VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2020 Повело диск і він по них б'є?Не вгадав. От ніколи не траплялося - і знову. На львівській бруківці розтеліпався внутрішній гальмівний циліндр. Аж направляючу відполірував. Задовбав між циліндр і супорт тоненьку пластинку - все затихло. Заодно помастив там графіткою і підігнув пружинки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2020 Подскажите пожалста кто шарит. Чуть не отформатировал диск с инфой, ну в смысле начал (прога выбрала не тот, а я не перепроверил), но быстро опомнился и выдернул из ЮСБ. Прога Р-студио просканировала и создала образ с расширением .dsk Сук, че дальше делать - мозг опух, как вытянуть из образа нормальные файлы??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2020 скачай прогу recuva на торренте полная версия, она восстанавливает удаленные файлы если это возможно 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2020 Мне когда то помог тест диск, когда я случайно удалил разделы на жестком диске. А так только пробовать разные программы, может что то и поможет. На крутые прораммы кстати надежды не строй, она может что то и востановит, но вот скачать его не купив прогамму вряд ли получиться. https://www.datahata.by/info/articles/besplanye-incstrumenty-vosstanovleniya-dannych.html 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2020 Благодарю откликнувшихся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2020 Парни, а валы в длинном трамблёре БСЗ и КСЗ одинаковы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2020 нет, немного разные. Переделывать не стоит, проще трамблер другой купить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2020 Кофэ пью (бо бабулеты пробухав). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2020 Если кто нибудь столкнется с Лансером девятым шоб заменить сальник р/в или по другой причине шоб снять шестерню,то без спец (или на крайняк четырех кулачкового патрона) не обойтись,ито 50/50,если всунуть вороток то или ламает или гнет шестерню.В моем случае шоб привести в порядок седла клапанов демонтаж р/вала не понадобился,заказчик сказал если сальник потечет,то сам поменяет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 Навіть не знав - ось воно як - виявляється: Вітаємо вас з Міжнародним ДНЕМ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ ТА ДНЕМ ВЕТЕРАНА! Ну всьо - прінімаю паздравлєнія і паднашенія. 1 golden88 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 Навіть не знав - ось воно як - виявляється: Вітаємо вас ДНЕМ ВЕТЕРАНА! Ну всьо - прінімаю паздравлєнія і паднашенія. Шось ты парниша трошкы попутав,то тебя не касается,особенно гвоздички и каска,а так ДА здоровья тебе и не хворать,такшо налывай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 @Сергей72,Выпиваеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 Тта щас пока нет потихоньку работу подкидают,приехал с гаража дамой на абед,бухать буду чюток попожже,у нас чюток дождь прошол жду маслят можт появятся а то уже как два года без грибов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 Шось ты парниша трошкы попутав,то тебя не касаетсяТа я і не напрошуюся - хтось вважає інакше і прислав. Напевно тому, що досяг, як написали, "золотого віку". Твоїми словами - підтоптаний парніша.А взагалі - не отримав повідомлення про моє списання і тому я далі у командному складі і званні капітана. Якби пішов служити - відразу б став майором. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 і тому я далі у командному складі і званні капітана. Чисто из-за любопытстсва - можт ты часом в своей жизни успел поработать зоотехником,ветеринаром или агрономом (там вродь тоже по новому какието свои прибамбасы имеются) ? Нну покрайней мере я этого еще от тебя не слышал,ато куда пальцем не ткни,ты везде побывал и поработал,в принцыпе нормалек,преуспел во всем и всюду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 можт ты часом в своей жизни успел поработать зоотехником,ветеринаром или агрономомТа ні. Сільське господарство - це не моє. Пробував під чуйним керівництвом Зіра вирощувати на балконі огірки та помідори - мало вийшло. Сподобався перець, який сам виріс - дуже гарно пахло в хаті і мухи з комарами обминали. ты везде побывал и поработал,в принцыпе нормалек,преуспел во всем и всюду.Як бачиш - не в іздє і не в сюду.Як там наші вогнеборці зі сходу поживають? У них зараз напружена пора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 Як там наші вогнеборці зі сходу поживають? У них зараз напружена пора. Инфой не владею (особо желания нету),седня вечером ток узнал с новостей мельком пока ужинал,хотя вчера вышел покурить смотрю два Зила с района погнали,оказывается вродь на Сход погнали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2020 всім привіт. Підскажіть будь ласка - є така трабла. Автогамнітола під андроїдом. Заходжу в плей маркет, пробую скачати якісь аплікації чи обновити існуючі - висвічується "Ожиданіє скачіванія". І так воно може крутитися до свинячих голосів. Що я тільки не пробував робити - скидати всякі кеші, чистити що тільки можна, видаляти та вводити гуглоаккаунт, тощо. До сраки карі очі. Є тут фахівці по цій недосистемі? Підкажіть, що можна зробити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2020 Для начала попробовать инторнет подключить))) Потом посмотреть версию андроида - если меньше 5го то будут проблемы, и лучше качать нужную версию приложения с 4пда например, и устанавливать с флешки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2020 Для начала попробовать инторнет подключить))) Потом посмотреть версию андроида - если меньше 5го то будут проблемы, и лучше качать нужную версию приложения с 4пда например, и устанавливать с флешки андроид 7. Инторнет есть. АПК-шки качать и ставить я умею, но хочется делать через плей маркет и иметь возможность автоматического обновления. До чего же убогая операционка... 1 Бакс відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2020 всім привіт. Підскажіть будь ласка - є така трабла. Автогамнітола під андроїдом. Заходжу в плей маркет, пробую скачати якісь аплікації чи обновити існуючі - висвічується "Ожиданіє скачіванія". І так воно може крутитися до свинячих голосів. Що я тільки не пробував робити - скидати всякі кеші, чистити що тільки можна, видаляти та вводити гуглоаккаунт, тощо. До сраки карі очі. Є тут фахівці по цій недосистемі? Підкажіть, що можна зробити? Все просто, в кармане айфон "фонит" эфир забивает)) 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2020 "фонит" эфир забивает)) даже когда я без телефона, та же херня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2020 что может быть, мойка перестала давать давление, небольшую струйку давит и все.Разобрал там все как новое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2020 фильтр? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2020 @Лукаш1,нет фильтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах