Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 червня 2019 От подумав - може дійсно прокататися у незвідані міста - Суми, Полтава, Запоріжжя + всякі цікаві околиці. Побукав трохи готелі - є варіанти в межах 200-500 грн. Хтось там катався?Мы почти тут живём.Я от Полтавы 70 км? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 червня 2019 Мы почти тут живём.Ви там живете, а мені цікаво просто поглазєть на щось варте уваги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 червня 2019 От подумав - може дійсно прокататися у незвідані міста А говорят , у нас пенсионеры плохо живут и не путешествуют , как в Европе или Америке. Пенсии хватит? 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 червня 2019 Мы почти тут живём. Ви там живете, а мені цікаво просто поглазєть на щось варте уваги.Вот я на днях ездил в Донецкую область (Константиновка, Бахмут). Наглазелся. Цикаво. Особенно когда в меня тыцяли дулом - не понравился на блокпосту мой паспорт и военный ремень под футболкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 червня 2019 Вот в моем городе есть с цикавого - место, где проклятые комуняки поставили колесо обозрения, а Геращенко (будучи у нас главой администрации) - реально пробухал на металлолом. Хотел и танк с самолётом сдать - не успел. А ещё с цикавого - есть дом проклятой Катьки (той, что была императрицей). Да и мой город назван в честь ее внука - Константиноград. Но я не думаю, что такое тебе будет интересно.?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 10 червня 2019 @Автонаездник, привет! Нужен Пассат б3,4 либо Омега на евробляхах под разборку, до 600$. Никто не продаёт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 червня 2019 @Автонаездник, привет! Нужен Пассат б3,4 либо Омега на евробляхах под разборку, до 600$. Никто не продаёт?Не слышал.Был б 5 дизель месяц назад - продали за 800 у.е. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 10 червня 2019 И вообще за такие деньги - это труп, там и разбирать нечего будет, лично мое мнение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 Пенсии хватит?Хочеш оплатити подорож? Потрібно щось привезти зі Львова? Я вже раніше писав, що подорожую за чужі гроші - от і цього разу спробую знайти спонсора. Чомусь по Україні важко знайти - пропонують проїхатися до Вроцлава, або в Албанію. Наглазелся. Цикаво. Особенно когда в меня тыцяли дуломЯ вже трохи виріс з таких атракціонів. Вот в моем городе есть с цикавого - место, где проклятые комуняки поставили колесо обозрения, а Геращенко (будучи у нас главой администрации) - реально пробухал на металлолом. Хотел и танк с самолётом сдать - не успел.Тобто пропонуєш пиляти стільки кілометрів, щоб подивитися на пусте "мєсто" і літак з танком у стані металолому? Ми тут свій танк вже давно здали, а літаки я зазвичай із середини оглядаю - в польоті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 Вот менталитет у нас разный, я привык жить и отдыхать исключительно на свои заработанные деньги.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 Вот менталитет у нас разный А я за які - крадені? Просто я намагаюся сумістити заробіток і відпочинок з подорожами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 @VETERAN, Приезжай в Бахмут.Экскурсии на Артёмовский завод шампанских вин,с дегустацией,по подвалам,где вино хранят и т.д.,на соляную шахту в Соледар,в соляные пещеры,где был единственный в мире концерт оркестра под землёй,всё рядом со мной,10-15км.Война правда за 20км,но у нас спокойно.Серьёзно,есть что посмотреть.Спелеосанаторий под землёй,и т.д. https://saltsymphony.com.ua/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 Ни у кого случаем нет покрышек на МТ-ху?Мотоцикл тяжик. http://vaz2101.com/index.php?/topic/36058-pokryshki-mt/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 Спелеосанаторий под землёйМені туди не дозволять - я маю більше 60 років. Готелі однако не дешеві у вас - напевно нема відбою від клієнтів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 @zootechnik, Я тоже шото подобное когда-то делал, часть старой стены от старой печки, *студия--кухня* мля. Прям посредине комнаты. Та еще круче, потому что нужно было сохранить вид не просто кирпичей, а ещё и с элементами печной сажи. Понятно шоб сажа не сыпалась (не об технологиях сейчас речь) Как по мне--подобный дизайн--полная дурня, желание выпендриться и шото понятное *только им* показать. Меня это страшенно бесит и даже оскорбляет. Это попытка деления людей на сорты и выхваление деньгами.Не согласен категорически. Конечно, в некоторых случаях и выпедрежь, но вот к примеру, наскреб чел на новую квартиру, а на ремонт денег не очень на данный момент. Посчитай сколько будет стоить (штукатурка+шпаклёвка+ финишная+покраска, или обои+покраска). Дешевле просто кирпичи лаком вскрыть, и сделать всю кухню в таком стиле например Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 Хочеш оплатити подорож? Вообще то , отвечать вопросом на вопрос , это чистейшее хамство. Ну да ладно. Пиши , куда и сколько - окажу посильную помощь нуждающемуся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 Меценат нашелся,на свои гуляеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 это чистейшее хамство. Ну да ладно. Пиши , куда и сколько - окажу посильную помощь нуждающемусяМені - хаму такому - матеріально допомагати не потрібно. Я питав, чи тобі ніякої послуги зі Львова не потрібно. Але пропозиція послуги у ваших краях вважається хамством. Правильно тут форумчанин сказав - різний у нас мєнталітєт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 11 червня 2019 VETERAN так ты привык в долярах та эвро свои услуги оказывать, не потянем.??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 червня 2019 в долярах та эвро Можна і по курсу. Деколи і натурою погоджуюся - бартер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 червня 2019 Я питав, чи тобі ніякої послуги зі Львова не потрібно. Але пропозиція послуги у ваших краях вважається хамством. Правильно тут форумчанин сказав - різний у нас мєнталітєт. Мне со Львова? Хорошо. Привези своего менталитета. А то у нас тут такой дефицит на твой менталитет , что без него скоро загнемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 червня 2019 танунахй такой менталитет. Вам насыпь чучтьуть - так вы себе начнёте на свои черри тиго брызговики от автобусов тулить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 червня 2019 Вам насыпь чучтьуть - так вы себе начнёте на свои черри тиго брызговики от автобусов тулить Та да. Боюсь опылиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 12 червня 2019 танунахй http://vaz2101.com/index.php?/topic/36050-vnimanie-kultura-povedeniya-na-forume/&do=findComment&comment=900097 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 червня 2019 http://vaz2101.com/i...me/?do=findComment&comment=900097 Дай Бог Тогда же , следуя логике , следует выпилить темы сисек и сталина и да и их клонов , типа о хорошем и нехорошем произошедшим ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах