Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Меня седня хотели развести на Халтуру и Бабулеты,отвез блок на плоскую шлифовку и сказал по минималке,стою глазком (мордякой торгую)контролирую,а смотрю чето шлифовщик межуется и по времени уже должно быть сделано.

Спрашиваю, есть проблемы ?

Та-да чето станок опускается ( с точки А в точку Б)

Я говорю останавливаем.

.... Нну короче када мне сказали это естественно,тобто камень опускается за щет веса я офигел, крик скандал...сказали шоб я на ихней фирме не появлялся.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Прикрутити захвати шурупами не проблема, але переживаю, чи на 160 той піддон не роздує на окремі дошки. Може до релінгів прикріпити прямокутні труби, а вже до них - той піддон?

Для надёжности надо между рейлингами вварить трубу хотя бы 100х50, а на нее поддон, только не саморезами а болтами прикрутить, а ещё лучше скобами (по типу тех, что крепят мост к рессорами). Будет надёжно и главное, поддон с вещами можно очень легко и быстро поставить или снять погрузчиком. Можно будет, например, стройматериалы возить, приехал на базу, тебе поддон кирпичай на трубы мигом поставили, прикрутил его и погнал. Короче, идея бомба!

Поділитися повідомленням

Короче, идея бомба!

Мені також подобається.  :ay:

Якщо дах мого жигуля витримав 300кг азбоцементних труб - Селюк же міцніший, правда?

Поділитися повідомленням

Якщо дах мого жигуля витримав 300кг азбоцементних труб - Селюк же міцніший, правда?

Само собой. Думаю, полтонны кирпичей только так потянет.

Поділитися повідомленням

Постала нова проблема. Потрібно перевезти багато всяких шмотків, а багажник з одною коляскою вже повний. Приміряв піддон - стає ідеально на релінги - тільки середні дерев'яні кубики потрібно відбити, а то дістають до даху. Прикрутити захвати шурупами не проблема, але переживаю, чи на 160 той піддон не роздує на окремі дошки. Може до релінгів прикріпити прямокутні труби, а вже до них - той піддон?

... Это матюки.

Да нахрен так гнать.

Есть же перевозчики - да отправьте лахи.

Поддон на машину за такие деньги - сука я спать ночью не буду, этот кошмар будет сниться.

Поділитися повідомленням

вчера 46 км увалил на велике, примерно за 4 часа

просто интересно - велоспорт, или надобность?

я вот кроме турника никак на пробежки не организуюсь

Поділитися повідомленням

Есть же перевозчики - да отправьте лахи.

Та от підрахував - піддон з вантажем на даху додасть мінімум літру споживання бензину на сотню. Значить на 1000км втрати будуть орієнтовно 10 літрів, а це 300грн. Сума співмірна із затратами на перевізника. Та ще й може ту байду здути з даху - шурупи не дуже надійне кріплення. Я колись так віз на жигулику пінопластовий ящик - роздуло на окремі кульки вже на 140 кілометрах за годину. Добре, що ще пустий був.

А от якщо той піддон, або лист фанери закріпити в багажнику і не закривати зад - видовжити машину хоча б на метр - також витрата палива більша вийде? Там можна все шнурами закріпити - є спеціальні петлі для кріплення вантажу. А зверху чорною плівкою обклеїти - машинка ж чорна. От тільки чи справиться кондиціонер...

Поділитися повідомленням

Хорошая идея. Только на шурупах не экономь, прямо в пол багажника. 

Там надо шурупы в голову вкручивать, а не в багажник.

Поділитися повідомленням

надо шурупы в голову вкручивать
По всьому видно, що ти з цим "пєрєусєрдствовал".  :bk:

Поділитися повідомленням

надо шурупы в голову вкручивать

По всьому видно, що ти з цим "пєрєусєрдствовал".  :bk:

Много шурупов закрутил тебе в голову ?  :bm:

Поділитися повідомленням

Хорошая идея.  :az: 
Таке враження, що конструктори передбачили таку можливість - заднє сидіння зсувається вперед і прямо під нього можна запхати. А в різних місцях є спеціальні кріплення вантажу - витримають.

Поділитися повідомленням

А в різних місцях є спеціальні кріплення вантажу - витримають.

​Дивився колись стрибки в воду з вишки? 

Поділитися повідомленням

Дивився колись стрибки в воду з вишки? 
Хочеш сказати, що вийде трамплін? Кінець фанери не важко притягнути шнурками до завіс задніх дверей. І там зверху також є кріплення вантажу.

Дед молодец!
Рад старацца!  :multi:

Поділитися повідомленням

Кінець фанери не важко притягнути шнурками до завіс задніх дверей. І

​Тільки обов'язково сфоткай, я хочу це побачити  :) 

Поділитися повідомленням

вчера 46 км увалил на велике, примерно за 4 часа

просто интересно - велоспорт, или надобность?

я вот кроме турника никак на пробежки не организуюсь

надоело дома сидеть, а это и тренировка организма и как мини путешествие, побывал в местах где еще никогда не был.

Поділитися повідомленням

есть какая то романтика ехать по полевой дороге а вокруг только степь. И надеятся не на кого, только на свои силы.

Поділитися повідомленням

46 км увалил на велике, примерно за 4 часа.
Нє спєша?  :) Я зазвичай проїжджаю 12км за 40 хвилин. З двома серйозними підйомами - львівська місцевість трошки гориста.

Поділитися повідомленням

@VETERAN, Я вас нисколько не сомневаюсь. Дед дрыхтун он дрыхтун не только на жигуле 1.2 а и на всем что имеет колеса!

Поділитися повідомленням

10-12 км/ч - средняя скорость бега. На велике, осбоенно оборудованном человеческим шимано - пусть 25-40 км/ч.
14 км - час-полтора

Поділитися повідомленням

Я не гонки гоняю, а прогулку. Останавливаюсь с планшетом сверится. Кроме того дороги не всегда асфальт, а если и асфальт то провинциальный.

@nemez, 25 км я еду по ровному асфальту по трассе, а средняя скорость примерно 15-18 км\ч получается. Ехать больше 25 км/ч энергозатратно из-за ветра.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз