Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 Меня седня хотели развести на Халтуру и Бабулеты,отвез блок на плоскую шлифовку и сказал по минималке,стою глазком (мордякой торгую)контролирую,а смотрю чето шлифовщик межуется и по времени уже должно быть сделано. Спрашиваю, есть проблемы ? Та-да чето станок опускается ( с точки А в точку Б) Я говорю останавливаем. .... Нну короче када мне сказали это естественно,тобто камень опускается за щет веса я офигел, крик скандал...сказали шоб я на ихней фирме не появлялся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 Прикрутити захвати шурупами не проблема, але переживаю, чи на 160 той піддон не роздує на окремі дошки. Може до релінгів прикріпити прямокутні труби, а вже до них - той піддон? Для надёжности надо между рейлингами вварить трубу хотя бы 100х50, а на нее поддон, только не саморезами а болтами прикрутить, а ещё лучше скобами (по типу тех, что крепят мост к рессорами). Будет надёжно и главное, поддон с вещами можно очень легко и быстро поставить или снять погрузчиком. Можно будет, например, стройматериалы возить, приехал на базу, тебе поддон кирпичай на трубы мигом поставили, прикрутил его и погнал. Короче, идея бомба! 1 jeka_m відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 Короче, идея бомба! Мені також подобається. Якщо дах мого жигуля витримав 300кг азбоцементних труб - Селюк же міцніший, правда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 Якщо дах мого жигуля витримав 300кг азбоцементних труб - Селюк же міцніший, правда? Само собой. Думаю, полтонны кирпичей только так потянет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 только так потянет.От і ладно. Дякую за підтримку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 главное фотографии сделайте, тогда все поддержат! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 @Интервент, тут не люблять фото - відразу ображають. Так, ніби то їх фото виклав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 Постала нова проблема. Потрібно перевезти багато всяких шмотків, а багажник з одною коляскою вже повний. Приміряв піддон - стає ідеально на релінги - тільки середні дерев'яні кубики потрібно відбити, а то дістають до даху. Прикрутити захвати шурупами не проблема, але переживаю, чи на 160 той піддон не роздує на окремі дошки. Може до релінгів прикріпити прямокутні труби, а вже до них - той піддон?... Это матюки.Да нахрен так гнать. Есть же перевозчики - да отправьте лахи. Поддон на машину за такие деньги - сука я спать ночью не буду, этот кошмар будет сниться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 вчера 46 км увалил на велике, примерно за 4 часа просто интересно - велоспорт, или надобность? я вот кроме турника никак на пробежки не организуюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 червня 2019 Есть же перевозчики - да отправьте лахи. Та от підрахував - піддон з вантажем на даху додасть мінімум літру споживання бензину на сотню. Значить на 1000км втрати будуть орієнтовно 10 літрів, а це 300грн. Сума співмірна із затратами на перевізника. Та ще й може ту байду здути з даху - шурупи не дуже надійне кріплення. Я колись так віз на жигулику пінопластовий ящик - роздуло на окремі кульки вже на 140 кілометрах за годину. Добре, що ще пустий був. А от якщо той піддон, або лист фанери закріпити в багажнику і не закривати зад - видовжити машину хоча б на метр - також витрата палива більша вийде? Там можна все шнурами закріпити - є спеціальні петлі для кріплення вантажу. А зверху чорною плівкою обклеїти - машинка ж чорна. От тільки чи справиться кондиціонер... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 Хорошая идея. Только на шурупах не экономь, прямо в пол багажника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 Хорошая идея. Только на шурупах не экономь, прямо в пол багажника. Там надо шурупы в голову вкручивать, а не в багажник. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 надо шурупы в голову вкручиватьПо всьому видно, що ти з цим "пєрєусєрдствовал". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 надо шурупы в голову вкручиватьПо всьому видно, що ти з цим "пєрєусєрдствовал". Много шурупов закрутил тебе в голову ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 Хорошая идея. Таке враження, що конструктори передбачили таку можливість - заднє сидіння зсувається вперед і прямо під нього можна запхати. А в різних місцях є спеціальні кріплення вантажу - витримають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 А в різних місцях є спеціальні кріплення вантажу - витримають. Дивився колись стрибки в воду з вишки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 Дед гонит тут, а все ведутся на это))) Дед молодец! 2 Zir та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 Дивився колись стрибки в воду з вишки? Хочеш сказати, що вийде трамплін? Кінець фанери не важко притягнути шнурками до завіс задніх дверей. І там зверху також є кріплення вантажу. Дед молодец!Рад старацца! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 Кінець фанери не важко притягнути шнурками до завіс задніх дверей. І Тільки обов'язково сфоткай, я хочу це побачити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 вчера 46 км увалил на велике, примерно за 4 часа просто интересно - велоспорт, или надобность? я вот кроме турника никак на пробежки не организуюсь надоело дома сидеть, а это и тренировка организма и как мини путешествие, побывал в местах где еще никогда не был. 1 zootechnik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 есть какая то романтика ехать по полевой дороге а вокруг только степь. И надеятся не на кого, только на свои силы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 46 км увалил на велике, примерно за 4 часа.Нє спєша? Я зазвичай проїжджаю 12км за 40 хвилин. З двома серйозними підйомами - львівська місцевість трошки гориста. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 @VETERAN, Я вас нисколько не сомневаюсь. Дед дрыхтун он дрыхтун не только на жигуле 1.2 а и на всем что имеет колеса! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 10-12 км/ч - средняя скорость бега. На велике, осбоенно оборудованном человеческим шимано - пусть 25-40 км/ч.14 км - час-полтора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 7 червня 2019 Я не гонки гоняю, а прогулку. Останавливаюсь с планшетом сверится. Кроме того дороги не всегда асфальт, а если и асфальт то провинциальный. @nemez, 25 км я еду по ровному асфальту по трассе, а средняя скорость примерно 15-18 км\ч получается. Ехать больше 25 км/ч энергозатратно из-за ветра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах