nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 А что Командирские водонепроницаемые?да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 Разница между поршями доходила до четырех соток.там что прям на столько все точно должно быть? Прям до соток? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 А я сегодня наконец то победил ваговский 1.9 ТДИ Начал мухлевать с шатунами .Они там даже не подписаны по цилиндрам. И вот , вышел на общее выступание 0.95 мм. Выходит , длинна шатунов тоже разная Тошо шатунчики без нумерации,то это у них считается нормой,тобто все в идеале,но када лезиш туда внутромером то там совсем не идельно. Саш,а откуда ты взял эти 0,95 ты гдето талмут взял почитать или гугл подсказал ? А с шатунами че случилось растянулись или усадку дали ? С коленвалом хоть нормалек? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 Был на металоприемке, лежит порезаная тройка бирюзового цвета, кузов отличный,гнили нет, куда там моей когда покупал, хром в идеале.Разрезали на 4части и магипулятором в Камаз загрузили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 если доков нет, че ты с этим кузовом сделаешь кроме как в металл, а по кускам он будет продаваться долго. чето вспомнилось как в 90-х или 00-х родычу дали запор как инвалиду, продать нельзя, они на нем сначала поездили, а потом в металл сдали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 @Лукаш1, Вроде с доками, просто сказали нах никому не нужна, а нынешней детворе зашкварно на такой ездить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 наверно есть какая то причина что ее порезали, мб движок надо делать или еще какой крупный ремонт, а вкладываться в жигу хотят все меньше и меньше людей 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2020 там что прям на столько все точно должно быть? Прям до соток? Если иметь ввиду подход перфекциониста , то да. Девять соток , это без сотки десятка. а десятка . Еще до разборки двигателя , промерял выступание поршней и разница была в две сотки. Стремился хотя бы к этому показателю. Саш,а откуда ты взял эти 0,95 ты гдето талмут взял почитать или гугл подсказал ? А с шатунами че случилось растянулись или усадку дали ? С коленвалом хоть нормалек? 0.95 - это такое выступание поршней получилось. От 0.91 и до 1.00 - прокладка с одной дырочкой. В этом случае прокладка имеет толщину 1.45мм в сжатом состоянии. А поршня тоже были разной длинны. Потому и подбирал - короткий поршень , а к нему длинный шатун. Где то так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2020 А само выступание поршней (поршня) до разбора ты промерял? Как по мне выступание поршня 1,0 + нагрев днища гдето 0,5 = как повезет.Еслиб там была вставная гильза с буртом то тада-да выступание поршня над блоком расчитано заводом,а вот над самой гильзой идет в ровень.Та отож еслиб был какойто талмут почитать всеб было понятно.Я кадато столкнулся с Ланосом нащет выступания поршня так и не нашол нигде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2020 выступание поршня над блоком расчитано заводом,а вот над самой гильзой идет в ровень. ничего не расчитано. Есть допуски по выступанию поршня над плоскостью блока в трех вариантах и под эти показатели идет три прокладки разной толщины. Сегодня какая то наглая шваль звонила из газового хозяйства по поводу неуплаты за транспортировку газа. В доме , где проживаю , жена видимо оплачивает этот драконовский налог , потомуи претензий нет , а вот в доме что рядом (тоже мой ) еще на входе опломбирован кран в закрытом положении. В доме никто не живет и газом не пользуется. Для неё пломбировка не аргумент и было предложено - или платить или отрезать. Говорю , хотите , отрезайте , но дайте гарантийное письмо , что в случае надобности , подсоединение будет бесплатным , так как его уже однажды оплатил. Нет ,говорит. Эта услуга платная. В конце концов мне надоел этот разговор и я предложил им прийти и на месте разобраться , на что она в свою очередь сказала , что нет -((( приходите в отдел и будем разбираться. Говорю , Вы не суд и не прокуратура , что бы приглашать .Если мне будет надо , я прийду. Надо Вам - приходите Вы. Как обстоит это дело в регионах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2020 Как обстоит это дело в регионах? У нас є такі, що самі провели за свої гроші довжелезну трубу, самі купили лічильника і, як тільки їх підключили, відразу влупили кілька тисяч за транспортування. І це ще взагалі на лічильнику нулі... Словами це не виразиш - одні емоції. У мене здирають якісь копійки - тільки газова плита підключена до газу. Навіть без духовки. Проплачую наперед відразу на пів року. Питання в народні маси - хто які антени використовує для радіо в машині? Я ще з совєцьких часів використовував активну антену на задньому склі, але вже тривалий час впала чутливість радіо - втрачає прийом навіть у місті. Вирішив, що це із-за того, що колись поставив то скло з підігрівом і нитки екранують сигнал. Вчора переклеїв антену на лобове скло - мало що додало. От тепер вирішую - заглибитися в минуле і дати друге життя ще старшій активній антені - знаєте - така з довгими залізними вусами, чи піти в ще глибше минуле і прикрутити зовнішню - склопластиковий прут з дротиком в середині, довжиною зо два метри. Ще можу перемкнути SSB антену - і так рацію ставлю дуже рідко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2020 Закончил сувенир на подарок Автотематика))) 4 Сергей72, Hapadoctb, w-126 та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2020 Ездил на пасажирском,и не заметно для самого себя при торможении искал педали.И вроде понимаю что не за рулём но нельзя просто так взять и перестать это делать,просто в подсознание засело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2020 а водителям троллейбусов говорят не по себе повернуть туда где троллеи нет 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 @andre34,красиво) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 Ездил на пасажирском,и не заметно для самого себя при торможении искал педали.И вроде понимаю что не за рулём но нельзя просто так взять и перестать это делать,просто в подсознание засело Этому есть определение - латентный психоз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 хто які антени використовує для радіо в машині?Лінь - рушійна сила. Вирішив не бавитися з усякими новаціями, а поставити звичайний півхвильовий вібратор. Коаксіальний кабель симетрував, одягнувши на нього феритове кільце. Використав тоненький дріт у фторопластовій ізоляції - проклав його вздовж ущільнювача лобового. Виявилася дуже таки вдала конструкція - тепер радіо ловить купу всяких станцій. Навіть польські пристойно ловить. Ну і "пєчальноє зрєліщє" - коли бавився з антеною, відхилив оббивку стелі, а там... Цілком тріснула центральна стійка. А я ще думаю, що там таке потріскує мені над головою... Прийшлося підварити. Ще знайшов тріщину у тій планці, до якої капот прикручений - біля лівої фари. Також підварив, але вже прийшлося вставку вварювати і не дуже якісно вийшло - нема до чого там вже варити. Напевно своє 50-річчя моєї машини вже буде кінцем експлуатації. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 хто які антени використовує для радіо в машині?на лобаше антена с усилителемустраивает всем и полностью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 хто які антени використовує для радіо в машині? Лучшая антенна это прут вне салонас общей массой кузова . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 лучшая антенна - это бош автофан про. Приклеил на лобовое и забыл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 Лучшая антенна это прут вне салонас общей массой кузова на лобаше антена с усилителем устраивает всем и полностью Мав і прути різні - на крилі, водостоці і ззаду - непогано, але завжди за щось тим зачіпав. І там важливим є хороший контакт з кузовом. Мав кілька активних антен - спереду такі дуже чутливі до завад від двигуна, а ззаду є втрата рівня сигналу в довгому кабелі. "лучшая антенна - это бош автофан про. Приклеил на лобовое и забыл." - такого ще не мав. Та й дороговата така забавка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 У меня родная АР-108 в городе норм ловит. За городом - в Требухове уже хреновасто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 в городе норм ловитЯ сьогодні зловив радіостанцію RMF FM з Перемишля - 85км по прямій. І це всього на всього 2 метри дроту. Мені сподобалося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 Этому есть определение - латентный психозО, у вас и диплом Психотерапевта имеется?То то я вижу что вы всех жизни учите. А по поводу привычки,я бы на вас посмотрел когда за рулём каждый день по 7 часов хто які антени використовує для радіо в машині? на лобаше антена с усилителемустраивает всем и полностью Триада? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2020 А по поводу привычки,я бы на вас посмотрел когда за рулём каждый день по 7 часовЦе не питання звички, а недовіра до водія. Я також не мало часу проводжу за кермом, ще й на різних машинах - на автоматі і з ручкою, а з дочкою за кермом розслабляюся і отримую задоволення від споглядання навколо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах