Перейти до публікації
Emissions

кточтоделает?

Рекомендовані повідомлення

Что пили:

На двоих две бутылки домашнего самогона 60°,по бутылке пива, ещё была магазинная чекушка,не помню выжрали и её или нет...

Короче это трэш

По 0,5 домашнего самогона на рыло в 60 гр + шлифонуть пивком по 0,5 для мужика это нормально,причем я уверен что закусь была,(дда будет бадун но не до такого/ж)

(хотя я када выганял для себя самогон,старался делать 52/53 гр это самый нормальный вариант).

Более вероятно ты травонулся казенным шмурдяком,достаточно 50 гр (у меня такое было,пришлось марганцовку разбавлять,промывал желудок).

Нну развешо несвежей колбасой можна травонуцца,или какой/нить консервой или рыбой.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@Сергей72, закуска средне,не так как я дома жру

С личного опыта скажем так/на в торой день (на второй-тобто через день) после буханины,тебе еще хуже,явное отравление.

Вопрос в том / чем ? - Ты где вообще в гостях БЫЛ ?

...Заметь я не стебаюсь.

Нну короче думай и делай выводы ....... ччесс слово,подумать с кем бухаешь.

Поділитися повідомленням

Теперь главное, чтобы они у вас и остались!!!

Поділитися повідомленням

А КГБ від нас вибирається і зараз перед ним товпиться юрба з п'ятої колони. Нехай все сміття за собою приберуть.

Поділитися повідомленням

Наступления так и не произошло вчера, очередной раз убеждаюсь что правильно делаю и не смотрю новости,там говорят только то что нужно а не реальную картину

Поділитися повідомленням

Наступления так и не произошло вчера
Може тому і не відбулося, що попередили і не вийшло ефекту несподіванки. Але з коминів посольства валить дим - палять документи.

А взагалі - москалі понти ганяють. Вони сподіваються нас вимотати тою постійною напруженістю, але всі на них забили. Тільки американці стривожені - мушу щодня писати, що все добре і я сиджу собі вдома. Але це і класно - фіґ би ми колись дочекалися тої новенької зброї. Це ще не кажуть на загал - що там прилетіло на ті 2000 тон. А москалі догадуються - тому очко і спазмує.

Я розмовляв зі штабним генералом - каже, що це інформаційна операція. Росія не може стягнути пів мільйона своїх алкашів до наших кордонів.

Поділитися повідомленням

Наступления так и не произошло вчера

Ага токо половина депутатов сьебнуло с чемодами из страны.А че норм, верховна рада в случай чего всем составом отчалит, а вы воюйте.

А мы онлайн командовать будем,с польши например

Поділитися повідомленням

Ага токо половина депутатов сьебнуло с чемодами из страны.А че норм, верховна рада в случай чего всем составом отчалит, а вы воюйте.

А мы онлайн командовать будем,с польши например

крысы первыми покидают тонущий корабль...

Поділитися повідомленням

@nightwolff, капітани деколи імітують катастрофу - щоб щурі розбіглися.

Да затрахали твои капитаны! Не нужно большого ума, чтоб сравнить как мы жили, когда дружили с РФ и как живем, когда дружим с США.

Такой хуйни не было!! 

Поділитися повідомленням

Такой хуйни не было!! 
Це справді - була ЖОПА.

За того Януку кругом натикали даунбасівців - нікуди не проткнешся без тєркі зі "своїми" бандюками і купки бабла. Тоді і був справжній удар по моєму бізнесу і мені прийшлося перейти з банку на готівку.

Поділитися повідомленням

Такой хуйни не было!! 

Це справді - була ЖОПА.

За того Януку кругом натикали даунбасівців - нікуди не проткнешся без тєркі зі "своїми" бандюками і купки бабла. Тоді і був справжній удар по моєму бізнесу і мені прийшлося перейти з банку на готівку.

Так это неадекватное суждение.У тебя к Яныку личная неприязнь 

Поділитися повідомленням

У тебя к Яныку личная неприязнь 
Я лічно не знайомий з ним - яка неприязнь. Мені з бандюками приходилося працювати - у них свої понятія і кодекси. А той якийсь безпрєдєльщік опущений.

Поділитися повідомленням

А до нас купа посольств перебралося. І навіть ЦРУ сюди переїхало. АГА!  :multi:

Отлично. Может хоть немного рагулей из Киева уедут поближе к хозяевам :multi:

Поділитися повідомленням

Может хоть немного рагулей из Киева уедут поближе к хозяевам
Ти помилився в цитуванні - це стосується того, де я писав, як п'ята колона юрбиться перед хазяями.

Поділитися повідомленням

Громкие слова.Только пустопорожние
Я з ним не сидів - не знаю, але таке розповідали сокамерники з колонії в Бережанах - це кілометрів з 80 від Львова.

А щас у нас шо - процвєтаниє ??
Це що, я був прихильником тих бандюковича, бариги і піаніста оригінального жанру? Що набрали - черпайте повною хохлею.

Поділитися повідомленням

але таке розповідали сокамерники з колонії в Бережанах - це кілометрів з 80 від Львова.

С тобою розмовлялы?

Поділитися повідомленням

але таке розповідали сокамерники з колонії в Бережанах - це кілометрів з 80 від Львова.

Твої сокамерники, дідо? :multi: Зо шо сидів-то?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз