Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 страшно пiдривать китайський коробок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 страшноКинь у пічку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Mehan, debyt, Интервент Чого мовчите - пишіть щось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Я пiду подрiмаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Емишенс. пшел вон, занимайся своим телеграмом. Менi не нравиться як за мною пiдглядають як гнiди.Белка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Короче валю,чюю шоб здоровья хватило...Мне любой праздник - как наруку ковинька. Гусака заработал (Гусь оригинал). 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Белка?Думаю шо да. Хай себе сидит потихоньку, если шо завтра с ней разберёмся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Это прескорбно.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Прикиньте - Путін щойно сказав, що рівняється на мене, тобто на ветерана. І хоче ісполніть свій долг передімною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Прикиньте - Путін щойно сказав, що рівняється на мене, тобто на ветерана. І хоче ісполніть свій долг передімною. На ветерана КГБ равняется?? 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 На ветерана КГБ равняется?Ну так мій той фейковий нік певно побачили і відреагували. Тільки б визволяти не приперлися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 На ветерана КГБ равняется? Ну так мій той фейковий нік певно побачили і відреагували. Тільки б визволяти не приперлися.Открою тебе секрет, только никому не говори, там всем на тебя насрать))) 2 Сергей72 та Hapadoctb відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 С Новым Годом!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Зустріли? Вперед до нових успіхів та досягнень! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 там всем на тебя насратьЯ би дуже хотів на це сподіватися. Але не можу. І маю для цього підстави. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 там всем на тебя насрать Я би дуже хотів на це сподіватися. Але не можу. І маю для цього підстави. Не переживай, это лечится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 это лечитсяТи вже? Щось не помітно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 это лечится Ти вже? Щось не помітно.Никогда не страдал параноей, а у тебя все признаки на лицо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 у тебя все признаки на лицо... Давно практикуєш з психами? Опираєшся на свій досвід? Років через 35-40, якщо не коньчать освабадітєлі, чекаю на своїй могилі зі сповіддю і каяттям. А якщо не порозумнієш - така доля і нічого тут не поробиш. p/s Трохи прикинув твої шанси - напевно не дотягнеш до мого віку. Але не тужи - здибемось під травою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Вы собачитесь а я на работе встретил новый год под 50 грамм шампанского,но зато завтра я буду "в гамно"))) Всех с новым годом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 завтра я буду "в гамно"Це сподівання, чи жаль? А то не знаю як відреагувати.У всякому разі - з Новим роком і легкої зміни! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 завтра я буду "в гамно"Це сподівання, чи жаль? А то не знаю як відреагувати.У всякому разі - з Новим роком і легкої зміни! дякую) це сподівання))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 це сподівання)))Ну то нехай справдиться! І всіх гараздів малому і дружині! 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 @VETERAN, дякую), вам теж всього найкращого) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Пан Креативчек он в Телеграме думае шо я не просихаю, а я положив 10-чку пiд ёлку доньцi Iнвалiд мля та мне как то с высокой горы... ну ты понял да? положил и маладец. чем ты еще гордишься? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах