nemez 757 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 пля. Дєд Славік 100% на Лєніна похожий. Лисиною) Тєатр, броньовик, кєпочка, а борідку відростити можна!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Растопил печку, первый раз в этом году, сегодня с утра было --4, судя по всему на утро тоже будет заморозок. Внезапно пропал свет--оказалось перегорел жучёк в пробке. Сунул в качестве временной меры отвёртку. С утра поставлю новый жучёк. Техника безопасности на высоте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 актором?Я писав - був художником по світлу. Створював усякі світлові ефекти для вистав. Ну і вів самі вистави. Дєд Славік 100% на Лєніна похожий.Тільки Лєнін мені під пахвами легко пройшов би. Сунул в качестве временной меры отвёртку. С утра поставлю новый жучёк.Це якщо до ранку ще хата стоятиме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Це якщо до ранку ще хата стоятиме. Куда она дIнеться. Колись мiсяця три викрутка тирчала) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Колись мiсяця три викрутка тирчала)Нема чим хвалитися. Щоб потім не прийшлося кидати клич про допомогу погорільцям. Я дуже опасаюся таких речей - надивився результатів. У мене встановлені різні автомати, які слідкують, чи хтось не торкнувся фазового дрота і всякі інші трафунки. Спрацьовують досить часто - скачки напруги найчастіше бувають. Але вже і внук пробував покрутити лампочку - вимкнуло всю квартиру. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Нема чим хвалитися. Щоб потім не прийшлося кидати клич про допомогу погорільцям. Ну еслI шо, зранку побачите у *Надзвичайних новинах*))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 @HDRinge, (с)надо было им тройку показать!! Сказал бы "машину времени изобрел"))) Плагиатор http://vaz2101.com/index.php?/topic/20725-vaz-2103-andriy1352/?p=905635 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Нашел в продаже Москвич 427 в очень хорошем состоянии. Вторые сутки спать не могу. Очень хочется его поиметь. Хотя , это еще вопрос , кто кого будет иметь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 @w-126, Зачем тебе нужен этот головняк? Хочешь занять руки--купи шо нибудь более реально продаваемое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Нашел в продаже Москвич 427 в очень хорошем состоянии. Вторые сутки спать не могу. Из Днепропетровска с мордой 2140? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2019 Кстати раз пошла такая пьянка, мой знакомый ищет кольца на 406-й, может у кого есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 Из Днепропетровска с мордой 2140? Да. Это сборная солянка 427 и 2137. Чистых 427 с такой мордой и бамперами мало.Вернее , до этого я такого не видел. Зачем тебе нужен этот головняк? Хочешь занять руки--купи шо нибудь более реально продаваемое. Почему головняк? Машина как машина , со своими придурями. А вот на москвичевском форуме тебя за эти слова забанили бы. Что со мной в свое время и сделали. Потом восстановили и впоследствии я сам дистанцировался от этого ресурса. Есть тут один "форумчанин " который гадил меня за кампашку с упоротыми москвичистами . И все за то , что поставил я на космич движок 1.7 от Нивы. Чуть больше месяца я продал свой Москвич 412Э и даже скучаю за ним. Это был волк в овечьей шкуре. Осталось много хлама , что и подталкивает к покупке. Кстати , продал дорого.Ну очень дорого. Я уже общался с продаваном. Переговорю сегодня , и если примет мои предложения , то как рвану я в субботу в Днепр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 Набігався, як пес. Дочка пожалілася, що в новій квартирі котел працює вже добу, лічильник газу намотав 40 кубів, а все холодне. Викликали обслугу і газовщиків. Ті, що з газу виявили, що шланг газу не затягнутий і з нього валить. А обслуга згадала, що система не заповнена. Ну не дурдом? Все наладили - батареї відразу нагрілися і навіть підлога потепліла. Ну я і поїхав додому. А зараз дочка позвонила жінці, що їй погано і вона іде на свіже повітря. І перестала відповідати на звінки. Відповідно я погнав у гараж за машиною 2км і туди. Все зачинено і ніхто не відповідає. І сусіди ще не поселилися. Я вже збирався брати інструменти з машини і виламувати двері. Але позвонила жінка і повідомила, що дочка пішла з подружкою гуляти. От і зв'язуйся з бабами... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2019 Краще макбука може бути лише макбук нової моделі То да, але не всі проги підходять до нього (стосовно своєї сфери діяльності), треба використовувати тіки спеціально заточені. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 Говорять вумні люди в віці, що якщо зв'язатися не з "бабою" а з жінкою, то все зовсім по іншому..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 якщо зв'язатися не з "бабою" а з жінкоюСправжня жінка повинна бути і бабою, і коханкою, і трошки поліцаєм. А ще лікарем, нянькою...І от з такою можна жити. Я зі своєю дружиною щасливий вже 33 роки. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 То да, але не всі проги підходять до нього Якось так вийшло, що я користувався програмою "мєдок" під віндою, яка є розсадником вірусів та джерелом кібератак. Запускалося це лайно на маці, на ізольованій віртуальній машині, з попереднім "снепшотом", тобто збереженням стану віртуалки.. Коли ця вся конструкція накрилася, то я спокійно повернувся до попереднього (дотригерного) стану і зробив, що треба. Віндові програми можна пускати під еплом, як у режимі емуляції (вайн) так і через віртуалку. Віртуалка підтримує режим "coherence"https://download.parallels.com/desktop/v10/docs/ru_RU/Parallels%20Desktop%20User's%20Guide/32835.htmреально, бомбова річ 1 Rebel відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 не з "бабою" а з жінкою,від перестановки доданків сумма не міняється, в школі не вчили?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 Справжня жінка повинна бути і бабою, і коханкою, і трошки поліцаєм. А ще лікарем, нянькою... І от з такою можна жити. Я зі своєю дружиною щасливий вже 33 роки. Я щаслывый уже 38. Но язык не повернется назвать её или дочку бабой. Фу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 язык не повернетсяЗадубів? Нема чого порадити - напевно не туди засовуєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 Задубів? Нема чого порадити - напевно не туди засовуєш. опять гомосятину разводишь!ну дед... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 гомосятинуТобі видніше - ти все-таки авторитет у цій справі. Але я інше мав на думці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 Задубів? Нема чого порадити - напевно не туди засовуєш Пошел на хер пидар толстожопый 2 Hapadoctb та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 Как в старые добрые времена))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2019 Пошел... Тільки подивися - який твій язик вправний, а казав, що не повертається. Значить в правильному місці його тримаєш! Напевно у нічного спеціаліста консультувався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах