nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 моїх нащадків неужели вы ещё и размножаетесь?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 спільноту. "спильнота" -это у тебя,где принято смаковать рецепторами сладкое пойло,так что не выворачивай трусы на изнанку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 И полилось говнище. Точно що "фу мля" 2 Zir та zootechnik відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 И полилось говнище. Точно що "фу мля"я деда не трогал,он сам начал, видно "на воре шапка горит"р.s мнение "цветных" и других неформалов я вертел на бую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 неужели вы ещё и размножаетесь?!Я ж здоровий натурал - чого ж не розмножуватися? Маю трьох успішних дітей і стільки ж онуків. Стосовно тебе є сумніви, але це мене не турбує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 неужели вы ещё и размножаетесь?!Я ж здоровий натурал - чого ж не розмножуватися? Маю трьох успішних дітей і стільки ж онуків. Стосовно тебе є сумніви, але це мене не турбує.читай в л.с Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 И уже если пить, то по суровому. Чистый спирт. Гранчаками И закусывать кусочком сала, луковицей и долькой ржаного хлеба! Занюхивать рукавом. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 нормальный мужик Мужик в тайге одеколону рад, а вот мужчина при здоровье может водовку пить (отметая шмурдяк) и ликёр следом припивать. А так пару раз с друганом упивались по гусарски чисто шампанским - кому интересно, может попробовать, токо сразу пака два взять, эффект будет такой, что в следующий раз и призадуматься мона. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 В свое время , начинал с вина и прочего шмурдякка. Болел по три дня и более. Может молодой был . Сейчас это говнище ни ни. Только самогон , ну , и водка иногда. Голова по утрам не болит. Сушняка нет. Бывает конечно - воды выпил и опять пьяный. Но это почти приятные последствия. И - кажется уже писал. У меня очень много друзей , которые бросили пить. Или бросают время от времени. Я не о тех , которые выпивают через день. Я о тех , кто ужирался каждый. Так вот , между курсами по излечению от алкогольной зависимости , они ставновятся посланниками тех , кто время от времени лечит их и лечат мне мозги о вреде алкаголя. Так же и с курением. Тут не о бо мне - я не курю с третьего класса. Вот хочется им выпендриться и поучить уму разуму бывших собутыльников. Я же в свою очередь напоминаю им , что бывших алкашей не бывает и это личное наблюдение на основе того же жизненного опыта. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 всем привет. приехали дишовые панты тащусь, аки йожик по гвоздям. В процессе миграции. ps Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 по теме предыдущих обсуждений: купил сегодня утром бутылку вискаря,выпил сто грамм- нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 Занюхивать рукавом.так и делали на дискотеке, когда мне было 20 лет,пластиковая полторашка самогона "с горла" распивалась, даже запить нечем было 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 Із серії "є що згадати, нема що дітям розказати" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 когда мне было 20 лет,пластиковая полторашка самогона "с горла" распиваласьЦе не минулося просто так - зазвичай таке садить печінку, а тобі "па мазґам" надавало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 Якщо зробити поправку на твій вік, то ви певно в свою молодість "чорнило" глушили, чи ще який шмурдяк. Не треба робити з себе святошу і вдавати наче все життя пилися тільки елітні вина і тд. Я теж свого часу пив самогон на сцені сільського клубу з трилітрової банки, і закушував снігом. Все тече, все міняється, і не треба цього соромитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 Якщо зробити поправку на твій вік, то ви певно в свою молодість "чорнило" глушили, чи ще який шмурдяк.Прикинь - взагалі алкоголь не вживав. І мені ніхто не забороняв - просто були інші інтереси. Я з дитинства радіолюбитель і свої кишенькові гроші складав і витрачав на якісь радіодеталі. Як зараз пам'ятаю, як довго відкладав на перший транзистор - П3, який щойно почали продавати на початку 60-тих. Ще в молодшій школі спаяв перший свій радіоприймач - 1V1. Якщо це нічого не говорить - перша одиниця - один каскад підсилення по високій частоті, ще до детектора. А друга одиниця - один каскад підсилення низькочастотного сигналу, вже після детектора. Причому використовувався тільки один транзистор, який підсилював і одне, і друге. Ех... Такі були початки напівпровідникової електроніки. До того були величезні радіолампи.А пізніше вже була ера ракетомоделювання - самопальні реактивні двигуни, вибір палива, конструювання корпусів та парашутних систем. Як відгалуження - піротехніка - мені гарно вдавалося все, що вибухає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 Це не минулося просто так - зазвичай таке садить печінку, а тобі "па мазґам" надавало. мнение "цветных" и других неформалов я вертел на бую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 А я самогон пил всего два раза и то немного, ибо хрень неприятная. А вот портвейн и другие плодово-ягодные мы одно время глушили активно. Особенно запомнился Чуднив, 2.40 стоил как сейчас помню, в 1999-2000 годах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 сыры, шампунь...и чтобы вишенка сверху а я люблю жареную картошку с салом и яйцами, шашлык, холодной водочки грамм двести Вот нормальный мужик, а не с тех, кто кушает сырок запивая шампусиком, а потом - голубую луну поют. ??? 3 Hapadoctb, nightwolff та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 .или не пить вообще вот это лучшее, что может себе позволить мужик. И уже если пить, то по суровому. Чистый спирт. Гранчаками И закусывать кусочком сала, луковицей и долькой ржаного хлеба! И после того, как стакан опустошил залпом, громко стукнуть по столу! ) Селёдочка с картошечкой ещё или окрошечка да под водочку - вот это тема. А вообще самая вкусная еда - это закуска??? 4 SPASATEL, Hapadoctb, zootechnik та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2019 Чёт нифига не спится. Вышел пройтись по территории где сейчас обитаем, подышать свежим воздухом. Сегодня наш профессиональный праздник, собираемся с утра заквасить шашлык из ног мёртвых куриц, и прикупить немного озверина)) Пока нахожусь в командировке, начал практиковать еду на костре. Полевая каша это понятно, её любой школьник приготовит, учусь готовить плов в казане. Некоторых ингредиентов правда не хватает, например барбариса, слив в быстром порядке тоже не нашли, чтобы закислить плов, но коллеги вроде ели с аппетитом)) Нужно будет ещё попробовать приготовить сюрпу, но это уже наверное дома, здесь кроме окорочков и тушёнки нет мяса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2019 да под водочку - вот это тема. Хтось тут колись стверджував, що надає перевагу вину - не пам'ятаєш хто? Треба йти до машини і розпаювати дверний жгут, а так не хочеться... Вже вчора причепив до стійки висячий(на фото) жмут до фонаря і реєстраторів та навігатора на стелі - усе працює. Задовбало кріплення панелі над лобовим - бракує кількох рук, щоб одночасно тримати панель, дроти і одночасно крутити гвинти над головою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rebel 68 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2019 Особенно запомнился "Если вам нужно покрасить забор или кого отравить,Не надо вам краски, не надо вам яду - вам Солнцедару купить.По солнцедаримся друзья, по солнцедаримся,Всего за рубль двадцать семь и в рай отправимся." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2019 Солнцедару купитьВ часи моєї молодості студенти надавали перевагу "біоміцину" - так прозивали Біле Міцне, або Портвейну. Доречі - досить якісні вина були, хоча і дешеві. У нас в родині на стіл ставили Мурфатлар, або Токай Фурмінт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2019 Я теж свого часу пив самогон на сцені сільського клубу з трилітрової банки, і закушував снігом було, було... бутилку самогону на трьох, снігом закусили і в клЮб танцювати, а після додому майже трезві. молодість багато прощала, зараз би якщо б не здох, то півдня точно б відходив А вот портвейн и другие плодово-ягодные мы одно время глушили активно студентами в 2000-х часто такі шмурдяки купляли, туди ще чекушку казьонки і на закусь хлібина і банка майонезу. головне вчасно зрозуміти куди катися, зустрічався було з одногрупниками - одиниці хто не бухає виглядають на свій вік, інші як пенсіонери.... 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах