Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2022 Что пили: На двоих две бутылки домашнего самогона 60°,по бутылке пива, ещё была магазинная чекушка,не помню выжрали и её или нет... Короче это трэш По 0,5 домашнего самогона на рыло в 60 гр + шлифонуть пивком по 0,5 для мужика это нормально,причем я уверен что закусь была,(дда будет бадун но не до такого/ж) (хотя я када выганял для себя самогон,старался делать 52/53 гр это самый нормальный вариант). Более вероятно ты травонулся казенным шмурдяком,достаточно 50 гр (у меня такое было,пришлось марганцовку разбавлять,промывал желудок). Нну развешо несвежей колбасой можна травонуцца,или какой/нить консервой или рыбой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2022 @Сергей72, закуска средне,не так как я дома жру Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2022 @Сергей72, закуска средне,не так как я дома жру С личного опыта скажем так/на в торой день (на второй-тобто через день) после буханины,тебе еще хуже,явное отравление. Вопрос в том / чем ? - Ты где вообще в гостях БЫЛ ? ...Заметь я не стебаюсь. Нну короче думай и делай выводы ....... ччесс слово,подумать с кем бухаешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2022 явное отравление.Пєчєнькой отравілса. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2022 А до нас купа посольств перебралося. І навіть ЦРУ сюди переїхало. АГА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Теперь главное, чтобы они у вас и остались!!! 2 Интервент та Hapadoctb відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 А КГБ від нас вибирається і зараз перед ним товпиться юрба з п'ятої колони. Нехай все сміття за собою приберуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Наступления так и не произошло вчера, очередной раз убеждаюсь что правильно делаю и не смотрю новости,там говорят только то что нужно а не реальную картину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Разобрал карбюратор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Наступления так и не произошло вчераМоже тому і не відбулося, що попередили і не вийшло ефекту несподіванки. Але з коминів посольства валить дим - палять документи.А взагалі - москалі понти ганяють. Вони сподіваються нас вимотати тою постійною напруженістю, але всі на них забили. Тільки американці стривожені - мушу щодня писати, що все добре і я сиджу собі вдома. Але це і класно - фіґ би ми колись дочекалися тої новенької зброї. Це ще не кажуть на загал - що там прилетіло на ті 2000 тон. А москалі догадуються - тому очко і спазмує. Я розмовляв зі штабним генералом - каже, що це інформаційна операція. Росія не може стягнути пів мільйона своїх алкашів до наших кордонів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Наступления так и не произошло вчера Ага токо половина депутатов сьебнуло с чемодами из страны.А че норм, верховна рада в случай чего всем составом отчалит, а вы воюйте. А мы онлайн командовать будем,с польши например 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Ага токо половина депутатов сьебнуло с чемодами из страны.А че норм, верховна рада в случай чего всем составом отчалит, а вы воюйте. А мы онлайн командовать будем,с польши например крысы первыми покидают тонущий корабль... 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 @nightwolff, капітани деколи імітують катастрофу - щоб щурі розбіглися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 @nightwolff, капітани деколи імітують катастрофу - щоб щурі розбіглися. Да затрахали твои капитаны! Не нужно большого ума, чтоб сравнить как мы жили, когда дружили с РФ и как живем, когда дружим с США. Такой хуйни не было!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 @Hapadoctb, Ну всьо, за тобой уже выехали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Такой хуйни не было!! Це справді - була ЖОПА.За того Януку кругом натикали даунбасівців - нікуди не проткнешся без тєркі зі "своїми" бандюками і купки бабла. Тоді і був справжній удар по моєму бізнесу і мені прийшлося перейти з банку на готівку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Такой хуйни не было!! Це справді - була ЖОПА.За того Януку кругом натикали даунбасівців - нікуди не проткнешся без тєркі зі "своїми" бандюками і купки бабла. Тоді і був справжній удар по моєму бізнесу і мені прийшлося перейти з банку на готівку. Так это неадекватное суждение.У тебя к Яныку личная неприязнь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 У тебя к Яныку личная неприязнь Я лічно не знайомий з ним - яка неприязнь. Мені з бандюками приходилося працювати - у них свої понятія і кодекси. А той якийсь безпрєдєльщік опущений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 А до нас купа посольств перебралося. І навіть ЦРУ сюди переїхало. АГА! Отлично. Может хоть немного рагулей из Киева уедут поближе к хозяевам 2 Hapadoctb та АндрейКузьма відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 А той якийсь безпрєдєльщік опущений. Громкие слова.Только пустопорожние Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Может хоть немного рагулей из Киева уедут поближе к хозяевамТи помилився в цитуванні - це стосується того, де я писав, як п'ята колона юрбиться перед хазяями. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Такой хуйни не было!! Це справді - була ЖОПА. А щас у нас шо - процвєтаниє ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 Громкие слова.Только пустопорожниеЯ з ним не сидів - не знаю, але таке розповідали сокамерники з колонії в Бережанах - це кілометрів з 80 від Львова. А щас у нас шо - процвєтаниє ??Це що, я був прихильником тих бандюковича, бариги і піаніста оригінального жанру? Що набрали - черпайте повною хохлею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 але таке розповідали сокамерники з колонії в Бережанах - це кілометрів з 80 від Львова. С тобою розмовлялы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2022 але таке розповідали сокамерники з колонії в Бережанах - це кілометрів з 80 від Львова. Твої сокамерники, дідо? Зо шо сидів-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах