VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 сірники купували пачками,плоскогубцями сиділи сірку з них знімалиНа сірниках не сірка - сірка від тертя з червоним фосфором на коробці не запалиться. Там є сірка, бертолетова сіль, двоокис марганцю та іржа - фарба.З такого порох не отримаєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 На сірниках не сірка .ну ми її так називали, три коробки сірників вистачало на постріл з самопалу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Щось моїх дівчат потягнуло на ресторанну їжу - мені американський стейк замовили, дочці якесь варення з курки, а жінці - котлети у солодкій мармаляді. Доставили ще гаряче - за 20 хвилин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Щось моїх дівчат потягнуло на ресторанну їжу - мені американський стейк замовили, дочці якесь варення з курки, а жінці - котлети у солодкій мармаляді. Доставили ще гаряче - за 20 хвилин. хронікі зубожіння продовжуються 2 w-126 та jeka_m відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 хронікі зубожіння продовжуютьсяДочка порахувала, що так виходить дешевше, ніж купувати продукти і самому готувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Дочка порахувала, що так виходить дешевше, ніж купувати продукти і самому готувати. 1 Лукаш1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 травня 2019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 Пробував - бавилися ми і дитячими пукалками. А у мене на 50 метрів уся мішень була, як кулак, а 10-ка - як дірка від мізинця. Я й не мав сумніву. Нема в цьому світі нічого, щоб колись не мав або не робив Дід дрихтун, тільки краще. міг визначити дальність на 12км з точністю до 20 метрів Це взагалі без коментаріїв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 Нема в цьому світі нічого, щоб колись не мав або не робив Дід дрихтун, тільки краще. Істину глаголиш! Тільки ще з аквалангом не плавав - тільки з маскою і ластами на кілька кілометрів і з парашутом не стрибав, а тільки з височенького обриву на пісок. Але все ще попереду - ще ж не старість. І ще з пушки не стріляв, хоча і офіцер артилерист. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 а тільки з височенького обриву на пісок. Напевне на голову приземлився. Це б багато чого пояснило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 ну писаки, ну писаки Їздив в сторону Дніпра, думаю щас прокачусь по новенькій бетонній трасі, а ні - новенька траса закрита, вона зроблена з відлитих по місцю плит, частина плит потріскалась і їх міняють, зато пиляка від цементу стоїть стовпом, вся машина в цементі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 що так виходить дешевше, ніж купувати продукти і самому готувати. воно то дешевше. Але є одне але. Від ресторанної їжі дуже швидко сраку розносить в ширину. дешевше буде харчуватися НОРМАЛЬНО та потім не витрачати багато грошей та часу, щоб зігнати зайве. Хоча якшо phouy - то як у анекдоті, "вы, бабушка, хоть з..пу нюхайте, а пионер должен быть вежливым". У мене тут біда - огорчєньє - вправили спину, бо воно трошки наросло то змінилося навантаження на хребет. Зараз адаптуюся. Пропускаю тренування. Більше лежу. Хочу у відпустку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 Вчера рано утром возвращаясь в город сбил сонного голубя, а как из дома выходил заметил что колесо проколол. Карма... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 Меняю товарищу двигатель на Ниве. Был 1.6 , будет 1.7 Перед демонтажом движка померял компрессию - все 13. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 що так виходить дешевше, ніж купувати продукти і самому готувати. воно то дешевше. Але є одне але. Від ресторанної їжі дуже швидко сраку розносить в ширину. Та девкам може того и надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 дешевше буде харчуватися НОРМАЛЬНО Шо, шо, шо ? Вы обое рябое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 дешевше буде харчуватися НОРМАЛЬНО Шо, шо, шо ? Вы обое рябое. Серега - жги, не останавливайся ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 У нас на роботі в обід вітали секретаря з днем народження, у неї син гонщик і зараз виступає за Іспанію, звідти передав делікатесів, ну вонючі сири я на дух не переношу, коньяк не пив бо за кермом, а 30грам вина спробував, вино як вино тільки дороге, ну не гурман я в жрачкі, а от їхній хвалений хамон було цікаво спробувати - то чесно кажучи не знаю чого від нього пруться, звичайне солоне м'ясо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 Увидел Серегу и вспомнил, давеча про пивную диету читал, где-то в новостной ленте проскакивало. Какой-то чел за бугром (не помню где), больше месяца одним пивом питался. Говорит скинул 20 кг и чувствует себя просто прекрасно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 пивную диету вот спомнилось Во Вьетнаме доктора спасли пациента от смерти от алкогольного отравления, влив в него 4,5 литра пива. Об этом сообщает издание Daily Mail. Инцидент произошел в одной из больниц провинции Куангчи. По словам главы отделения реанимации, доктора Ле Ван Лама ( Le Van Lam), скорая помощь доставила 48-летнего Нгуена Ван Нхата (Nguyen Van Nhat) в больницу в тяжелом состоянии. Уровень метанола в его крови превышал норму в 1119 раз из-за того, что он выпил много некачественного алкоголя. Доктора приняли решение влить в организм мужчины три банки пива по 0,3 литра, из-за содержания в нем этанола, антидота метанола. Это помогло, поэтому в течение следующих 12 часов пациенту давали еще по банке в час. Все это время врачи проводили гемодиализ — очистку крови от смертельно опасных токсинов. В результате процедур Нхат пришел в сознание. Через три недели он полностью выздоровел и выписался из больницы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 Ну что сказать - губит людей не пиво... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 Сегодня наблюдал такую картину - перехожу дорогу, а рядом остановка общ. транспорта, люди заходят в автобус и передают за проезд водителю. И тут видимо кто-то дал мелочи, так водитель молча взял ту мелочь и спокойно выбросил её через окно на дорогу. Ни шума и стычек в автобусе я не заметил. Мелочь - желтая, т.е. не пятаки. Какие мысли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 Какие мысли? Зачем ему эта мелочь? Так обычно и бывает, когда эпоха бедности заканчивается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 Какие мысли?Зачем ему эта мелочь? Так обычно и бывает, когда эпоха бедности заканчивается. к каждому посту будешь лепить про эпоху бедности? кончилась фантазия так загугли что небудь новое 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 7 травня 2019 к каждому посту будешь лепить про эпоху бедности? Конечно к каждому, такое ж событие! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах