ж так далеко їхати? Можна і ближче побачити. Минулий раз я проїхався по Донбасу ще в 1989 році - весною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2019 В пятницу и субботу по работе ездил в Кременчуг (туда и обратно, и так два дня поряд), дорога - НЕДОРОГА (это очень мягко сказано), ехать по полю или обочине намного комфортнее! Направление: Днепр - Кобеляки - Кременчуг - Кобеляки - Днепр. За два дня намотал почти 900 км. Ездил на служебном Ланосе (за рулем), оформлял покупку авто... Всегда у меня было мнение что Ланос это не фонтан, мало места внутри и т.д., проехался (до этого на нем не ездил)... И вот результат - в салоне комфортно (напичкан - кодей, электростеклоподъемники, гур, тонировка (американка) по кругу и т.д.), движок 1.5. Ни когда не мог подумать что авто с объемом в 1.5 может быть такой приемистый при пробеге в 230 тыс. Приятно удивился за два дня командировки, довольно удобно (спина и ноги не отваливались...), не низкая посадка за рулем, нормальная эргономика, неплохая обзорность (хотя при поворотах на перекрестках мешает обзорности широкая передняя стойка - мнение чисто субъективное...) Вот фото авто... (взято из инета). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2019 Ланос - очень нормальный поджопник. 3 nightwolff, zootechnik та alexart відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2019 Ездил на служебном Ланосе мне в ланосе руль нравится, одно время была мысль и себе поставить с ланоса, но потом решил что деньги лучше в другую сторону потратить У нас Служба пройшла нормально у нас молодой батюшка, сначала он был идеальный, но последние два года спортился - постоянно бухой службу ведет, там не обошлось без местного мецената - он спонсирует растройство церкви, достроили колокольню, в этом году достроили еще один шпиль, все так похабисто.... местные шутят что он строит по макету на его спине - как накололи так и строит... в школе спортзала нету зато церква с тремя шпилями... бабло портит людей, а молодой батюшка тоже хочет жить красиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 ехал утром на работу, за четыре года первый раз доблестная полиция остановила... просто так,доки проверили, спрашивали вживав щось чи нi... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 Это не повод для остановки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 Это не повод для остановки. согласенпоэтому и говорю что "доблестная" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 Это не повод для остановки. а виспробуйте на районі не зупинитися... з питань законності зупинки знайомий з поліції дає такі аргументи Про Національну поліцію Розділ IV ПОВНОВАЖЕННЯ ПОЛІЦІЇ 11) регулює дорожній рух та здійснює контроль за дотриманням Правил дорожнього руху його учасниками та за правомірністю експлуатації транспортних засобів на вулично-дорожній мережі; Розділ V Стаття 31. Превентивні поліцейські заходи 1. Поліція може застосовувати такі превентивні заходи: 4) зупинення транспортного засобу; ПОСТАНОВА від 10 жовтня 2001 р. № 1306 Про Правила дорожнього руху 2. ОБОВ'ЯЗКИ І ПРАВА ВОДІЇВ МЕХАНІЧНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ 2.1. Водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі: а) посвідчення водія на право керування транспортним засобом відповідної категорії; {Підпункт "а" пункту 2.1 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 620 від 09.06.2011; в редакції Постанови КМ № 1029 від 26.09.2011} б) реєстраційний документ на транспортний засіб (для транспортних засобів Збройних Сил, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Держспецтрансслужби, Держспецзв’язку, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту - технічний талон); 2.4. На вимогу поліцейського водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також: а) пред'явити для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1; тепер пояснення - причини зупинки "перевірка документів не існує", таки причина не законна і свідчить про неосвідченість поліцейських. правельно - правомірністю експлуатації транспортного засобу, це підтвержується реєстраційними документами, а право на керування підтверджується посвідченням водія відповідної категорії, страховий поліс пред'являти не потрібно - у них є доступ до бази і достаньо номера машини для перевірки. а от якщо не зупинитесь на вимогу - то тут уже буде причина зупинки не виконання вимог поліцейського і уже буде не важливо першопричина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 @zootechnik,я не стал выяснять причину, торопился на работу, просто показал доки и поехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 @nightwolff, если все ОК то боятся нечего - у меня в последний раз даже в документы не смотрели, только проверили до которого страховка действительна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 @nightwolff, если все ОК то боятся нечего - у меня в последний раз даже в документы не смотрели, только проверили до которого страховка действительнаИ страховку тоже просто так показывать йух. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 Всё это насаждалось для одурачивания, порабощения населения. Любая вера , если она фанатична ( а по определению она таковой и должна быть) , только для этого и служит - порабощения населения. Не обязательно быть фанатично верующим , что бы оставаться приличным человеком.Достаточно , просто быть таким и все. Запилючені сірі совдепівські будинки схиляють до депресії. Такой же опыт общения с районами добычи угля. Двоюродные брат и сестра живут в Луганской области. Был там один раз , лет двадцать пять назад. И не хочется. Они ко мне приезжают , удивляются чистому воздуху , разноцветию , тому , что белье можно после стирки сушить на открытом пространстве. а виспробуйте на районі не зупинитися... Некорректно выразился наверное. Останавливаться надо , а вот доки дли ихнего беспричинного любопытства предъявлять не нужно. Регистратор у меня сломался , так я сразу жену с телефоном напрягаю - снимает происходящее. И вот без процесса съемки , общаться с ними труднее. У них сразу включается тумблер повышенной наглости. И еще заметил , что полиция в пределах населенных пунктов( на районе) намного наглее , чем на межобластных трассах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 И страховку тоже просто так показывать йух. согласно последней поправке не нужно показывать, они ее сами могут проверить онлайн, если же нету доступа к базе - то можно предъявить электронный вариант. они это и на трассе делают - пристраиваются сзади авто и пробивают номер, если все ОК то обганяют и едут дальше. а вот доки дли ихнего беспричинного любопытства предъявлять не нужно для безпричинного да, не нужно. но ситуация - останавливают и полицейский представившись говорит: у меня есть подозрение исходя из вашего поведения в законности владения данным автомобилем, это как бы и не проверка документов поскольку проверяют законно ли вы владеете автомобилем, а не в том настоящие или нет документы, проверяют вас и документы это подтверждение законности. Это если нормальный экипаж попался, если же переодетые гаишники - то там быковать начинают с самого начала и ищут любой повод для развода. У нас по трассе ездят полицейские, а по району переодетые гаишники 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 но ситуация - останавливают и полицейский представившись говорит: у меня есть подозрение исходя из вашего поведения в законности владения данным автомобилем, Это все равно , как если бы тебя остановил гаишник и сразу в лоб - ты наркоман и сразу в тюрьму , без суда и следствия. Так и здесь. Какие у него основания , что бы озвучивать такую причину остановки? Исходя из какого поведения ? Законность владения ? Для этого как минимум он должен предоставить тебе рассылку по угону , и конкретно там должен быть указан твой автомобиль - модель , цвет вин и наверное гос номер. Это чистый развод и расчет на то , что ты вывалишься пьяный и в это время выпадет ствол и пару гранат. И вот тогда им повезло. Если ничего не вывалилось , значит просто проверка документов. Незаконная. И радоваться тому , что только проверили и отпустили , себя оскорблять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 Это все равно нет не все равно. Исходя из какого поведения достаточно подозрительного поведения, а вдруг машину только угнал и хозяин еще не знает? или нужно сразу быковать на нормальное обращение? знаю случай когда быков повязали лицом в пол, а машину отправили на штрафстоянку - там тоже ютубов насмотрелись и решили что можно чмырить полицию, водителю и пасажирам вменяют нападение на полицейских с доказательством с нагрудной камеры. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 Меня как то такое борзое чмо остановило и начало мне рассказывать что раз я еду на универсале значит в багажнике везу оружие. Послала на.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 или нужно сразу быковать на нормальное обращение? Да нет. Сразу прогнуться и признаться в убийстве Кенеди. В среду еду к теще в Умань. Вопрос к местным. Как там трасса от Кривого Рога до Кировограда? Отремонтировали или как всегда , её нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 @w-126, Как там Кривой Рог - не могу сказать. Но только вот зашёл домой, вернулся из Одессы. Заежжал по дороге в Софиевку, выгулять детей в дендропарке. По самой Умани бездорожье, до Умани км 20 и после - то же самое. Дорога начинается от Глевахи до Киева и + более менее нормально по Одесской области. Остальное - корчи, ямы и колдобины. Черкасская область - жопная жоппа.Берегите ходовую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 Сразу прогнуться покажиш видос как нужно не прогибатся, научи неуков. Меня как то такое борзое чмо остановило меня хотели развести на ремень - сказал или пиши протокол, или не еби мозги, а протокол он не мог написать потому как это был район и не его компетенция Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 Шо полисия лютует? Ничего не изменилось. Зрада. Документы не дам. Причина остановки. какие ваши доказательства. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2019 покажиш видос как нужно не прогибатся, научи неуков. не один видос есть в нете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах