Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

сірники купували пачками,плоскогубцями сиділи сірку з них знімали
На сірниках не сірка - сірка від тертя з червоним фосфором на коробці не запалиться. Там є сірка, бертолетова сіль, двоокис марганцю та іржа - фарба.

З такого порох не отримаєш.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

На сірниках не сірка .

ну ми її так називали, три коробки сірників вистачало на постріл з самопалу

Поділитися повідомленням

Щось моїх дівчат потягнуло на ресторанну їжу - мені американський стейк замовили, дочці якесь варення з курки, а жінці - котлети у солодкій мармаляді. Доставили ще гаряче - за 20 хвилин.

Поділитися повідомленням

Щось моїх дівчат потягнуло на ресторанну їжу - мені американський стейк замовили, дочці якесь варення з курки, а жінці - котлети у солодкій мармаляді. Доставили ще гаряче - за 20 хвилин.

хронікі зубожіння продовжуються

Поділитися повідомленням

хронікі зубожіння продовжуються
Дочка порахувала, що так виходить дешевше, ніж купувати продукти і самому готувати.

Поділитися повідомленням

Дочка порахувала, що так виходить дешевше, ніж купувати продукти і самому готувати.

:multi::lol::ay:

Поділитися повідомленням

Пробував - бавилися ми і дитячими пукалками. А у мене на 50 метрів уся мішень була, як кулак, а 10-ка - як дірка від мізинця.

Я й не мав сумніву. Нема в цьому світі нічого, щоб колись не мав або не робив Дід дрихтун, тільки краще. 

міг визначити дальність на 12км з точністю до 20 метрів

​Це взагалі без коментаріїв  :multi:  ;) 

Поділитися повідомленням

Нема в цьому світі нічого, щоб колись не мав або не робив Дід дрихтун, тільки краще. 
Істину глаголиш!  :ay:

Тільки ще з аквалангом не плавав - тільки з маскою і ластами на кілька кілометрів і з парашутом не стрибав, а тільки з височенького обриву на пісок. Але все ще попереду - ще ж не старість.  :multi:

І ще з пушки не стріляв, хоча і офіцер артилерист.

Поділитися повідомленням

а тільки з височенького обриву на пісок.

Напевне на голову приземлився. Це б багато чого пояснило. 

Поділитися повідомленням

:lol:

ну писаки, ну писаки :ay:

Їздив в сторону Дніпра, думаю щас прокачусь по новенькій бетонній трасі, а ні - новенька траса закрита, вона зроблена з відлитих по місцю плит, частина плит потріскалась і їх міняють, зато пиляка від цементу стоїть стовпом, вся машина в цементі

Поділитися повідомленням

що так виходить дешевше, ніж купувати продукти і самому готувати.

воно то дешевше. Але є одне але. Від ресторанної їжі дуже швидко сраку розносить в ширину. 

дешевше буде харчуватися НОРМАЛЬНО та потім не витрачати багато грошей та часу, щоб зігнати зайве. 

Хоча якшо phouy - то як у анекдоті, "вы, бабушка, хоть з..пу нюхайте, а пионер должен быть вежливым".

У мене тут біда - огорчєньє - вправили спину, бо воно трошки наросло то змінилося навантаження на хребет. 

Зараз адаптуюся. Пропускаю тренування. Більше лежу.

Хочу у відпустку :(

Поділитися повідомленням

Вчера рано утром возвращаясь в город сбил сонного голубя, а как из дома выходил заметил что колесо проколол. Карма...

Поділитися повідомленням

Меняю товарищу двигатель на Ниве.

Был 1.6 , будет 1.7

Перед демонтажом движка померял компрессию - все 13.

Поділитися повідомленням

що так виходить дешевше, ніж купувати продукти і самому готувати.

воно то дешевше. Але є одне але. Від ресторанної їжі дуже швидко сраку розносить в ширину. 

Та девкам може того и надо   :multi:

Поділитися повідомленням

дешевше буде харчуватися НОРМАЛЬНО 

:(

Шо, шо, шо ?

Вы обое рябое.

Серега - жги, не останавливайся !

Поділитися повідомленням

У нас на роботі в обід вітали секретаря з днем народження, у неї син гонщик і зараз виступає за Іспанію, звідти передав делікатесів, ну вонючі сири я на дух не переношу, коньяк не пив бо за кермом, а 30грам вина спробував, вино як вино тільки дороге, ну не гурман я в жрачкі,  а от їхній хвалений хамон було цікаво спробувати - то чесно кажучи не знаю чого від нього пруться, звичайне солоне м'ясо

Поділитися повідомленням

Увидел Серегу и вспомнил, давеча про пивную диету читал, где-то в новостной ленте проскакивало. Какой-то чел за бугром (не помню где), больше месяца одним пивом питался. Говорит скинул 20 кг и чувствует себя просто прекрасно  :)

Поділитися повідомленням

пивную диету

вот спомнилось

Во Вьетнаме доктора спасли пациента от смерти от алкогольного отравления, влив в него 4,5 литра пива.

Об этом сообщает издание Daily Mail.

Инцидент произошел в одной из больниц провинции Куангчи. По словам главы отделения реанимации, доктора Ле Ван Лама ( Le Van Lam), скорая помощь доставила 48-летнего Нгуена Ван Нхата (Nguyen Van Nhat) в больницу в тяжелом состоянии. Уровень метанола в его крови превышал норму в 1119 раз из-за того, что он выпил много некачественного алкоголя.

Доктора приняли решение влить в организм мужчины три банки пива по 0,3 литра, из-за содержания в нем этанола, антидота метанола. Это помогло, поэтому в течение следующих 12 часов пациенту давали еще по банке в час. Все это время врачи проводили гемодиализ — очистку крови от смертельно опасных токсинов. В результате процедур Нхат пришел в сознание. Через три недели он полностью выздоровел и выписался из больницы.

Поділитися повідомленням

Сегодня наблюдал такую картину - перехожу дорогу, а рядом остановка общ. транспорта, люди заходят в автобус и передают за проезд водителю. И тут видимо кто-то дал мелочи, так водитель молча взял ту мелочь и спокойно выбросил её через окно на дорогу. Ни шума и стычек в автобусе я не заметил. Мелочь - желтая, т.е. не пятаки.

Какие мысли?

Поділитися повідомленням

Какие мысли?

​Зачем ему эта мелочь?  :) ​Так обычно и бывает, когда эпоха бедности заканчивается. 

Поділитися повідомленням

Какие мысли?

​Зачем ему эта мелочь?  :) ​Так обычно и бывает, когда эпоха бедности заканчивается.

к каждому посту будешь лепить про эпоху бедности? кончилась фантазия так загугли что небудь новое

Поділитися повідомленням

к каждому посту будешь лепить про эпоху бедности?

​Конечно к каждому, такое ж событие! 

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз